زاستی یه توضیح هم اضافه کنی بد نیست
این بازی دقیقا بازی "عبور از سیاهچاله" است اما به صورت گرافیک و جزییات پایینتر
زاستی یه توضیح هم اضافه کنی بد نیست
این بازی دقیقا بازی "عبور از سیاهچاله" است اما به صورت گرافیک و جزییات پایینتر
سلام بچه ها.میبینم یه روز نبودم تاپیک کلی اومده بالا.
دستت درد نکنه علیرضا.این نکته خیلی خوبی بود در ضمن تاپیکت تو فروم بازی رو دیدم.کار خوبی کردی که مشکل رو اونجا مطرح کردی چون هر چی باشه اونا وارد ترن و سریع میتونن مشکل رو حل کنن.فکر کنم یکی دیگه از بچه ها همین مشکل رو داشت و کلا بازی رو پاک کرد.فکر کنم alizshah بود.
سلام علیرضا.ایول منتظرم هرچه سریعتر بیایی تو بازی.
آقا من 10 رو رد کردم حال می ده اما فقط سوس کشیه؟ یا جن بین خودمون هم هست؟
جنگ بین بازیکنها هم هست ولی وقتی لول 55 رو رد کردی.الان بیشتر سعی کن با بازیکنهای هم لول خودت پارتی تشکیل بدی و لول آپ کنی.سعی کن بهترین اسلحه ها و item ها رو بخری.راستی چه کلاسی انتخاب کردی؟
قدرتهات رو افزایش دادی یا نه؟هر بار که لول آپ می کنی میتونی 5 شماره قدرتت رو بالا ببری که برای این کار باید کلید c رو بزنی و اونجا پنج گزینه هست که به دلخواه میتونی بالا ببری.به یه لولهای خاصی که میرسی میتونی وارد سرزمینهای خاصی بشی که لولهای پایین تر اجازه ندارن.الان که لول 10 شدی دیگه نباید تو همون جنگل اولی بجنگی چون xp کمی بهت میده.الان بهتره بری bamboo forst یا ruinen village لول آپ کنی.راستی ماموریت هم انجام دادی یاه نه؟
باید بری پیش guide ran وروش کلیک کنی.بهت ماموریت میده.
یه چیز دیگه در وصف باحالی این بازی این که باعث شد من تریبال وارز رو بذارم کنار.اگه امضام رو نگاه کنی میبینی که من تو ورلد 9 چقدر امتیاز و روستا دارم والان بیشتر از یک ساله دارم تریبال وارز بازی میکنم ولی الان حدود 2 ماهه که این بازی رو انجام میدم تو تریبال حتی یک روستا هم نگرفتم و احتمالا روستاهام رو میدم به هم ترایبی هام و تریبال رو بیخیال میشم.
دمت گرم همین ها رو بذار تو پست اول. چون دیر گفتی من خودم همین کارا رو کردم.
دو تا سوال
1- استاتیک تو C باید صفر باشه همیشه؟ یعنی ازش وردارم بندازم تو بقیه؟
2- من کوئست زیاد گرفتم. منتها الان یه کئوست الان گرفتم. گفت برو 5 تا از این بابا قوریا بکش. کشتم اما الان اومدم پیشش گفت برو تا 14 نشدنی نیا. کوئست هم برداشته نشده از اون بالا.
ببین برو پیش Skill Master یه تکنیک یاد بگیر الان لولت طوریه که میتونی
من هم دانلود می کنم و بازی می کنم اگر خوشم اومد بشدتت دنبال بازی رو میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)