چند ماه پیش مذاکرات خیلی زیادی بین ATI و NVIDIA صورت گرفت که ATI اعلام کرد هیچ برنامه ای برای پشتیبانی رسمی از PhysX در آینده نداره و کماکان به همکاری با Intel برای توسعه Havok ادامه میده.
چند ماه پیش مذاکرات خیلی زیادی بین ATI و NVIDIA صورت گرفت که ATI اعلام کرد هیچ برنامه ای برای پشتیبانی رسمی از PhysX در آینده نداره و کماکان به همکاری با Intel برای توسعه Havok ادامه میده.
ببخشید که این سوال رو میکنم چون تا حالا هیچی نفهمیدم
یکی از دوستان لطف کنه یکم واضحتر توضیح بده این physx رو چه جوری بگیرم ونصب کنم کارت من giga8500 gt هست و نمیتونم باهاش time shift رو بازی کنم این physx رو نصب کنم میتونم اجرا کنم
Ageia اولین شرکتی بود که چیپ پردازش فیزیکی رو ساخت و بوسیله اون این کار پردازش مجزا فیزیک در محیط های سه بعدی ابداع گردید
Geforce PhysX هم نام تجاری قسمطی از جی پی رو های شرکت انویدیا است که بطور مجزا قادر به پردازش فیزیک بازی ها است
سلام ارمان
ممنون ارمان جان بابت این خبر
خوب ارمان اخرش معلوم نشود کی این موتور هاواک درایورش بیشرون میاید
و چه بازی ها رو ساپورت می کنه
و ایا قابل رقابت با PhysX انویدیا هست ؟
راستی من فکر کنم اگر بیرون بیاید روی کارت های 4870 و 4850 خیلی تاثیر گزار باشه نظر شما چیه؟
هیچ خبری نیست. احتمالا برنامه ای برای اجرای Havok توسط GPU های این نسل ATI وجود نداره و این اتفاق حداقل توی این نسل نمی افته.
سلام
ولی میشه امیدوار بود که در نسل اینده ی ATI ها البته به صورت ( غیر رسمی ) این ساپورت انجام بشه
واسه یه کاربر معمولی cuda به غیر از افکت هایی مثل اتش سوزی و دود و ... در بازی کاربرد خاص دیگه ای نداره . داره ؟
پشتیبانی از PhysX خیلی هم مهم نیست، خود ATI هم هیچ تمایلی به پشتیبانی از PhysX نشون نداده.
چون احتمال میره نسخه GPU-based موتور فیزیک Havok (یا یک موتور فیزیک اختصاصی دیگه) در پروژه ATI Stream که یک تحول در GPU Accelerated Computing هست پشتیبانی بشه.
CUDA فعلا به جز موتور فیزیک PhysX کاربرد خانگی خاص دیگه ای نداره.
Cuda جریانش چی هست ؟ همون فیزیکس هست ؟
اگه درست فهمیده باشم PhysX یکی از قابلیت های Cuda ه وفعلا کاربردش فقط تو گیم ه و فقط انویدیا این قابلیت رو داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)