تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 165

نام تاپيک: خبرگزاری P30 World (جدید ترین اخبار داخلی)

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت‌‌وگو با فارس

محمدي: سه‌شنبه تكليفم با استقلال مشخص مي‌شود

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ با استقلال به توافق نهايي رسيده‌ام؛ اما روز سه شنبه وضعيتم مشخص خواهد شد.

محمد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با سران استقلال به توافق كامل رسيده‌ام؛ اما هنوز حضورم در اين تيم قطعي نيست. روز سه شنبه وضعيتم مشخص خواهد شد.
    وي افزود: از استقلال اهواز و پيكان نيز پيشنهاد دارم، البته قرار است مسئولان استقلال تهران تا روز سه شنبه به من جواب دهند.
    دروازه‌بان اسبق پرسپوليس درباره علت حضورش در استقلال گفت: اين تيم به من پيشنهاد داد و با چند نفر از دوستان مشورت كردم و اين تيم را انتخاب كردم و در اين تيم نيز با تمام تعصب بازي خواهم كرد، مانند زماني كه در پرسپوليس حضور داشتم. پيراهن هر تيمي را كه بر تن كنم با تمام وجودم برا‌ي آن تيم بازي خواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دو ساعت رودررو با فيروز كريمي/مصاحبه جدی با مرد طنز فوتبال ایران

با صبا بحث را آغاز كنيم يا استقلال‌اهواز؟

فكر مي‌كنم اگر با صباباتري بحث خودمان را شروع كنيم، بهتر باشد.

حضورتان در صباباتري با چراغ خاموش و بي‌سروصدا انجام شد.

به‌واقع بحث صبا مربوط به حضور تيمسار ملاحي به‌عنوان مديرعامل باشگاه است. با توجه به حسن همكاري ما در ادوار گذشته، تيمسار به من پيشنهاد همكاري را داد كه من به اين خاطر نهايت تشكر را از ايشان دارم. من هم با توجه به شناختي كه از بابت راحتي همكاري با ايشان داشتم، دعوت تيمسار را قبول كردم و از روز سه‌شنبه استارت همكاري با ايشان را زدم. متعاقب اين دعوت در قم حاضر شدم و با مسئولان عالي‌رتبه در آنجا ديدار داشتم كه استاندار قم با رهنمودهايشان ما را دلگرم كرد و پس از آن هم با مديركل تربيت‌بدني و رياست هيات‌فوتبال ديدار كردم. از حضور آقاي حاجي‌زاده به‌عنوان معاونت سياسي- امنيتي قم هم كه خودشان از ورزشكاران قديمي هستند بايد نام برد. در كل راه را براي همكاري مناسب ديدم.

با توجه به اينكه مذاكرات شما با صبا علني نبود، بعد از اعلام اسم شما به‌عنوان سرمربي خيلي‌ها عقيده داشتند كه مسئولان باشگاه، گل‌محمدي را دور زدند؟

يحيي سال گذشته هم در تيم صبا به‌عنوان بازيكن مشغول كار بود. بنابه دلايلي چهار، پنج هفته آخر فصل به‌خاطر مشكلاتي كه دقيقا حضور ذهن ندارم، به‌خاطر كسوتي كه داشت و امكان جابه‌جايي مربي در باشگاه وجود نداشت، بنابر قانوني كه در فوتبال است، به‌عنوان كاپيتان تيم عهده‌دار اين مسئوليت شد تا چند بازي پاياني هم برگزار شود. من هم حدود چند روز پيش وقتي كه قرار بود به تيم جديدي به‌غير از صبا بروم، از او به‌عنوان يك بازيكن دعوت به همكاري كردم، او هم با كمال ميل قبول كرد. بعد از اين جابه‌جايي و حضورم در صبا از ايشان خواستم تا به‌عنوان بازيكن در خدمتش باشيم، او هم قبول كرد و روز چهارشنبه تمريناتش را با تيم شروع كرد.

با چه هدفي مسئوليت صبا را برعهده گرفتيد؟

هدف ما در ابتدا به‌دليل حضور صبا در شهرستان قم بود، چون من دوستان بسيار خوبي در اين شهرستان دارم كه در راس همه مرجع تقليد من آقاي خوانساري است كه آرزوي طول عمر و سلامت را براي ايشان دارم، مردم شريف قم دليل دوم من بودند كه به عقيده من مستحق خدمت هستند. كار كردن در جوار حرم حضرت معصومه (س) هم كه لطف ويژه‌اي دارد. دليل بعدي حضور اين تيم در جام باشگاه‌هاي آسياست كه در قسمت اول صحبت‌هايم هم گفتم كه با توجه به تجربه تيمسار و خودم در پاس در رقابت‌هاي آسيايي تصورم اين است كه شرايط مناسبي را فراهم مي‌كنيم.

پيش از آنكه به صبا بياييد، عقيده داشتيد كه اين فصل به تيمي مي‌رويد كه هدفش قهرماني باشد؟

نه! نه! قول قهرماني نمي‌دهم، چون كه خيلي دير شروع كردم، شايد اگر 20 روز زودتر تيم را گرفته بودم، خيلي قول‌ها مي‌دادم، اما در حال‌حاضر تنها سه هفته به شروع مسابقات مانده و تازه تيم ما فراخوان زده و براي آوردن بازيكن ليگ‌برتري و طراز اول دير شده و ما به‌طور ملموسي نسبت به رقبا از برنامه كاري عقب هستيم، اما ما هم در حال‌حاضر نااميد نيستيم. بازيكنان علاقه‌مند به همكاري را در فرصت باقيمانده جذب مي‌كنيم، هرچند كه بايد اعتراف كنم خيلي از بازيكنان خوب من كه سابقه همكاري با آنها را داشتم و مي‌توانستند به تيم من كمك كنند، متاسفانه همه جذب تيم‌هاي ديگري شدند. حالا اميدوارم با داشته‌هاي فعلي جاي خالي آنها را پركنيم و حضوري پرقدرت در ليگ داشته باشيم.

فصل گذشته هم به‌خاطر اينكه خودتان تيم استقلال را نبسته بوديد، به مشكل برخورديد، اما دوباره اين تجربه را در صبا تكرار كرديد.

به عقيده من اين دو تجربه با هم كاملا متفاوت است. در حال‌حاضر اول فصل است و هنوز شخصيت تيم در هيچ‌سويي شكل نگرفته و در درجه دوم در همين بازار باقيمانده نقل و انتقالات ما مي‌توانيم شركتي مقتدرانه داشته باشيم ضمن اينكه مي‌توانم شكل فني تيم را با همين پتانسيل با خواسته‌هاي خودم شكل دهم. شكل اوليه‌اي را براي تيم ترسيم مي‌كنم كه دو شكل نشود. شرايط حضور ساير تيم‌ها در تقابل با صبا هم كاملا شرايط كار را عوض مي‌كند.

حالا كه مربيگري در استقلال را تجربه كرديد، همه تيم‌ها با انگيزه مضاعفي مقابل تيم شما قرار مي‌گيرند. مثل فصل گذشته قلعه‌نويي در مس.

شايد! ولي به‌هرحال اين انگيزه با توجه به قهرماني پاس در آسيا از سال 1993 به‌واقع شروع شده بود. زماني كه ما تمام جام‌هاي ممكن را فتح كرده بوديم. (مي‌خندد...) حالا شايد اين انگيزه مضاعف شده حضور در تيم استقلال تجربه خوبي بود كه اين انگيزه را در رقبا حس كنم. از اينكه در استقلال ضربه خوردم، نمي‌توانم خوشحال باشم. طبيعي هم هست، اما از اينكه از دوست ضربه خوردم، خوشحالم. به‌هرحال ضربه ديدن از استقلال هم لطفي دارد. حيف از شرايطي كه فراهم شد و موقعيتي كه به‌دست آمد، اما سودي عايد دو طرف نشد!

با اين تفاسير اگر به شب جشن معارفه شما در باشگاه استقلال برگرديم، چه تصميمي مي‌گيريد؟

اگر به آن شب برگردم هرگز از خانه بيرون نمي‌آيم! پشيمان نيستم از اينكه به استقلال آمدم! پشيمانم از اينكه در آن مقطع و با آن شرايط آمدم، شايد پس‌لرزه ضربه‌اي كه من از حضور غيرمتفكرانه‌ام در استقلال خوردم، تا ساليان سال من را آزرده‌حال كند! ولي دوراني بود كه گذشت، شيرين بود از اين لحاظ كه در كنار استقلال بودم و تلخ از اين بابت كه نتوانستم خواسته‌هاي طرفداران، مديريت، اعضاي هيات‌مديره و ساير دوستان را برآورده كنم، جا دارد كه همين‌جا از اصغر حاجيلو و اعضاي كادرفني كه در طول آن مدت همه‌گونه همكاري را با من داشتند، نهايت تشكر را داشته باشم.

فيروز كريمي با سروصدا و همراهان فراواني به استقلال آمد، اما بعد از آن هميشه تصوير شما به‌عنوان يك مربي تنها در ذهن‌ها ماند؟

من در استقلال دوران مصدوميت را گذراندم. حنجره‌ام در شروع كار آزارم مي‌داد. مشكلات داخلي اذيتم مي‌كرد. بعد از آنها پارگي عضله پا من را آزرد. شايد علت نيمكت‌نشيني من اين بود، اما اگر نگويم تنها بودم، جزو معدود مربياني بودم كه از رفتنم و جدا شدنم از استقلال خوشحال بودم! به‌دليل اينكه به اين نتيجه رسيدم تيم مي‌تواند بدون من راحت‌تر كار كند، يا جمله‌ام را عوض كنم بگويم با احتساب اينكه حدس زدم اگر من جدا شوم، استقلال مي‌تواند سرافراز شود. با كمال ميل اين كار را انجام دادم. هرچند كه به‌عنوان يك مربي فكر مي‌كنم تنها كسي بودم كه با ذوق به استقلال آمدم و با شوق سرافرازي استقلال هم اين تيم را ترك كردم.

آقاي قلعه‌نويي در يكي از مصاحبه‌هايش پس از قهرماني استقلال معتقد بود كه به فيروز كريمي در تيم ظلم شده، چون او بدون آشنايي با جو استقلال به اين تيم آمده؟

كاملا درست گفته! از لطف آقاي قلعه‌نويي به هنگام برگشت و فتح جام تشكر مي‌كنم. به‌نظر من اين جام با درايت ايشان براي استقلال حادث شد و خدا را شكر مي‌كنم كه مربي كاربلد و صاحب‌سبكي در صدر استقلال قرار گرفته. قلعه‌نويي جزو مفاخر فوتبال ايران است و ما بايد قدر او را بدانيم. با نظريه ايشان موافق هستم، روزي كه فيروز كريمي به استقلال آمد، شناخت كافي از شرايط كار در تيمي مثل استقلال را نداشت و شايد اگر يك روزي دوباره به استقلال برگردم، دچار اين معضلات نشوم!

بازيكناني مثل مجتبي جباري، فرهاد مجيدي، عباس آقايي و خيلي از كساني كه روزي شاگرد شما بودند، عقيده دارند كه فيروز كريمي از لحاظ فني بالاتر از مربيان داخلي است، اما او در استقلال نتيجه نمي‌گيرد، چرا؟

در استقلال تمرينات خوب و سطح بالايي انجام دادم. بچه‌ها هم خيلي تلاش كردند در مقطعي كه من در استقلال بودم. بچه‌هاي تيم ما خيلي مظلوم بودند. ما به‌دليل مقدرات زمانه مشمول بي‌مهري شديم. يك مقدار هم مشكلات داوري روي كار ما تاثير منفي گذاشت. مصدوميت‌هاي عديده در روند پيشرفت تيم تاثير منفي گذاشت، اما كساني كه در تيم سالم مانده بودند، تمام تلاششان را كردند تا سختي‌ها را پشت‌سر بگذارند. نحوه عدم نتيجه‌گيري در استقلال را به مقدرات واگذار مي‌كنم. تقدير و سرنوشت در استقلال به اين سبك و سياق بود، ما كه راضي هستيم به رضاي خدا و در نهايت هم به‌عنوان كسي كه در استقلال خدمت كرد، مراتب خوشنودي خودم را از فتح جام اعلام مي‌كنم.

خيلي‌ها عقيده داشتند كه برخورد نظامي محور شما باعث شده تا كريمي در تيمي مثل استقلال نتيجه نگيرد؟

نه، نظم و ديسيپلين در تمام تيم‌هاي من بوده. من شرايط درون زمينم هنگام تمرين و مصاحبه با شخصيت اجتماعي‌ام كاملا متفاوت است. شايد دو شخصيت كاملا مجزا باشد، به عقيده من اعمال نظم و ديسيپلين نمي‌تواند باعث ناهنجاري در تيم باشد، چون در هر بازيكني نظم و انضباط وجود دارد و اين مساله در مورد تيم‌ها كوچكترين تفاوتي نمي‌كند، اما با اينكه بچه‌هاي ما زمان حضور من در استقلال به‌دليل نظم و انضباط، بهترين تيم ليگ بودند ولي يك مقدار عدم نتيجه‌گيري باعث برداشت‌هاي غيرمنطقي شد.

چقدر با اين حرف موافقيد كه بازيكنان استقلال نخواستند كريمي نتيجه بگيرد؟

بازيكنان تمام تلاششان را كردند من نتيجه نگرفتن تيم را متعلق به مقدرات مي‌دانم. ما خيلي بدشانسي آورديم چون تك‌تك بچه‌ها تلاش كردند. هركس در جايگاه خودش موجودي‌اش را خرج كرد. تمام تلاشش را كرد و اگر مشكلي بوده هم از جانب بازيكنان نبوده!

بعد از جدايي از استقلال معتقد بوديد كه سلطان زمين هستيد، اما از حاشيه هيچ سررشته‌اي نداريد؟

اتفاقا در مسائل حاشيه‌اي شبان هستم. فيلم سلطان و شبان كه يادتان هست. (مي‌خندد...) من به‌دليل عدم اطلاع از مسائل حاشيه‌اي چوب اصلي را از حاشيه خوردم. مسائل حاشيه‌اي به ما در استقلال تحميل شد كه فرار از آن امكانپذير نبود. به همين بسنده مي‌كنم كه اگر تجربه تقابل با حاشيه را داشتم، شايد اين نتايج را كسب نمي‌كردم!

چقدر با باند بازيكناني مثل مجيدي و قرباني يا جوسازي قلعه‌نويي براي بازگشت به استقلال در آن مقطع زماني موافق هستيد؟

من چنين مساله‌اي را قبول ندارم!

مي‌توانيم شكست شما در استقلال را سرآغازي در تحولي جديد در فيروز كريمي بدانيم؟

به لحاظ روحي تا يك مدت اين مساله تاثير منفي روي من گذاشت. كتمان نمي‌كنم كه دوست نداشتم اين تجربه تلخ را در استقلال داشته باشم. بعد از اينكه از استقلال جدا شدم، هميشه با خداي خودم راز و نياز كردم كه چرا من؟ و چرا استقلال؟ چرا استقلال من؟ چرا استقلال و من با هم؟ خيلي دلم سوخت! مي‌دانيد بعضي از صحبت‌ها مطبوعاتي نيست، با دل است. وقتي كه چيزي با دلت باشد، نمي‌تواني آن را بازگو كني. خيلي شب‌ها غصه خوردم براي خودم و استقلال، به‌نظر من روزگار به جفتمان جفا كرد. حق استقلال من اين نبود! بيش از 20 سال زحمت كشيدم. زحمتي كه اكثرا توام با افتخار و سرافرازي بود. دوست داشتم اگر قرار بود تنبيهي هم چرخ روزگار برايم در نظر گرفته بود، در اين تيم نباشد، اما به‌هرحال تسليم مقدرات هستم و معتقدم كه خدا استحقاق بزرگي را در استقلال به من نداد.

چقدر به اين مساله اعتقاد داريد كه شايد زمان آن نرسيده بود؟

مي‌دانم... شايد زمانش نبود. شايد هم كفايت و لياقتش هنوز در ما حادث نشده بود، اما هرچه بود به پايان رسيد و من براي استقلال با تمام فاكتورها و مميزاتش آرزوي سرافرازي مي‌كنم.

قبول داريد كه فيروز كريمي با همان شوخ‌طبعي هميشگي‌اش به استقلال آمد، اما به مرور زمان تغيير رويه داد؟

شايد بار مسئوليت مقابل ميليون‌ها نفر دلسوخته روي من تاثير منفي گذاشت. انصافا من يك آن خودم را از بار مسئوليت جدا نكردم. من در استقلال هميشه سعي كردم قبح باخت را همراه داشته باشم، شايد هم بيش از حد اين مساله روي من تاثير گذاشته بود.

تيم‌هاي فيروز كريمي هميشه مقابل استقلال و پرسپوليس زيباترين نمايش را داشتند، اين اتفاق در صبا هم تكرار مي‌شود؟

مسلم است. خوشبختانه در سه، چهار هفته اول ما با هيچ‌كدام از اين تيم‌ها بازي نداريم و اين زمان به ما فرصت مي‌دهد كه زماني را كه پيش از فصل براي هماهنگي تيم نياز داشتيم را پر كنيم و تاكتيك موردنظرمان را در صبا جا بيندازيم. به‌غير از نتايج بازي، قول ارائه بازي‌هاي زيبا را به شما نويد مي‌دهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصاحبه حاشیه ای و تفصیلی با غلامحسین پیروانی:تهران آدم‌ها را زرنگ مي‌كند

گرچه ممكن است به‌نظر شما شاغلام آدم ساده‌اي به‌نظر بيايد، اما دوستان نزديك او از زرنگي خاص اين مربي مي‌گويند و اينكه برخلاف آنچه خودش نشان مي‌دهد، حتي از افشين پيرواني سياستمدارتر است. البته برادران پيرواني، هر سه خوش‌اخلاق و خوش‌نامند،‌ اما به‌راستي كدامشان از بقيه حواسش بيشتر جمع است؟

فصل گذشته در مصاحبه‌اي اعلام كرديد كه سال بعد ديگر مربيگري نخواهيد كرد، ولي مثل اينكه قصد داريد همچنان ادامه بدهيد؟
    من كسالت داشتم و به‌دليل كمردرد شديد ديگر ترجيح دادم كه ادامه ندهم، ولي بعضي مواقع در رفاقت بايد خيلي از مسائل را ناديده گرفت، به همين دليل ترجيح دادم باز هم مربيگري كنم.
    ولي خيلي كم پيش آمده كه غلامحسين پيرواني حرفي بزند، ولي به آن عمل نكند.
    من ديگر براي مقاومت‌سپاسي تكراري شده‌ام و نمي‌خواستم قرارداد ببندم. حتي به مشهد رفتم و در جريان بوديد كه با مسئولان ابومسلم صحبت كردم، ولي مسئولان استان فارس و همچنين تماشاگران تيم از من خواستند برگردم.
    ولي دوست داريم بدانيم چرا مربيگري را كنار نگذاشتيد؟
    الان خيلي از مربيان هستند كه بالاي 60 سال سن دارند، ولي همچنان كار مي‌كنند. من الان 54 سال سن دارم و اگر دوستان بگذارند از مربيگري كنار مي‌كشم تا در مدرسه فوتبالي كه احداث كردم كار كنم. خيلي دوست دارم بازيكنان شايسته و آينده‌دار را به فوتبال ايران معرفي كنم.
    اين دوستان كه مي‌گوييد چه كساني هستند كه شما را وادار مي‌كنند تا همچنان مربيگري كنيد؟

با آنها چندين سال است كه رفاقت دارم و هم هياتي هستيم. آقاي جعفري، مديرعامل باشگاه براي من مثل برادري است كه زحمات زيادي كشيده. ارزش رفاقت ما خيلي بالاست و در اين 10 سال از لحاظ مالي يك‌بار نشد كه روي حرف او حرفي بزنم. هيچ مربي‌اي را پيدا نمي‌كنيد كه اينطور رفتار كند ولي آقاي جعفري هرچه روي برگه مي‌نوشت من هم قبول مي‌كردم. ما رابطه بسيار خوبي با هم داريم

پس شما يك مربي يا بهتر است بگوييم يك انسان كاملا احساسي هستيد. اينطور نيست؟

بله، صددرصد. من بيش از حد عاطفي هستم، يك شب يكي از بازيكنانم را خط زدم و او مقابلم گريه كرد، هيچ‌كس نمي‌داند كه آن‌موقع چه حس بدي داشتم ‌ولي سن اين بازيكن به تيم ما نمي‌خورد و نمي‌توانستم از او استفاده كنم. من تير چراغ‌برق نيستم كه هيچ احساسي نداشته باشم.

ولي اگر اينقدر احساسي و عاطفي هستيد، مي‌توانستيد اسم او را در ليست تيم جا بدهيد.

باور كنيد نمي‌توانستم و الان هم خيلي ناراحتم.

اين بازيكني كه مي‌گوييد الان كجاست؟

در حال‌حاضر در كنار تيم تمرين مي‌كند، ولي هنوز با او قرارداد نبسته‌ايم.

وضعيت خانوادگي او از لحاظ مالي چطور است؟

وضعيت چندان خوبي ندارند.

امكان دارد كه او در نهايت در ليست شما جاي بگيرد؟

ايمان داشته باشيد كه هر كاري از دستم برآيد انجام مي‌دهم تا به اين بازيكن كمك كنم. اين فوتباليست در رده‌هاي جوانان و نوجوانان در تيم‌ملي بازي كرده و نمي‌گذارم زحماتش پايمال شود.

با قاطعيت مي‌توان گفت كه شما بي‌نهايت احساسي هستيد. در ابتداي حرف‌هايتان گفتيد كه نمي‌توانيد اسم او را در ليست قرار دهيد، ولي حالا مي‌گوييد كه اين امكان وجود دارد.

بله، اين امكان وجود دارد و ايمان داشته باشيد كه من تا آنجايي كه در توانم باشد به اين بازيكن كمك مي‌كنم.

رفتن شما به مشهد و مذاكره با ابومسلم يك اتفاق غيرقابل تصور بود. قبول داريد؟

چرا بايد غيرقابل تصور باشد؟ سردار بني‌اسد تماس گرفت و من هم شنيده بودم كه مقاومت‌سپاسي قرار است منحل شود به همين دليل رفتم مشهد و قرارداد يكساله‌ام را امضا كردم. جا دارد از مديرعامل ابومسلم تشكر كنم كه بدون مشكل خاصي رضايت داد من به شيراز برگردم.او در فسخ قرارداد من جوانمردي كرد.

اين كار غيرحرفه‌اي نبود كه با ابومسلم قرارداد بستيد ولي خيلي راحت برگشتيد به شيراز؟

خير، اصلا هم اينطور نيست كه شما مي‌گوييد. من يك آدم عاشق هستم و بلد نيستم كاسبي كنم. در ضمن هيچ‌چيز فوتبال ما حرفه‌اي نيست كه بخواهيم فقط روي اين اتفاقي كه شما الان به آن اشاره كرديد، اسم حرفه‌اي يا غيرحرفه‌اي بگذاريم. فوتبال زماني حرفه‌اي است كه تيم‌هايي مثل مقاومت بتوانند مهره‌هاي خود را نگه دارند، ولي مطمئن باشيد تا300 سال آينده اين اتفاق نمي‌افتد. سازمان تربيت‌بدني تا آنجا كه مي‌تواند به پرسپوليس و استقلال كمك مي‌كند و اين اصلا درست نيست كه هزينه يك تيم براي يك فصل دو ميليارد باشد ولي تيم ديگري هفت ميليارد پول خرج كند.

پس شما به سازمان تربيت‌بدني معترض هستيد؟

اصلا بحث اعتراض مطرح نيست، ولي آنها بايد به تيم‌هاي سازنده هم رسيدگي كنند. تيم‌هايي مثل ملوان، مقاومت‌سپاسي، برق شيراز و... در اين سال‌ها بازيكنان زيادي را به فوتبال ايران معرفي كرده‌اند و اين نهال نبايد خشكيده شود.

آقاي پيرواني! در ذهنتان مانده كه تا به‌حال چند بازيكن مطرح را به فوتبال ايران معرفي كرده‌ايد؟

خيلي زياد، فكر نمي‌كنم بتوانم همه آنها را بشمرم. علي سامره، داوود سيدعباسي، سيدمهدي رحمتي، مهدي رجب‌زاده، مهرزاد معدنچي، سياوش اكبرپور، علي وزيري، اميد روانخواه، غلامرضا رضايي، علي انصاريان، بهمن طهماسبي، علي‌محمد دهقان، علي عليزاده و هاشم بيگ‌زاده. فعلا كه اسم اين نفرات به ذهنم آمد.

اگر همه آنها را الان در اختيار داشتيد...

بعضي مواقع به اين حرفي كه شما زديد، خيلي فكر مي‌كنم. اگر اين بازيكنان در اختيار من بودند الان براي قهرماني مي‌جنگيديم و خيلي از تيم‌ها را به‌راحتي شكست مي‌داديم.

تا به حال پيش آمده كه براي از دست دادن اين مهره‌ها حسرت بخوريد؟

زياد به گذشته فكر نمي‌كنم، ولي وقتي اميد روانخواه از تيم ما رفت، خيلي حسرت خوردم.

چرا؟

او بازيكن تاكتيك‌پذيري بود كه به معناي واقعي زحمت مي‌كشيد. وقتي اميد به استقلال رفت خيلي‌ها او را يك بازيكن كوچك شمردند، ولي روانخواه در استقلال بزرگي كرد و در هر دو بازي رفت و برگشت مقابل پرسپوليس گلزني كرد، خدا را شكر مي‌كنم كه حق اين بازيكن ضايع نشد.

وقتي اميد به پرسپوليس گل زد چه احساسي داشتيد؟

بي‌نهايت خوشحال بودم.

شما پس از سال‌ها كار كردن در شيراز و در حالي كه تجربه مربيگري را در تيم‌هاي غيرشيرازي نداشتيد، مي‌خواستيد به مشهد برويد. اگر در ابومسلم مي‌مانديد، فكر مي‌كنيد كه موفق مي‌شديد؟

اتفاقا ‌فكر مي‌كنم كه در خارج از شيراز مي‌توانستم بهتر كار كنم، چون حاشيه‌ها خيلي كمتر بود و در مشهد مي‌توانستم با آرامش بيشتري كار كنم. من 30 سال در برق شيراز بودم، وقتي اين تيم را ترك كردم و به مقاومت‌سپاسي آمدم، همه گفتند كه غلامحسين پيرواني نمي‌تواند نتيجه بگيرد، ولي ديديد كه خيلي چيزها را ثابت كردم. مطمئن باشيد اگر به ابومسلم مي‌رفتم در اين تيم هم مي‌توانستم موفق باشم.

امكان نداشت كه به شيرازي‌ها جواب منفي بدهيد و قراردادتان را با ابومسلم فسخ نكنيد؟

خير، به‌خاطر يك عده نمي‌توانستم اين كار را بكنم

فكر مي‌كنيد اگر به ابومسلم مي‌رفتيد چه اتفاقي مي‌افتاد؟

من هرچه دارم از شيراز است.تا به حال يك‌بار هم در استاديوم‌ها به من توهين نكرده‌اند.‌در مشهد به من دو برابر پول مي‌دادند، ولي به مسائل مالي فكر نكردم و در مقاومت ماندم.

البته مي‌گويند غلامحسين پيرواني از لحاظ مالي آنقدر توان دارد كه احتياجي به پول فوتبال نداشته باشد، درست است؟

من خيلي هم وضعم خوب نيست ،ولي اميرالمومنين(ع) گفته كه هميشه بايد در زندگي قانع باشيد. خيلي از مربيان هستند كه از لحاظ مالي وضعيت بهتري نسبت به من دارند.

غلام پيرواني را بايد جزو مربياني قرار داد كه در اين سال‌ها از پول فوتبال زندگي‌اش دگرگون شده؟

من دوست ندارم در اين مورد حرف بزنم و هميشه چشم به كمك خدا دارم. فقط هدفم اين است كه در فوتبال زحمت بكشم و خدا را شكر مي‌كنم كه با برق شيراز قهرمان ايران و با مقاومت‌سپاسي هم در جام‌حذفي قهرمان شدم و نتايج خيلي‌خوبي گرفتم.

خيلي‌ها دوست دارند بدانند كه چرا غلامحسين پيرواني در سال‌هاي اخير به‌طور مداوم نسبت به مشكلات مالي باشگاه مقاومت (فجرسپاسي) اعتراض داشته و هميشه از بي‌پولي تيمش صبحت كرده است.

ناراحتي من از اين است كه چرا نبايد ستاره‌هاي تيم را حفظ كنيم. ما هرچه ساختيم ديگران برده‌اند و به بازيكن ما براي دو سال 500 ميليون پول داده‌اند. من حق دارم بنالم، به‌نظر من فوتبال ما مستكبر دارد و هيچ برنامه‌ريزي دقيقي براي هزينه كردن ديده نمي‌شود.
    با صراحت مي‌گوييد كه فوتبال ما مستكبر دارد. منظور شما كدام تيم‌ها هستند؟

من اسم نمي‌آورم و همه مي‌دانند كه چه تيم‌هايي بالاي شش، هفت ميليارد هزينه مي‌كنند و به بعضي از تيم‌ها چگونه كمك مي‌شود ميليارد هزينه مي‌كنند و به بعضي از تيم‌ها چگونه كمك مي‌شود. چه كسي گفته كه تيم ما سرباز دارد؟ ما فصل گذشته حتي يك بازيكن سرباز نداشتيم و مطمئن باشيد كه غلامحسين پيرواني يك كلمه به دروغ و ناحق حرف نمي‌زند.

امسال هم قرار است با تفنگ بادي به جنگ ژ.3 برويد؟

من اين جمله را چند سال پيش در بازي مقاومت‌سپاسي و پرسپوليس گفته‌ام كه در ورزشگاه آزادي با 5 گل از حريف شكست خورديم. بعد از بازي از من پرسيدند چرا تيمت باخت و من هم جواب دادم كه با تفنگ‌بادي نمي‌توان به جنگ ژ.3 رفت. پرسپوليس آن سال بالاي پنج ميليارد هزينه كرده بود و به چند بازيكن سرشناسش 200، 300 ميليون پول داده بود. ما واقعا نمي‌توانستيم مقابل آنها ايستادگي كنيم، البته الان شرايط فرق كرده و ما ديگر تفنگ‌بادي نيستيم.

براي خيلي‌ها جالب است كه چرا مقاومت در اين چند سال حتي يك‌بار هم به ليگ دسته‌اول سقوط نكرده است.

اين موضوع به تلاش مسئولان و زحمت بازيكنان برمي‌گردد. در ضمن ما در كار و رفتارمان صداقت داريم و فكر مي‌كنم اين فاكتور حتي از دانش فني هم بهتر است، قبول كنيد كه به خدا صداقت از دانش فني بهتر است.

الكس فرگوسن هم 20 سال است كه در منچستر يونايتد مربيگري مي‌كند.

آنها با ما فرق دارند، به هيچ‌عنوان فوتبال ايران را با اروپايي‌ها مقايسه نكنيد.

غلامحسين پيرواني طرفدار برق‌شيراز است يا مقاومت‌سپاسي؟

من 30 سال در برق‌شيراز به‌عنوان بازيكن و مربي كار كرده‌ام، از سال 48 تا 78. الان هم نزديك به 10 سال است كه در مقاومت مربيگري مي‌كنم و اين تيم را بيشتر دوست دارم.

گويا از اتفاقاتي كه باعث جدايي شما از برق شيراز شد هنوز دلخور هستيد و هيچ وقت آن را فراموش نمي‌كنيد؟

خير، اصلا به اين مسائل فكر نمي‌كنم. مديرعامل آن زمان با دو تا مساوي مرا اخراج كرد كه خدا خيرش بدهد. هميشه او را دعا مي‌كنم و احترام خاصي برايش قائل هستم.

مي‌خواهيد همچنان مربيگري را ادامه بدهيد؟

عاشق اين كار هستم و فوتباليست‌هاي خوبي را به اين مملكت تحويل داده‌ام. دوست دارم كه همچنان اين كار را بكنم.

فيروز كريمي مدعي شده كه بيشترين فوتباليست را تحويل فوتبال ايران داده است. فكر مي‌كنيد شما بيشتر بازيكن تربيت‌ كرده‌ايد يا كريمي؟

من براي همه مربيان احترام خاصي قائلم و آمار دستم نيست كه در اين مورد حرف بزنم.

در اين چند سال كدام يك از خريدهايي كه كرديد شما را شگفت‌زده كرد؟

فوتباليست‌هاي زيادي به تيم ما آمدند كه خيلي خوب پيشرفت كردند، ولي غلامرضا رضايي هميشه مرا شگفت‌زده مي‌كرد. او يك فوتباليستی تواناست.

برخي معتقدند كه افشين پیروانی داراي يك شخصيت محافظه‌كارانه و البته زرنگ است.

افشين اگر زرنگ نبود، به‌عنوان يك بازيكن شهرستاني سال‌ها كاپيتان پرسپوليس نمي‌شد. من از 16 سالگي او را به برق آوردم و مي‌دانستم كه مي‌تواند تيم را جمع كند.

تفاوت غلامحسين و افشين پيرواني در چيست؟

افشين در اوج فوتبالش از شيراز رفت، ولي من ماندم كه اين مهمترين تفاوت ماست. البته خودم به افشين گفتم كه از فوتبال شيراز برود.

شما زرنگ‌تر هستيد يا افشين پيرواني؟

افشين خيلي زرنگ‌تر است، به هرحال تهران آدم‌ها را زرنگ مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پژمان جمشیدی: با اصرار فيروز کریمی به صبا آمدم!

پژمان جمشيدي آخرين بازيكني است كه از استيل‌آذيني‌ها جدا شده و چند روزي است در تمرينات صباباتري شركت مي‌كند.

او براي حفظ آمادگي‌اش براي حضور در ليگ‌برتر با اين تيم تمرين مي‌كند و در مورد احتمال پيوستنش مي‌گويد: «با مسئولان صباباتري به توافق اوليه رسيده‌ام و احتمالا طي چند روز آينده قرارداد خود را با اين تيم به ثبت مي‌رسانم. دليل آمدن من به صباباتري حضور فيروز كريمي در راس كادر مربيگري اين تيم است و به اصرار ايشان بود كه به صباباتري پيوستم.‌»

جمشيدي روز گذشته براي دريافت تسويه‌حساب به باشگاه استيل‌آذين مراجعه كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ناصر حجازی: هيچ تيمي در ليگ‌برتر مرا نمي‌خواهد

حجازی: غير از پيشنهاد نساجي هيچ تيم ديگري با من حرف نزده و خواهانم نبوده، چراكه مثل خيلي از آقايان براي به‌دست آوردن پست و مقام مجيزگويي نمي‌كنم و از سران باشگاه‌ها تعريف نمي‌كنم!

كار ناصر حجازي با نساجي قطعي نشده و به قول سرمربي سابق تيم استقلال تا زماني كه مسئولان اين تيم (نساجي) خواسته‌هايش را برآورده نسازند، به اين تيم نخواهد رفت. او مي‌گويد: «تيم نساجي مازندران با مشكلات مالي زيادي روبه‌رو است و بودجه‌اي كه براي جذب بازيكن اختصاص داده‌اند، بسيار محدود و چيزي حدود 200 ميليون تومان است كه با اين شرايط كار كردن سخت است و كدام مربي مي‌تواند با اين رقم موفق شود؟» حجازي ادامه مي‌دهد: «طي صحبتي كه داشته‌ايم، قرار شده اين رقم را تا 800 ميليون بالا ببرند كه اگر اين اتفاق بيفتد، فصل آينده را با نساجي خواهم بود و اميدوارم با هدايت اين تيم و صعودش به ليگ‌برتر، تماشاگران مشتاق مازندراني را خوشحال كنم.» حجازي در مورد ساير پيشنهادهايش براي مربيگري خود اعلام كرد: «غير از پيشنهاد نساجي هيچ تيم ديگري با من حرف نزده و خواهانم نبوده، چراكه مثل خيلي از آقايان براي به‌دست آوردن پست و مقام مجيزگويي نمي‌كنم و از سران باشگاه‌ها تعريف نمي‌كنم.»
    حجازي در آخر به ممنوعيت فعاليت ورزشكاران در امور تبليغات اشاره كرد و با شجاعتي عجيب گفت: «به هيچ عنوان اين خبر را جدي نگرفته و پايبند قراردادش با شركت‌هاي تبليغاتي است!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مسعود مرادي، يك نيم‌فصل محروم است

بعد از اينكه مسعود مرادي براي قضاوت در جام‌جهاني 2006 آلمان انتخاب نشد، عوامل داخلي و هجمه انتقادها را دليل عدم‌انتخابش عنوان كرد ، اما حالا او به‌عنوان يكي از داوران حاضر در المپيك پكن انتخاب شده و قرار است همراه دو كمك خود، كامراني‌فر و صبحي‌اديب از عراق روز نهم مرداد عازم كشور چين شوند تا در سمينار داوران حاضر در المپيك شركت كنند.

قضاوت‌هاي مسعود مرادي در المپيك پكن از هجدهم مرداد آغاز خواهد شد و اين در حالي است كه هشتمين دوره ليگ‌برتر از پانزدهم مرداد كليد خواهد خورد. مرادي پس از بازگشت از چين بايد روز بيست‌وهفتم شهريور ديدار دو تيم القادسيه كويت و اوراواردز ژاپن از مرحله حذفي ليگ‌قهرمانان آسيا را قضاوت كند و به فاصله 48 ساعت پس از اين ديدار مرادي يكم مهرماه و به‌مدت يك هفته عازم شهر زوريخ خواهد شد تا در دومين دوره كلاس توجيهي داوران منتخب جام‌جهاني 2010 شركت كند. او پس از گذراندن اين دوره، اواسط مهرماه و براي قضاوت ديدار نمايندگان سنگاپور و عمان در مرحله يك‌چهارم نهايي مسابقات AFC كاپ، عازم سنگاپور خواهد شد. مرادي كه گفته مي‌شود از بخت بالايي براي قضاوت در جام‌جهاني برخوردار است، از پانزدهم شهريور خود را براي قضاوت گروه اول مسابقات مقدماتي جام‌جهاني در آسيا آماده مي‌كند.به اين ترتيب مسعود مرادي به‌دليل قضاوت در مسابقات بين‌المللي به‌احتمال فراوان يك نيم فصل كامل هيچ مسابقه داخلي را سوت نخواهد زد و اين فرصت مناسبي است تا او با تمركز كامل و كسب نمرات بالا، شانس خود را براي حضور در جام‌جهاني افزايش دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چه كسي جرات دارد 500 ميليون برای مجتبی جباری خرج كند؟! حساسيت ويژه نهاد رياست جمهوري وسازمان تربيت بدني به مبلغ قرارداد جباري

همه حرف‌هايي كه مديران دو تيم استقلال و پرسپوليس در شبكه پنج، در باب محكوم كردن سيستم فوتبال ايران مي‌زدند، به اين علت بود كه آنها به‌دنبال جلب حمايت‌هاي تازه از سازمان تربيت‌بدني هستند كه علاوه بر مالكيت اين دو تيم، نقش محوري در ورزش ايران را ايفا مي‌كند.
    چند هفته بعد از نامه محمد علي‌آبادي به رئيس‌جمهور در اين‌باره كه ريخت و پاش ساير تيم‌هاي ليگ دست و پاي استقلال و پرسپوليس را بسته است، نشان مي‌دهد كه مجتبي براي حضور در استقلال حدود 500 ميليون تومان درخواست كرده است كه رقمي است نسبت به توانايي‌هاي او. اما اين پول خارج از سقف پرداخت‌هاي آبي‌هاست و تيم را به‌هم خواهد ريخت. در عين حال، مجتبي هم به آبي‌ها يادآوري كرده كه اگر آنها اين پول را به وي نمي‌دهند تيم‌هاي ديگري هستند كه آماده‌اند سر كيسه را شل كنند...
    اين دقيقا نقطه ضعف مجتبي جباري در مذاكره با استقلال خواهد بود. چراكه ديروز شنيديم مسعود زريبافان رئيس مجمع استقلال و يكي از ياران نزديك رئيس‌جمهوري منتظر است تا ببيند كدام تيم مي‌تواند رقم پانصد ميليون تومان را به جباري پرداخت كند تا در صورت چنين اتفاقي فراتر از بحث رياست مجمع خود در استقلال به‌عنوان يكي از مشاوران ارشد رئيس‌جمهور با مديران و مسئولاني كه چنين ارقامي را در فوتبال ايران پرداخت مي‌كنند، از طريق مراجع بالا برخورد كند. او به مديران استقلال اطمينان خاطر داده كه هيچ تيمي در ايران نمي‌تواند بنا بر دستور رئييس‌جمهور و رياست سازمان تربيت‌بدني چنين ارقامي را به بازيكنان فوتبال پرداخت كند. با توجه به سيستم نيمه يكپارچه باشگاه‌داري در ايران و قول زريبافان مبني بر اينكه، باشگاه‌هاي صنعتي از قرارداد گزاف با ستاره‌هاي فوتبال ايران منع خواهند شد، جباري چاره‌اي نخواهد داشت كه با استقلال كنار بيايد مگر آنكه او به سيم آخر بزند و كلا با رقمي پايين‌تر به تيم ديگري برود و يا اينكه پيشنهاد يك تيم اماراتي را قبول كند. ديروز در آخرين لحظات باخبر شديم كه حضور جباري در يكي از باشگاه‌هاي تركيه هم شايعه‌اي بيش نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خروج الونگ از ليست پرسپوليس

الونگ‌الونگ، هافبك كامروني فصل پيش تيم پرسپوليس به‌دليل مصدوميت شانس خود را براي ادامه حضور در پرسپوليس از دست داد تا همراه محسن خليلي نامشان از ليست اين تيم خارج شود.

الونگ كه در حال‌حاضر در ايران به‌سر مي‌برد و مشغول مداواي خود است، منتظر افشين قطبي است تا با نظر او وضعيتش مشخص شود كه به احتمال زياد از ليست گزينه‌هاي عقد قرارداد با پرسپوليس خارج خواهد شد.الونگ طي دو فصل اخير بارها مصدوم شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دست‌نشان:شفق من را خوب فيلم كرد!

دست نشان: مديران سينمايي الان دنبال تهيه فيلم‌هايشان هستند، ‌نه فيلم‌كردن مردم. به‌نظر مي‌رسد در دنياي سينما آقاي شفق بيكارند و تصميم گرفته‌اند من و خودشان را فيلم كنند

نادر دست‌نشان، سرمربي فصل گذشته پگاه مصداق بارز اين ضرب‌المثل «از اينجا رانده و از آنجا مانده است.» او كه به ‌خاطر مذاكره با تراكتورسازي مورد غضب مديران پگاه قرار گرفت پس از آمدن شفق در اين تيم‌ هم جايي ندارد. اينطور كه به‌نظر مي‌رسد او بايد فعلا بيرون بماند تا شايد باز هم قسمت باشد از ميانه‌هاي فصل ناجي يك تيم باشد.
    چه خبر آقاي دست‌نشان؟ كجاييد، چه كار مي‌كنيد؟‌
    در حال استراحت مطلق.
    با تراكتورسازي هم كه به بن‌بست خورديد
    چه بگويم. به احترام مردم تبريز رفتم تراكتورسازي. سه هفته‌ است معطل هستم تا بالاخره مشخص شد آقاي شفق مي‌خواهند با مربي مورد علاقه‌شان كار كنند.
    چه شد كه با شفق به توافق نرسيديد؟
    وقتي مديري قرار باشد از ابتدا صادقانه برخورد نكند، نمي‌‌شود با او كار كرد. ايشان هر روز يك حرف مي‌زدند و يك روز هم روي حرف خود نمي‌ماندند. بعد از سه هفته دواندن من گفتند عاشق كار فراز كمالوند هستند. اينكه آقاي شفق دوست دارد با مربي مورد‌علاقه‌اش كار كند، مشكلي نيست اما نبايد به اسم من لطمه بزند. اين اطلاعات كه دست‌نشان پول زياد و بودجه زياد مي‌خواست، ‌كاملا دروغ است. من حتي حاضر بودم به‌خاطر تراكتورسازي سفيد امضا كنم. آقاي شفق من را با هنرپيشه سينما اشتباه گرفته‌اند كه هر روز يك نقش به من مي‌‌دهند.
    اين هم از محسنات حضور مديران سينمايي در ورزش است ديگر!‌
    (باخنده) مديران سينمايي الان دنبال تهيه فيلم‌هايشان هستند، ‌نه فيلم‌كردن مردم. به‌نظر مي‌رسد در دنياي سينما آقاي شفق بيكارند و تصميم گرفته‌اند من و خودشان را فيلم كنند.
    شما قرارداد رسمي با تراكتورسازي داشتيد، نمي‌خواهيد شكايت كنيد؟
    من به‌خاطر مردم تبريز كه واقعا به من لطف داشتند از شفق گذشتم. داستان من با او تمام شده، اما عشق من به تراكتورسازي و هواداران اين تيم همچنان باقي است.از صميم قلب اميدوارم اين تيم به ليگ‌برتر راه پيدا كند،چون استحقاق و پتانسيل آن را دارد.
    به‌نظر مي‌رسد فعلا بايد قيد ليگ‌برتر را بزنيد، چون ديگر تيمي نمانده. درست است؟
    فعلا كه بله، اما با شروع ليگ مربياني هستند كه نتيجه نمي‌گيرند و مديران ما آنقدر بي‌طاقت هستند كه آنها را بركنار كرده و به‌دنبال مربي جديد مي‌گردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيام به دنبال بازي با پرسپوليس و پاس
    خداداد عزيزي:
    پرسپوليس، استقلال و سپاهان مدعيان قهرماني هستند
    فوتبـال مـا در تهران متمرکـزتر باشد، قوي‌تر خواهد
    بود

سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان رضوي گفت: در صورت توافق، جمعه آينده با پرسپوليس بازي تدارکاتي خواهيم داشت.

خداداد عزيزي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، افزود: از روز سه‌شنبه هفته جاري اردوي آماده‌سازي تيم پيام در تهران آغاز مي‌شود، در اين اردو دو ديدار تدارکاتي پيش‌بيني کرده‌ايم که در اولين بازي روز چهارشنبه به مصاف پاس همدان خواهيم رفت و در صورت موافقت مديرعامل پرسپوليس روز جمعه با اين تيم يک ديدار تدارکاتي انجام خواهيم داد و در غير اين صورت تيم ديگري را جايگزين پرسپوليس خواهيم کرد.

وي تاکيد کرد: ليست بازيکنان تيم با توافقي که با مدافع صربستاني انجام داديم، تکميل شده است و دو جاي خالي را براي طول فصل نگه داشتيم و ديگر بازيکني نخواهيم گرفت.

عزيزي در خصوص قرعه کشي مسابقات ليگ برتر گفت: قرعه خوبي به ما خورد و از اين بابت خوشحاليم.

وي تيم پرسپوليس را داراي بيشترين شانس براي قهرماني ليگ برتر دانست و تاکيد کرد: تيم پرسپوليس خيلي خوب يارگيري کرده است و با اين نفرات شانس زيادي براي قهرماني دارد مگر آن که دچار حاشيه شود و در غير اين صورت اين تيم خوب بسته شده و اکثر ستاره‌هاي خوب را جمع‌آوري کرده است.

خداداد عزيزي افزود: همچنين تيم‌هاي سپاهان و استقلال تهران به دليل شخصيت تيمي که دارند شانس قهرماني براي آن‌ها وجود دارد و تيم سايپا با توجه به يارگيري که کرده است، مي‌تواند در جمع مدعيان باشد.

سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان رضوي در خصوص انتقال امتياز تيم‌هاي تهراني به شهرستان‌ها تصريح کرد: هيچ جاي دنيا چنين چيزي وجود ندارد و به نظر من هر چه فوتبال ما در تهران متمرکزتر باشد، قوي‌تر خواهد بود اما وقتي تقسيم شود در شهرستان‌ها به دليل اينکه از ديد مطبوعات و از چشم رسانه‌ها دور مي‌شود، مشکلاتش هم ديده نمي‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •