Preview که Rate نداره.
Preview که Rate نداره.
سلام بر دوستان پس بازی دیگه کی میاد 150 تومن جدا برای بازی کنار گذاشتم البته برای اسپیشل پکش که توش شماره ی 1 و 2 و جلد قشنگ و پوستر و....بود را سفارش دادم تو شهر ما هم کسی پی اس 3 نداره پس فروشنده دو تا میاره یکی را گفتم برای من بیاره اسپیشل پک هم باشه...
اواتارو حال میکنی؟؟؟؟
4 بازیکن 10 دقیقه ی ابتدای بازی God Of War III را درز دادند.کیفیت ویدئو بد نیست اما بدون شک Kratos هستش و هنوز هم عالی هست.
محتوای مخفی: خطر ضایع شدن بازی
منبع:
دوستان ویدئو رو ی.و.ت.و.ب هست که خودتون بهتر از هر کسی می دونید که چه اتفاقی برای این سایت افتاده.من خودم شخصا ویدئو رو ندیدم و نمی تونم صحتشو تایید کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
Last edited by Little Sparrow; 05-03-2010 at 13:47.
Eurogamer – 9
TheSixthAxis – 9
GamePro – 4.5/5
Strategy Informer – 9.3
Gamerzines – 97%
PlayStation Lifestyle – 5/5
1Up امتیاز A داده.
VideoGamer امتیاز 10 از 10
Destructoid امتیاز 10 از 10
gamespot: 9.0 / 10
IGN 9.3 / 10
CVG 9.2/10
IGN AU - 9.4
GameTrailers - 9.2
G4 - 5/5
Gamereactor – 9
Videogamesdaily – 8
play.tm – 94%
GamesRadar – 10
D’Toid – 10
ماشاالله همه دارن امتياز ميدن : دي
Last edited by resident_evil; 08-03-2010 at 21:10.
اين gamespot ميخواد چي رو اثبات كنه با اين كاراش؟؟؟؟به اين بازي هم 9 داده......واقعا كه... .
اين سايت به ME2 هم كه يه شاهكار به تمام معنا بود 9.0 داد جيگر . خواهشا سايت هايي كه 10 ندادن رو زير سوال نبرين : دي
همون بنده خدايي كه نميتونست بازي رو توصيف كنه 9.4 داد ! اينا همه ناشي از Hypeـه بيخود و بي جهت هستش
به هر حال فن هاي اين بازي انتشار داشتن كه همين جوري 10 دِرو كنه اما نشد كه بشه !
کلا این سایت امسال دیگه آخرش شدهخیلی توجه نکنید. به بازی مثل Heavy rain امتیاز 8.5 میده و به Mass effect2 هم 9 میده! خیلی خودتو ناراحت نکنید این سایت دیگه خیلی خیلی سختگیر شده.
نه حالا از تمام اینا بگذریم این نمره واقعا منو تحت تاثیر قرار داد ! lol
فکر کنم به خاطره اینکه امسال خیلی خیلی بازی توویه این سبک داشتیم!
Dante's Inferno - Bayouneta - Darksiders و ...
در ضمن دوستان Metacritic برام نمیاد یکی میتونه بره این بازی رو با بایونتا مقایسه کنه![]()
فعلاً با 15 تا review نمره میانگینش 94 هست.
Bayonetta(نسخه 360) با 85 تا review،نمره میانگین 90 داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)