پس احتمالا ايراد از مودمه. اما جالب اينجاست كه اين مشكل براي من معمولا صبح ها اتفاق ميافته كه مودم زياد هم كار نكرده!
حالا چاره اي جز تعويض مودم هست؟
پس احتمالا ايراد از مودمه. اما جالب اينجاست كه اين مشكل براي من معمولا صبح ها اتفاق ميافته كه مودم زياد هم كار نكرده!
حالا چاره اي جز تعويض مودم هست؟
نمیدونم
ولی احتمالا مشکل از مودم هست
![]()
من مودم starnet هست و همين مشكل رو داشتم و از زماني كه با لن اون وصل شدم اين مشكل از بين رفت . پيشنهاد ميكنم اگر مودمت لن هم داره اونو امتحان كن شايد درست شه.سلام به همه دوستان.
من يك مودم ASUS am602 و يك اشتراك 256 دارم. تازگي ها بعد از يك مدت روشن بودن مودم، احساس ميكنم كه مودم قفل كرده! يعني نه ارسال و نه دريافت انجام ميشه، بعد كه مودم رو خاموش و روشن ميكنم، دوباره كارش رو ادامه ميده. اين مشكل تقريبا از زماني تشديد شده كه من اكانت رپيدشرم تموم شده و بيشتر دانلود هام رو به كمك تورنت انجام ميدم. حالا واقعا نميدونم كه آيا به خاطر كار با تورنت ها هست، يا واقعا مشكل سخت افزاري وجود داره.
ميخواستم بدونم كسي از شما ميدونه كه علت مشكل از كجاست و در رفعش به من كمك كنه؟
ممنون.
آره این مشکل که وجود داره! ولی به طور کلی از یه قاعده کلی تبعیت میکنه که در هر 24 ساعت حداقل یه 2 ساعت باید بهش استراحت بدی که به لطف این برنامه های قطعی برق فعلا که خودکار انجام میشه !
من اوایل از مودمم کار نمیکشیدم بهش برمویخود هنگ میرکد! من هم سریع رفتم اکانت رپید شر گرفتم و هیچ مشکلی نیست ولی اگر قطعی برق نباشه حداقل 2 ساعت خاموش میکنم که مشکلی حادی پیش نیاد!
همانطور که زیاد هم بحث شد بهترین مودم موجود برای مصارف خانگی ADSL مدل AM602 aرکت ASUS هست که بسیار مودمهای عالیی هستند !
در مورد قیمت هم بگم که تا آنجا که من اطلاع دارم حدود 50 هزار تومان هست و نه بیشتر !
این مودم به قول دوستان Combo هست یعنی هم از USB و هم از LAN پشتیبانی میکنه !
من 24 ساعت خط تلفنم قطع شده بود(بعد از درخواستم برا Adsl )
به نظر شما علت اين قطع شدن و وصل شدن Adsl بوده يا خير؟
ممنون از راهنمايي، من البته شب ها مودم رو خاموش ميكنم، خاموشي ها هم كه خب يك توفيق اجباريه!
اما همونطور كه عرض كردم، بيشتر وقتي با تورنت ها كار ميكنم اين مشكل پيش مياد. شايد هم دليلش اين باشه كه چون هم دانلود و هم آپلود داريم، مودم قاطي ميكنه.
در هر صورت از شما و همه دوستان ممنونم.
خیر
هیچ ربطی نداره
ممنون![]()
سلام
من یه مودم 30 تومنی میخوام
شاید شاتل شایدم صبانت؟
معرفی Plz
من اطلاعاتم درباره ی Adsl صفر هستش. لطفا اگر می شود به این سوالم پاسخ دهید.
برای اینکه Adsl را به کامپیوتر آورم!!! چه کار باید بکنم.
لطفا اگر می شود توضیح کاملی دهید. فکر کنید که دارید برای یک از همه جا بی خبر توضیح می دهید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)