من موافق کپی رایت برای محصولات داخلی هستم
البته داخلی
من موافق کپی رایت برای محصولات داخلی هستم
البته داخلی
دوست عزیز تاپیک جالبیه منم خوندم و متوجه شدم
دوستان همه معتقدند که کپی رایت برای محصولات داخلی رعایت بشه.
منم کاملا موافقم باید رعایت بشه
اگه به طور کامل رعایت بشه یکی شخص من حاضرم تو این کار سرمایه گذاری کنم به چند دلیل:
1-اولا که من اگه مطمئن باشم همه اورجینال می خرن اینکارو میکنم حتی اگه قیمت یه اینجین 10000$ باشه تعداد کسانی که بازی می خرن و بازی می کنن در ایران کم نیست
2-اگه این اتتفاق بیفته و ایرانیا که همه میدونیم توانایی اینو دارن که بازی های بسازن که 10 تا مثله کرایسیس رو قورت بده ساخته بشه کلی سود می کنیم حالا چرا چون درآمد بازی از نفتمون هم بالا میره
3- اگه اتفاق دوم بیفته صدها شایدم هزاران یا میلیونها فرصت شغلی به وجود میاد
4-اگه اتفاق سوم بیفته ما می تونیم دوباره ایرانیایی مثله سید محمد علوی همون طراح COD4 رو تو کشورمون داشته باشیم
5- اگه اتفاق 4 هم بیفته دیگه یه کشور در حال توسعه یا جهان سوم یا ... نمیمونیم بلکه میشیم کشور کاملا توسعه یافته!!
البته اینم عرض کنم اینها نظرات شخصی منه
اولا بگم که کپی رایت برای مردمان پیشرفتهتری از ایرانیهاست. چون ایرانیها صرفاً به سود لحظهای فکر میکنن. اونها حاضر هستن که صنعت نرمافزار، تولید فیلم و موسیقی و هزارتا زمینه دیگه رشد نکنه ولی خیلی زود بتونن یک سی دی یا دی وی دی مورد علاقشون رو تهیه کنن. اونها نمیتونن هیچ ارتباطی بین بیارزش بودن پول مملکتشون و همین سودطلبی لحظهایشون ببینن. نمی دونن دقیقا یکی از دلایل عقب موندگیشون همین طرز فکرشونه. یکی از دلایل بی ارزش بودن پولشون، عدم رشد صنایع به دلیل نبود یک ذهنیت درست و مبتنی بر سود درازمدت هست.
کپی رایت داخلی به نظر من معنایی نداره. اگر به طور مثال یک شرکت داخلی یک بازی رو با قیمت مثلا 20 هزار تومن عرضه کنه، وقتی افراد نمونه خارجی بهترش رو 1000 تومن میخرن، مسلما شرکت ایرانی ورشکست میشه. پس یا باید کپی رایت کامل رعایت بشه. یا اینکه همینجوری بمونیم... که همینجوری می مونیم![]()
کپی رایت یعنی میلیون ها دلار خرج برای دولت فقط همین سازمانهای دولتی که از برنامه های قفل شکسته استفاده میکنن فکر کنید بخوان بخوان کل سیستم رو تغییر بدن اولا هزینه و زمان زیادی برای تغییرات لازمه دوما خوده هزینه خرید نرم افزارهای اصلی هم بشدت سر به آسمون میکشه .
فکر کنم دیگه بهتره این تایپیک قفل بشه چون فایده ای نداره
فقط جای مجادله شده
موافقم.
ولی بهتره دوستان یکم فکر کنن در مورد حرفی که می خوان بزنن
مثل اینکه می خواهین در تاپیک رو ببندین. من یه چیزی رو پس قبلش بگم، وگرنه ته دلم میمونه...
به نظر من اون کسانی که دانش و فکرشو دارن و میتونن نرمافزار تولید کنن و یا در تولید نرمافزار و سایر صنایع قدرت و توانایی لازم رو دارن، بهتره از ایران برن... چون وقتی در یک سرزمین برای محصول کاری و فکر اونها ارزشی قائل نیستن، بودن در این کشور وقت تلف کردنه... البته خوب این اتفاق هم مدام داره میفته... جوونهای ایرانی که حمایت نمیشن و برعکس گاهی باهاشون به شکل توهین آمیزی رفتار میشه، خودشون ایران رو ترک میکنن. امروزه نام ایرانیها توی بهترین محصولات نرمافزاری و سختافزاری دنیا دیده میشه...
البته خوب جای تأسفه، ای کاش در خود ایران برای ایرانیها ارزش بیشتری قائل میشدن...
ایران جزء معدود کشورهایی در دنیاست که در اون نرمافزارهای هک و کرک به راحتی به فروش میرسه... یعنی رسماً از مردم دعوت میکنن که از هم دزدی کنن!!! انوقت دنبال تجارت الکترونیک هم هستن... مسلمه که حتی یک گام هم نمیتونیم توی تجارت الکترونیک برداریم. تا ذهنیتها عوض نشه، تا فکرها نو نشه، تا هدفها اصلاح نشه، ما تو این زمینهها جلو نمیریم که عقب هم میریم...
مردم به راحتی حاضر هستن برای خرید یک لپتاپ، یک میلیون تومن پول پرداخت کنن. همون لپ تاپ در امریکا و اروپا با قیمتی ارزونتر مثلاً 700 دلار به فروش میرسه. امریکایی با حقوق چند هزار دلاریش این لپتاپ رو میخره، ایرانی هم با حقوق 400-500 هزار تومنیش همون رو میخره. هیچوقت هم نمیگه ای بابا من که پول و درامدم با او امریکایی یکی نیست... اما وقتی به نرمافزار میرسه، میگه مگه من دیوونهام پول پاش پرداخت کنم؟! یعنی فکر میکنه زحمتی که برای نرمافزار کشیده شده، کمتر از سختافزاره... یا اینکه میگه سخت افزار رو که نمیشه سرقت کرد، پس پول واقعیش رو میدم. اما نرمافزار رو میشه.... و این متأسفانه به قیمت عدم رشد محصولات نرمافزاری خودمون تموم میشه.... البته همه مشکل ما اینجا نیست....
سلام
بنظر من تو ایران حداقل برای محصولات خارجی احتیاج به رعایت قانون کپی رایت نداریم
چرا= اگه این قانون رعایت بشه کی میتونه همین بازیهایی رو که ما با کمترین قیمت میتونیم بخریم رو بابتش پول زیادی بپردازیم البته نرم افزارها هم هستن
خارجی ها نصبت به درامدشون خرید میکنن و مثلآ برای خرید یه بازی پرداخت 50 دلار برای اونا پول زیادی نمیشه اما مگه ما میتونیم نصبت به درامدمون هم پای اونا برای یه بازی اورژینال 50 هزار تومن بدیم
نتیجه گیری= من حاظر نیستم بابت یه بازی یا یه نرم افزار که معلوم نیست ازش خوشم بیاد یه نه چند ده دلار بپردازم
حرف شما کاملا صحیح و متینه و من 100 % تاییدش میکنم
عزیزم ما میگیم برای محصولات داخلی اسم تاپیک هم همینه بله ما هم میگیم حداقل از سازندگان داخلی حمایت کنیم و خارجی همون کرک شده باشه من که اعلام میکنم حاضرم گیمی که توسط سازندگان داخلی ساخته میشه و 100% ایرانی هست رو حتی 30000 تومن بخرم با اینکه درآمد ماهیانم هم کمه که تا الان هم خوشبختانه اورجینال خریدمبا اینکه قسم می خورم حتی یکیشونو هم کامل بازی نکردم !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)