تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 211 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

داره خودمونی میشه soltan_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببخشید اینقدر از این بازی تعریف کردید که من رفتم بازی رو گرفتم ولی الان فکر میکنم نمیگرفتم بهتر بود
    من اصلا اون قسمت اول و ابتدایی بازی رو نگرفتم
    از بچه گی اش نشون میده تا بزرگی
    خوب می توسنت به صورت انمیمیشن باشه نه اینکه به یه حالت مسخره بسپره دست خودمون
    من اینجا هستم و یه چندتا سوال داشتم
    این عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول اینکه من چطوری میتونم ببینم که ماموریتم چیه
    دوما اینکه چرا اسلحه ندارم
    سوما اینکه هر چی می بینه بر میداره
    محدودیتی برای برداشتن اجسام وجود داره ؟
    اینهایی که بر میداره به چه دردی میخوره ؟
    این بازی نقشه هم داره ؟
    مثل فارکرای یا کرایسیس ؟
    و اینکه من الان اینقدر از این و اون کتک خوردم که جونم خیلی کمه
    میخواستم بدونم چطوری میتونم درصد سلامتی ام رو فول کنم؟
    والا من موندم شما از چی این بازی خوشتون وامده
    این عکس رو هم ببینید
    کد:
    این به چه دردی میخوره ؟
    این گزینه هاش چی هست اصلا ؟
    الان من باید به کدوم سمت برم و چه گلی بمالم سرم ؟
    ممنون میشم کمک کنید بلکه ما هم لذت ببریم از بازی

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب من بعد از 8 روز تونستم بازی رو تموم کنم ...... فکر کنم پایان بد رو هم دیدم !‌ کس دیگه ای هم بازی رو تموم کرده ؟

در یک کلمه فوق العاده بود ! شاهکاری از استودیو بتستا !!! واقعاده حقش بود که امتیازهای بسیار بالایی رو از منتقدا گرفت !

تو خبر 2 روز پیش هم اومد بود مبنی بر اینکه این بازی در هفته اول فروش تونسته 4.7 میلیون نسخه فروش کنه !‌ با اینکه حدود 1 هفته قبل از انتشار رسمی لینک دانلودش تو تورنت لو رفته بود !

تو سایت GameSpot هم گیمرها کلی حال بهش دادن و تا الان با 2810 رای تونسته امتاز 8.9 رو کسب کنه ! خود سایت که بهش 9 داده ....

http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/index.html?tag=result;title;0

به هر حال بازی هست فوق العاده پیشرفته / جذاب و گیرا با داستانی عالی / گرافیک فابل توجه و ....... شدیدا توصیه میکنم بهتون ...........

نکات ضعف بازی میتونه یک مقدار باگ بیش از حد باشه که البته Path هم امروز براش اومد !‌
    Last edited by shahramcat; 08-11-2008 at 05:30.

3. 2 کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید اینقدر از این بازی تعریف کردید که من رفتم بازی رو گرفتم ولی الان فکر میکنم نمیگرفتم بهتر بود
    من اصلا اون قسمت اول و ابتدایی بازی رو نگرفتم
    از بچه گی اش نشون میده تا بزرگی
    خوب می توسنت به صورت انمیمیشن باشه نه اینکه به یه حالت مسخره بسپره دست خودمون
    من اینجا هستم و یه چندتا سوال داشتم
    این عکس
    کد:
    اول اینکه من چطوری میتونم ببینم که ماموریتم چیه
    دوما اینکه چرا اسلحه ندارم
    سوما اینکه هر چی می بینه بر میداره
    محدودیتی برای برداشتن اجسام وجود داره ؟
    اینهایی که بر میداره به چه دردی میخوره ؟
    این بازی نقشه هم داره ؟
    مثل فارکرای یا کرایسیس ؟
    و اینکه من الان اینقدر از این و اون کتک خوردم که جونم خیلی کمه
    میخواستم بدونم چطوری میتونم درصد سلامتی ام رو فول کنم؟
    والا من موندم شما از چی این بازی خوشتون وامده
    این عکس رو هم ببینید
    کد:
    این به چه دردی میخوره ؟
    این گزینه هاش چی هست اصلا ؟
    الان من باید به کدوم سمت برم و چه گلی بمالم سرم ؟
    ممنون میشم کمک کنید بلکه ما هم لذت ببریم از بازی
    اولا بهت توصیه میکنم اگر جزو اون دسته از گیمرهایی باشی که اصلا حوصله ندارن و فقط میخان رو یک مسیر برن جلو و بکش بکش بکنن بهت اکیدا توصیه میکنم همین الان این گیم رو بزار کنار ! اینطور که پیداس شما اصلا به دیالوگهای بازی توجهی نکردی ! طبق گفته سازنده بازی این گیم دارای هزاران خط دیالوگه ! و همین هم بازی رو جذاب کرده چون بر اساس تصمیم شما داستان جلو میره و .....

شما باید حداقل 40٪تا 50٪ زبان انگلیسی کامل بلد باشی و همینطور با کمی حوصله دیالوگهای بازی رو گوش بدی یا بخونی و دقیقا بهش فکر کنی و انجام بدی !

دوما شما بهتره حداقل 1 تا 2 ساعت از بازی رو جلو برید تا به تمام جزئیات بازی واقف بشید ! شما هنوز 1٪ هم نرفته میپرسی اینا چی هست ؟ خوب معلومه نباید هم بدونی چون این بازی نیست که همه چیز از اول مشخص باشه چون شما رو ترقیب به گشتن در محیط بی نهایت جذاب بکنه ...... این گیم جزو بهترین گیمهای امسال از نظر منتقدین هست ! امتیازهای فوق العاده بالایی آورده اینطور قضاوت نکن دوست من ... بهت توصیه میکنم حداقل 2 ساعت از بازی رو جلو بری ......

اون مچ بندی که به دست شما هست و روز تولدت گرفتی اسمش V.A.T.S هست ... تمام عملیات بازی رو باید با اون رهبری کنی ...

با دکمه Tab میاد بالا .... شامل 3 بخش هست : Status / Item / DATA

که هرکدوم شامل بخشهای مخصوص به خودش هست .... تو قسمت DATA دو نوص نقشه هست اولی نقشه کلی سرزمین سوخته و دومی نقشه محلی که توش میری ..... بازی پر از مرحلهای فرعی هست ...

شما میتونید تا یک حدی با خودت اجسام رو حمل کنی اما با گرفتن امتیاز به چندین شکل که خودت میبینی به تدریج LevelUP میشی و میتونی وزن قابل جابجایی رو افزایش بدی البته این فقط یکی از چند ده امکان هست که تو بازی قابل بالا رفتنه !! ... اجسام در این بازی تقریبا هر چیزی قابل برداشتن هست ! چون باید اونها رو بفروشی و پول در بیاری و پول رو برای خرید اسلحه یا تعمیر یا گرفتن سلامتی و چندین عمل دیگه خرج کنی !‌

در هر بخش و با گشتن در این سرزمین سوخته شما با مکانهای جدید و افراد جدید روبرو میشید که میتونید باهاشون دوست یا دشمن باشید .... من خودم بیشتر از 70 مکان تو بازی پیدا کردم ! میتونید با هرکدوم قرارداد ببندید و براشون انواع اجسام که میگن رو در طول بازی بردارید و بهشون بفروشید !

قابلیت دیگه تو این بازی امکان درست کردن اسلحه بوسیله خود شما هست !!! با اسمبل کردن قطعات میتونید اینکار رو انجام بدید .... لبته چندین قابلیت دیگه هم هست .....
    Last edited by shahramcat; 08-11-2008 at 05:24.

5. 3 کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقا چطور میشه اسلحه ساخت؟؟؟؟
    من از این اهن پاره ها و بند وبساط ها زیاد جمع کردم....
    چطور میشه یه جنسی رو فروخت...چون فقط میتونم خرید کنم چیزی نمی تونم بفروشم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک سری قطعات و چیزهایی که میگیری شکلش رو قوطی و چرخ دنده و از این جور چیزها میزنه
    از کجا بفهمیم این چیزی که گرفتیم چیه و استفاده اش برای چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا چطور میشه اسلحه ساخت؟؟؟؟
    من از این اهن پاره ها و بند وبساط ها زیاد جمع کردم....
    چطور میشه یه جنسی رو فروخت...چون فقط میتونم خرید کنم چیزی نمی تونم بفروشم
    یک سری قطعات و چیزهایی که میگیری شکلش رو قوطی و چرخ دنده و از این جور چیزها میزنه
    از کجا بفهمیم این چیزی که گرفتیم چیه و استفاده اش برای چیه؟؟
    از اول نمیشه باید با کسب XP از راههای مختلف LevelUp کنی و Skill مربوط به ساخت اسلحه رو بالا ببری ! کلا فکر کنم 12 تا 15 تا Skill هست تو یازی با تقریبا 40 تا یا بیشتر Perk !

اونا هرکدوم اسم دارن خوب !‌ هرکدوم رو بر میداری یک ارزش خاصی داره مثلا 1 Cap همراه با وزن خاص خودش ! مثلا 1WG به اینا هم توجه کن !‌

وقتی به هر کس یا هر مکانی که رسیدی و خاستی چیزی بخری یا بفروشی اون جدولی که رو صفحه میاد شامل 2 بخش سمت راست و چپ هست ... سمت راست لیست کالاهایی هست که طرف میخاد به شما بفروشه سمت چپ چیزهایی هست که شما دارید . حالا با یک کلیک بر روی لیست سمت راست شما اون کالا رو میخری و با کلیک بر روی چیزهایی که سمت چپ هست اونارو میفروشی !

مقدار پولی هم که داری در کل بالای همون جدول در بخش چپ نوشته و همینطور مقدار کل پولی که فروشنده داره و میتونه به شما بده همون بالاس ....

ببین در طول بازی شما با افراد و قشرهای مختلفی آشنا میشی و در حقیقت باید مکانشون رو با گشتن در دنیای سوخته پیدا کنی ... هرکدوم از اینا از شما در خواست مبنی بر گرفتن و خریدن فلان چیزهارو میخان که شما در طول بازی اونارو جمع میکنی و به این افراد میفروشی !

مثلا به GHoul ها باید آشغال فلزها رو بفروشی و چندین نمونه از این چیزها ....

9. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soltan_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اولا بهت توصیه میکنم اگر جزو اون دسته از گیمرهایی باشی که اصلا حوصله ندارن و فقط میخان رو یک مسیر برن جلو و بکش بکش بکنن بهت اکیدا توصیه میکنم همین الان این گیم رو بزار کنار ! اینطور که پیداس شما اصلا به دیالوگهای بازی توجهی نکردی ! طبق گفته سازنده بازی این گیم دارای هزاران خط دیالوگه ! و همین هم بازی رو جذاب کرده چون بر اساس تصمیم شما داستان جلو میره و .....

شما باید حداقل 40٪تا 50٪ زبان انگلیسی کامل بلد باشی و همینطور با کمی حوصله دیالوگهای بازی رو گوش بدی یا بخونی و دقیقا بهش فکر کنی و انجام بدی !

دوما شما بهتره حداقل 1 تا 2 ساعت از بازی رو جلو برید تا به تمام جزئیات بازی واقف بشید ! شما هنوز 1٪ هم نرفته میپرسی اینا چی هست ؟ خوب معلومه نباید هم بدونی چون این بازی نیست که همه چیز از اول مشخص باشه چون شما رو ترقیب به گشتن در محیط بی نهایت جذاب بکنه ...... این گیم جزو بهترین گیمهای امسال از نظر منتقدین هست ! امتیازهای فوق العاده بالایی آورده اینطور قضاوت نکن دوست من ... بهت توصیه میکنم حداقل 2 ساعت از بازی رو جلو بری ......

اون مچ بندی که به دست شما هست و روز تولدت گرفتی اسمش V.A.T.S هست ... تمام عملیات بازی رو باید با اون رهبری کنی ...

با دکمه Tab میاد بالا .... شامل 3 بخش هست : Status / Item / DATA

که هرکدوم شامل بخشهای مخصوص به خودش هست .... تو قسمت DATA دو نوص نقشه هست اولی نقشه کلی سرزمین سوخته و دومی نقشه محلی که توش میری ..... بازی پر از مرحلهای فرعی هست ...

شما میتونید تا یک حدی با خودت اجسام رو حمل کنی اما با گرفتن امتیاز به چندین شکل که خودت میبینی به تدریج LevelUP میشی و میتونی وزن قابل جابجایی رو افزایش بدی البته این فقط یکی از چند ده امکان هست که تو بازی قابل بالا رفتنه !! ... اجسام در این بازی تقریبا هر چیزی قابل برداشتن هست ! چون باید اونها رو بفروشی و پول در بیاری و پول رو برای خرید اسلحه یا تعمیر یا گرفتن سلامتی و چندین عمل دیگه خرج کنی !‌

در هر بخش و با گشتن در این سرزمین سوخته شما با مکانهای جدید و افراد جدید روبرو میشید که میتونید باهاشون دوست یا دشمن باشید .... من خودم بیشتر از 70 مکان تو بازی پیدا کردم ! میتونید با هرکدوم قرارداد ببندید و براشون انواع اجسام که میگن رو در طول بازی بردارید و بهشون بفروشید !

قابلیت دیگه تو این بازی امکان درست کردن اسلحه بوسیله خود شما هست !!! با اسمبل کردن قطعات میتونید اینکار رو انجام بدید .... لبته چندین قابلیت دیگه هم هست .....
    ممنون دوست گرامی از پاسخی که دادید
    والا من بی صبر نیستم ولی وقتی بازی رو گرفتم فکر کردم یه بازیه خانوادگی یا یه همچین چیزی و گفتم شاید اشتباهی گرفتم
    آیکونش هم که میدونید چه شکلیه
    بعد کمی رفتم جلو و دیدم نه میدونم که باید چیکار بکنم و نه چیزی دستم هست
    فقط منو میزدن
    این بود که زد حال در حد لالیگا خوردم
    ولی بازی نیومده دستم که تموم نشه
    فقط میخواستم شمای کلی بازی رو بدونم که شما لطف کردید
    نکته ی جالب اینه که همه تا قبل از انتشار بازی سر و دست میشکستند برای نظر دادن ولی حالا که ارائه شده هیچکی نیست که چیزی برای گفتن داشته باشه
    چرا؟؟؟
    البته به جز شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    به نظر من برای انجام این بازی علاوه بر اینکه باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشیم باید یک گیمر حرفه ای هم بود.
    نمیشه الکی این بازی رو جلو رفت و دیالوگها رو الله بختکی رد کرد.
    من چون انگلیسیم زیاد خوب نیست فکر کنم باید قید این بازی رو بزنم مثل The witcher یا NWN
    به هر حال امیدوارم شما در این بازی موفق باشید.من هم برم زبانم رو توپ کنم تا بیشتر از این بازی از دست ندم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

واحد پول بازی باحاله !
    تــشـتــــک !!! :دي

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به نظر من برای انجام این بازی علاوه بر اینکه باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشیم باید یک گیمر حرفه ای هم بود.
    نمیشه الکی این بازی رو جلو رفت و دیالوگها رو الله بختکی رد کرد.
    من چون انگلیسیم زیاد خوب نیست فکر کنم باید قید این بازی رو بزنم مثل The witcher یا NWN
    به هر حال امیدوارم شما در این بازی موفق باشید.من هم برم زبانم رو توپ کنم تا بیشتر از این بازی از دست ندم.
    خوب بله برای انجام این بازی همونطور که گفتم حداقا باید 40٪ تسلط کامل به زبان داشته باشی و با دقت به دیالوگها گوش بدی و جواب بدی ! تو جواب دادن باید کاملا هوشیارانه عمل کنی چون تاثیر مستقیم در طول بازی و شخصیت خودت داره .... دز این بازی به فن صحبت یا همون Speech تکیه زیادی شده و جزو یکی از چندین Skill های قابل ارتقاء بازی هست !‌ هرچی Speech بالاتری داشته باشی در ترقیب کردن طرف صحبتت موفق تری و میتونی هم امتیاز بیشتری بگیری هم شخصیت خودت رو خوب کنی ( تو بازی اسمش Karma هست !‌)‌ ....

کارمای شما میتونه کم بشه یا زیاد بشه بر اساس کارها و رفتارهایی که میکنید ! اگر کار خوب مثل کمک کردن به دیگران و انجام دادن قرارداد با افراد خوب بازی باشه بالا میره یا برعکس اگر دزدی کنید اگر بی گناهی رو بکشید یا اگر با افراد بد بازی همدست بشید و ... کارما کم میشه و شخصیت شما Evil خواهد شد !
    Last edited by shahramcat; 08-11-2008 at 13:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •