تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

من موافق کپی رایت برای محصولات داخلی هستم
    البته داخلی

داره خودمونی میشه CRUEL KILLER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

مرگ بر کپی رایت !

مطمئن باشید اگه کپی رایتم رعایت شه صنعت بازی سازی رونق نمیابه .
    کلا من مخالف کپی رایتم . چون اصلا نمی ارزه که 700 دلار بدیم به فوتوشاپ ! یا 50 دلار بدیم تا یدونه Gta SA بخریم !

الان چینم کپی رایت نداره , هندم همینطور

پس بیخیال کپی رایت , چون کلی ضرر میکنیم

یکم فکر کنید ! شما که میگید بازی سازی رونق میابه :

قیمت یه موتور بازی سازی چنده ؟! اگه کپی رایت رو رعایت کنیم چنده ؟! کم کم 100 دلار . کی میاد 100 یا بیشتر بده یه انجین بخره تازه شاید سود کرد یا نکرد ؟!
    دوست عزیز تاپیک جالبیه منم خوندم و متوجه شدم
    دوستان همه معتقدند که کپی رایت برای محصولات داخلی رعایت بشه.
    منم کاملا موافقم باید رعایت بشه
    اگه به طور کامل رعایت بشه یکی شخص من حاضرم تو این کار سرمایه گذاری کنم به چند دلیل:
    1-اولا که من اگه مطمئن باشم همه اورجینال می خرن اینکارو میکنم حتی اگه قیمت یه اینجین 10000$ باشه تعداد کسانی که بازی می خرن و بازی می کنن در ایران کم نیست
    2-اگه این اتتفاق بیفته و ایرانیا که همه میدونیم توانایی اینو دارن که بازی های بسازن که 10 تا مثله کرایسیس رو قورت بده ساخته بشه کلی سود می کنیم حالا چرا چون درآمد بازی از نفتمون هم بالا میره
    3- اگه اتفاق دوم بیفته صدها شایدم هزاران یا میلیونها فرصت شغلی به وجود میاد
    4-اگه اتفاق سوم بیفته ما می تونیم دوباره ایرانیایی مثله سید محمد علوی همون طراح COD4 رو تو کشورمون داشته باشیم
    5- اگه اتفاق 4 هم بیفته دیگه یه کشور در حال توسعه یا جهان سوم یا ... نمیمونیم بلکه میشیم کشور کاملا توسعه یافته!!
    البته اینم عرض کنم اینها نظرات شخصی منه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اولا بگم که کپی رایت برای مردمان پیشرفته‌تری از ایرانی‌هاست. چون ایرانی‌ها صرفاً به سود لحظه‌ای فکر می‌کنن. اون‌ها حاضر هستن که صنعت نرم‌افزار، تولید فیلم و موسیقی و هزارتا زمینه دیگه رشد نکنه ولی خیلی زود بتونن یک سی دی یا دی وی دی مورد علاقشون رو تهیه کنن. اون‌ها نمی‌تونن هیچ ارتباطی بین بی‌ارزش بودن پول مملکتشون و همین سودطلبی لحظه‌ایشون ببینن. نمی دونن دقیقا یکی از دلایل عقب موندگیشون همین طرز فکرشونه. یکی از دلایل بی ارزش بودن پولشون، عدم رشد صنایع به دلیل نبود یک ذهنیت درست و مبتنی بر سود درازمدت هست.

کپی رایت داخلی به نظر من معنایی نداره. اگر به طور مثال یک شرکت داخلی یک بازی رو با قیمت مثلا 20 هزار تومن عرضه کنه، وقتی افراد نمونه خارجی بهترش رو 1000 تومن می‌خرن، مسلما شرکت ایرانی ورشکست میشه. پس یا باید کپی رایت کامل رعایت بشه. یا اینکه همینجوری بمونیم... که همینجوری می مونیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کپی رایت یعنی میلیون ها دلار خرج برای دولت فقط همین سازمانهای دولتی که از برنامه های قفل شکسته استفاده میکنن فکر کنید بخوان بخوان کل سیستم رو تغییر بدن اولا هزینه و زمان زیادی برای تغییرات لازمه دوما خوده هزینه خرید نرم افزارهای اصلی هم بشدت سر به آسمون میکشه .

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

فکر کنم دیگه بهتره این تایپیک قفل بشه چون فایده ای نداره
    فقط جای مجادله شده

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

فکر کنم دیگه بهتره این تایپیک قفل بشه چون فایده ای نداره
    فقط جای مجادله شده
    موافقم.
    ولی بهتره دوستان یکم فکر کنن در مورد حرفی که می خوان بزنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مثل اینکه می خواهین در تاپیک رو ببندین. من یه چیزی رو پس قبلش بگم، وگرنه ته دلم می‌مونه...

به نظر من اون کسانی که دانش و فکرشو دارن و می‌تونن نرم‌افزار تولید کنن و یا در تولید نرم‌افزار و سایر صنایع قدرت و توانایی لازم رو دارن، بهتره از ایران برن... چون وقتی در یک سرزمین برای محصول کاری و فکر اون‌ها ارزشی قائل نیستن، بودن در این کشور وقت تلف کردنه... البته خوب این اتفاق هم مدام داره میفته... جوون‌های ایرانی که حمایت نمی‌شن و برعکس گاهی باهاشون به شکل توهین آمیزی رفتار میشه، خودشون ایران رو ترک می‌کنن. امروزه نام ایرانی‌ها توی بهترین محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دنیا دیده میشه...

البته خوب جای تأسفه، ای کاش در خود ایران برای ایرانی‌ها ارزش بیشتری قائل میشدن...

ایران جزء معدود کشورهایی در دنیاست که در اون نرم‌افزارهای هک و کرک به راحتی به فروش می‌رسه... یعنی رسماً از مردم دعوت می‌کنن که از هم دزدی کنن!!! انوقت دنبال تجارت الکترونیک هم هستن... مسلمه که حتی یک گام هم نمی‌تونیم توی تجارت الکترونیک برداریم. تا ذهنیت‌ها عوض نشه، تا فکرها نو نشه، تا هدف‌ها اصلاح نشه، ما تو این زمینه‌ها جلو نمی‌ریم که عقب هم می‌ریم...

مردم به راحتی حاضر هستن برای خرید یک لپ‌تاپ، یک میلیون تومن پول پرداخت کنن. همون لپ تاپ در امریکا و اروپا با قیمتی ارزون‌تر مثلاً 700 دلار به فروش می‌رسه. امریکایی با حقوق چند هزار دلاریش این لپ‌تاپ رو می‌خره، ایرانی هم با حقوق 400-500 هزار تومنیش همون رو می‌خره. هیچوقت هم نمی‌گه ای بابا من که پول و درامدم با او امریکایی یکی نیست... اما وقتی به نرم‌افزار می‌رسه، میگه مگه من دیوونه‌ام پول پاش پرداخت کنم؟! یعنی فکر می‌کنه زحمتی که برای نرم‌افزار کشیده شده، کمتر از سخت‌افزاره... یا اینکه می‌گه سخت افزار رو که نمیشه سرقت کرد، پس پول واقعیش رو می‌دم. اما نرم‌افزار رو میشه.... و این متأسفانه به قیمت عدم رشد محصولات نرم‌افزاری خودمون تموم میشه.... البته همه مشکل ما اینجا نیست....

8. این کاربر از Ghoori_Ghoori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    بنظر من تو ایران حداقل برای محصولات خارجی احتیاج به رعایت قانون کپی رایت نداریم
    چرا= اگه این قانون رعایت بشه کی میتونه همین بازیهایی رو که ما با کمترین قیمت میتونیم بخریم رو بابتش پول زیادی بپردازیم البته نرم افزارها هم هستن
    خارجی ها نصبت به درامدشون خرید میکنن و مثلآ برای خرید یه بازی پرداخت 50 دلار برای اونا پول زیادی نمیشه اما مگه ما میتونیم نصبت به درامدمون هم پای اونا برای یه بازی اورژینال 50 هزار تومن بدیم
    نتیجه گیری= من حاظر نیستم بابت یه بازی یا یه نرم افزار که معلوم نیست ازش خوشم بیاد یه نه چند ده دلار بپردازم

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

مثل اینکه می خواهین در تاپیک رو ببندین. من یه چیزی رو پس قبلش بگم، وگرنه ته دلم می‌مونه...

به نظر من اون کسانی که دانش و فکرشو دارن و می‌تونن نرم‌افزار تولید کنن و یا در تولید نرم‌افزار و سایر صنایع قدرت و توانایی لازم رو دارن، بهتره از ایران برن... چون وقتی در یک سرزمین برای محصول کاری و فکر اون‌ها ارزشی قائل نیستن، بودن در این کشور وقت تلف کردنه... البته خوب این اتفاق هم مدام داره میفته... جوون‌های ایرانی که حمایت نمی‌شن و برعکس گاهی باهاشون به شکل توهین آمیزی رفتار میشه، خودشون ایران رو ترک می‌کنن. امروزه نام ایرانی‌ها توی بهترین محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دنیا دیده میشه...

البته خوب جای تأسفه، ای کاش در خود ایران برای ایرانی‌ها ارزش بیشتری قائل میشدن...

ایران جزء معدود کشورهایی در دنیاست که در اون نرم‌افزارهای هک و کرک به راحتی به فروش می‌رسه... یعنی رسماً از مردم دعوت می‌کنن که از هم دزدی کنن!!! انوقت دنبال تجارت الکترونیک هم هستن... مسلمه که حتی یک گام هم نمی‌تونیم توی تجارت الکترونیک برداریم. تا ذهنیت‌ها عوض نشه، تا فکرها نو نشه، تا هدف‌ها اصلاح نشه، ما تو این زمینه‌ها جلو نمی‌ریم که عقب هم می‌ریم...

مردم به راحتی حاضر هستن برای خرید یک لپ‌تاپ، یک میلیون تومن پول پرداخت کنن. همون لپ تاپ در امریکا و اروپا با قیمتی ارزون‌تر مثلاً 700 دلار به فروش می‌رسه. امریکایی با حقوق چند هزار دلاریش این لپ‌تاپ رو می‌خره، ایرانی هم با حقوق 400-500 هزار تومنیش همون رو می‌خره. هیچوقت هم نمی‌گه ای بابا من که پول و درامدم با او امریکایی یکی نیست... اما وقتی به نرم‌افزار می‌رسه، میگه مگه من دیوونه‌ام پول پاش پرداخت کنم؟! یعنی فکر می‌کنه زحمتی که برای نرم‌افزار کشیده شده، کمتر از سخت‌افزاره... یا اینکه می‌گه سخت افزار رو که نمیشه سرقت کرد، پس پول واقعیش رو می‌دم. اما نرم‌افزار رو میشه.... و این متأسفانه به قیمت عدم رشد محصولات نرم‌افزاری خودمون تموم میشه.... البته همه مشکل ما اینجا نیست....
    حرف شما کاملا صحیح و متینه و من 100 % تاییدش میکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

سلام
    بنظر من تو ایران حداقل برای محصولات خارجی احتیاج به رعایت قانون کپی رایت نداریم
    چرا= اگه این قانون رعایت بشه کی میتونه همین بازیهایی رو که ما با کمترین قیمت میتونیم بخریم رو بابتش پول زیادی بپردازیم البته نرم افزارها هم هستن
    خارجی ها نصبت به درامدشون خرید میکنن و مثلآ برای خرید یه بازی پرداخت 50 دلار برای اونا پول زیادی نمیشه اما مگه ما میتونیم نصبت به درامدمون هم پای اونا برای یه بازی اورژینال 50 هزار تومن بدیم
    نتیجه گیری= من حاظر نیستم بابت یه بازی یا یه نرم افزار که معلوم نیست ازش خوشم بیاد یه نه چند ده دلار بپردازم
    عزیزم ما میگیم برای محصولات داخلی اسم تاپیک هم همینه بله ما هم میگیم حداقل از سازندگان داخلی حمایت کنیم و خارجی همون کرک شده باشه من که اعلام میکنم حاضرم گیمی که توسط سازندگان داخلی ساخته میشه و 100% ایرانی هست رو حتی 30000 تومن بخرم با اینکه درآمد ماهیانم هم کمه که تا الان هم خوشبختانه اورجینال خریدم با اینکه قسم می خورم حتی یکیشونو هم کامل بازی نکردم !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •