کلاس مموری بیشتر مربوط به سرعتش میشه. البته کاربرد بیشتر کلاس رم توی دوربین ها هست
مثلا با کیفیت HD فیلم میگیرن و باید رمشون سرعت خوبی داشته باشه.
مثلا کلاس 4 باید سرعت بیشتری نسبت به 2 داشته باشه.
کلاس های رم 16 گیگ بیشترشون 2 هستش
موفق باشید!![]()
کلاس مموری بیشتر مربوط به سرعتش میشه. البته کاربرد بیشتر کلاس رم توی دوربین ها هست
مثلا با کیفیت HD فیلم میگیرن و باید رمشون سرعت خوبی داشته باشه.
مثلا کلاس 4 باید سرعت بیشتری نسبت به 2 داشته باشه.
کلاس های رم 16 گیگ بیشترشون 2 هستش
موفق باشید!![]()
کلاس مموری حداقل سرعت نوشتن رو نشون میده :
Class 2: 16 MBit/s (2 MByte/s)
Class 4: 32 MBit/s (4 MByte/s)
Class 6: 48 MBit/s (6 MByte/s)
یک روش دیگه هم برای نشون دادن سرعت حافظه هست که سرعت رو با X نشون میدن. مثلا 60X که هر X معادل 1.2Mbit هست
مثلا Class 2 = 13X و Class 4 = 26X
منبع :
و همونطور که دوستمون گفتند بیشتر برای دوربین های فیلم برداری و عکاسی کاربرد داره که می خوان حجم اطلاعات زیادی رو سریع ذخیره کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
دوستان مارک سیلیکون پاور رو تا حالا شنیدید ؟
من یه فلش 8 گیگ به تازگی از این مارک گرفتم که بد نبوده تو این یه ماه
واسه تایوانه ، راستش مغازه که رفتم بگیرم فروشنده بهم توصیه کرد که توشیبا رو بردارم اما دیدم زده چین خوشم نیومد و گفتم این مارکو مگیرم که واسه تایوانه
حالا هم میخواستم یه مموری کارت از این برند بگیرم
فروشنده میگفت گارانتیشم تا زمانی که ما پخشش هستیم و داریم هر وقت واسه هر کدومش مشکلی پیش اومد میاری یه جدیدشو بهت میدیم
رم من سیلیکون پاور 8 گیگ کلاس 4 هست.گوشیمم دیاموند 2،سرعتشم عالیه.فلش مموریشم دیدم سرعتش خیلی خوبه اونم تایوانیه.
سلام بچه ها
من پریشب علاالدین بودم
در به در شدم،همه جارو گشتم اما رم 8 گیگ کلاس 6 نداشتن
من گوشیم ال جی رنوار ه ،چون فیلمبرداریش با فرمت DIVX هستش و 30 فریم بر پانیه،باید رم سرعت بالا روش باشه،وگرنه تیک میزنه،جایی میشناسین که برم پیشش و بخرم،البته یه جا که قبل از خرید رم رو بهتون بده تست کنید،وگرنه بدردم نمیخوره
سلام.
شاید جای این خبر اینجا نباشه...در هر صورت جای بهتری پیدا نکردم شرمنده.
SanDisk و آغاز فروش مموری 32گیگ از ماه آینده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جاش چی گفت ؟ نفهمیدم.We're joking of course, but 16GB microSD cards from SanDisk can be had for as low as 40 bucks - buying a phone with a hot-swappable card slot sounds like a good idea, doesn't it?
Last edited by omid-p30; 23-03-2010 at 10:46.
نوشته خالی بستیم بابا می خوایم یه شیار کارت حافظه اکسترنال به گوشی اضافه کنیم یه 16 دیگه بندازیم روش بشه 32
خارج از شوخی...خودمم متوجه نشدم چی گفته هر کی متوجه شد به ما هم بگه![]()
البته ما شوخی می کنیم،اما کارت حافظه 16GB از SanDisk را می توان کمتر از 40 دلار تهیه کرد.خرید یک گوشی با اسلات کارت قابل تعویض برای تلفن های موبایل ایده خوبیست،اینطور نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)