تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با طرح جديد همراه اول براي حفظ زبان فارسي و كم كردن نرخ s

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • sms فارسي

6 13.04%
  • sms انگليسي

40 86.96%
صفحه 16 از 132 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1317

نام تاپيک: اخبار همـراه اول

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام دوستان ...

من يه خط 0912 دارم و الان حدود يك هفته هستش كه علامت Gprs رو صفحه اصلي گوشيم روشن شده ...

قبلا" ها كه اين طوري ميشد ، با يه بار خاموش روشن كردن ميرفت ولي اين دفعه نرفت ...

ميخواستم ببينم قضيه چيه ؟!
    آخرین اخبار مربوط به Gprs(اینترنت)همراه اول:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض بازار سيم کارت هاي همراه اول همچنان راکد است + قیمت آنها

موبنا- شايعات مربوط به بالا رفتن قيمت سيم کارت هاي همراه اول مقارن با بازگشايي مدارس و دانشگاه ها صحت نداشت و بازار اين نوع سيم کارت ها همچنان مانند سابق راکد است.
    "تينا ارجمند" به عنوان يکي از فروشندگان سيم کارت در مرکز تهران در گفت و گو با خبرنگار موبنا گفت: مدتي است که بازار سيم کارت هاي همراه اول به دليل کاهش خريدوفروش در ماه مبارک رمضان با بي رونقي کامل سپري مي شود.
    وي ادامه چنين وضعيتي را تا پايان ماه مبارک رمضان دانست و افزود: با توجه به شرايط بازار پيش بيني مي شود که بازار سيم کارت هاي همراه اول طي چند روز آينده با رونق روبرو گردد.
    اين فروشند ه قيمت سيم کارت هاي همراه اول در بازار تهران را به شرح زير اعلام کرد:
    هم اکنون سيمکارت هاي صفر 0912 با کدهاي دو،سه،چهار،پنج،شش، هفت وهشت به ترتيب به بهاي پنج ميليون و 650 هزار ريال ، پنج ميليون ريال ، سه ميليون و 600هزار ريال، سه ميليون و 550هزار ريال،سه ميليون و 350 هزار ريال ، سه ميليون و 150 هزار ريال و دو ميليون و 880 هزار ريال به فروش مي رسد.
    در همين حال سيم کارت کارکرده کد يک همراه اول نيز تا سقف پنج ميليون و 550 هزار ريال قيمت دارد.
    سيمکارت کارکرده کدهاي دو،سه،چهار، پنج، شش، هفت وهشت به ترتيب به بهاي چهار ميليون ريال ، سه ميليون و 450 هزار ريال، دو ميليون و 650هزار ريال، دو ميليون و 650هزار ريال، دو ميليون و 450 هزار ريال ، دو ميليون و 350هزار ريال و دو ميليون و 350هزار ريال در اختيار مشتريان قرار مي گيرد.
    سيمکارت هاي اعتباري همراه اول (0919) در بازار تهران به بهاي 380 هزار ريال فروخته مي شود اما شماره هاي رند و مرتب سيمکارت هاي 0919 با قيمتي بالاتر تا سقف 600 هزار ريال عرضه مي گردد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بهره برداری آزمایشی Mms همراه اول

معاون وزیر ارتباطات از بهره برداری مرحله آزمایشی خدمت ام ام اس اپراتوار اول، برای تعداد محدودی از مشتركان در تهران و كرج خبر داد.

به گزارش واحد مركزی خبر، وفا غفاریان با تاكید بر اینكه تدوین آیین نامه ام ام اس تلفن همراه نهایی شده است، گفت : با حل مسائل فنی امیدواریم كه در دو ماه آینده این خدمت در اختیار همه مشتركان قرار گیرد.

وی با بیان اینكه در زمان حاضر ام ام اس به صورت آزمایشی در تهران و كرج برای تعداد محدودی مشترك در حال خدمات دهی است ، افزود : پس از آزمایش این خدمت، سازمان تنظیم مقررات از تجهیزات نصب شده اپراتور اول بازدید خواهد كرد و در صورت تایید آن این خدمت به مشتركان عرضه می شود.

به گفته غفاریان، تجهیزات شبكه اپراتور دوم تلفن همراه برای بهره برداری سرویس ام ام اس تایید اولیه را گرفته است و به نظر می رسد این سرویس به زودی با تلاش این اپراتور ارائه شود.

ام ام اس یا پیام چند رسانه ای تلفن همراه ، امكان ارسال پیام های بدون محدودی در اندازه و در نوع محتوا را در قالب عكس ، صدا و تصویر برای مشتركان تلفن همراه فراهم می كند.

این خدمت از ابتدای سال گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی و با درخواست وزارت ارتباطات به منظور جلوگیری از تبادل داده ها و اطلاعات مغایر با قانون ، شرع و اخلاق عمومی متوقف شد تا دستورالعمل و ساز وكار مشخصی برای صیانت از فضای شبكه های اطلاع رسانی و حقوق مشتركان در استفاده از این خدمت تدوین شود.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوستان.

من یه سوال دارم که ارزش زدن تاپیک نداره.

همینجا میپرسم چون بی ربط هم نیست:

آیا پیامک های همراه اول امروز و دیروز رایگان بوده؟؟

یا فقط من شایعه شنیدم؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

امکانش خیلی بعیده مخابرات کاری جز خفت کردن و باج گرفتن از مردم مگه کار دیگه ای هم بلده

6. این کاربر از arman4459 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوستان.

یا فقط من شایعه شنیدم؟
    شایعه بوده
    چون دقیقا پول کم میکرده

امکانش خیلی بعیده مخابرات کاری جز خفت کردن و باج گرفتن از مردم مگه کار دیگه ای هم بلده
    تایید میشه

8. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام دوستان.

یا فقط من شایعه شنیدم؟
    فرشاد جان اره رايگانه من خودم سيم كارتمو امروز تست كردم ولي ااز اول ماه رمضان رايگان شده فقط بايد مسيج سنتر گوشيت رو به 507 تغيير بده (يعني 500 اخر مسيج سنتر رو پاك كن 507 بزار )
    اگه سوالي بود بپرس در خدمتيم

10. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

فرشاد جان اره رايگانه من خودم سيم كارتمو امروز تست كردم ولي ااز اول ماه رمضان رايگان شده فقط بايد مسيج سنتر گوشيت رو به 507 تغيير بده (يعني 500 اخر مسيج سنتر رو پاك كن 507 بزار )
    اگه سوالي بود بپرس در خدمتيم
    خوب ، همشهری عزیز مال تو اعتباری هست یا دائمی؟؟

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

خوب ، همشهری عزیز مال تو اعتباری هست یا دائمی؟؟
    به احتمال 90 % اعتباری
    ولی برای من کار نکرد
    مسیج ها هم خیلی مشکل داشت ، بعضیاش نمی رفت

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

موبنا- شايعات مربوط به بالا رفتن قيمت سيم کارت هاي همراه اول مقارن با بازگشايي مدارس و دانشگاه ها صحت نداشت و بازار اين نوع سيم کارت ها همچنان مانند سابق راکد است.
    "تينا ارجمند" به عنوان يکي از فروشندگان سيم کارت در مرکز تهران در گفت و گو با خبرنگار موبنا گفت: مدتي است که بازار سيم کارت هاي همراه اول به دليل کاهش خريدوفروش در ماه مبارک رمضان با بي رونقي کامل سپري مي شود.
    وي ادامه چنين وضعيتي را تا پايان ماه مبارک رمضان دانست و افزود: با توجه به شرايط بازار پيش بيني مي شود که بازار سيم کارت هاي همراه اول طي چند روز آينده با رونق روبرو گردد.
    اين فروشند ه قيمت سيم کارت هاي همراه اول در بازار تهران را به شرح زير اعلام کرد:
    هم اکنون سيمکارت هاي صفر 0912 با کدهاي دو،سه،چهار،پنج،شش، هفت وهشت به ترتيب به بهاي پنج ميليون و 650 هزار ريال ، پنج ميليون ريال ، سه ميليون و 600هزار ريال، سه ميليون و 550هزار ريال،سه ميليون و 350 هزار ريال ، سه ميليون و 150 هزار ريال و دو ميليون و 880 هزار ريال به فروش مي رسد.
    در همين حال سيم کارت کارکرده کد يک همراه اول نيز تا سقف پنج ميليون و 550 هزار ريال قيمت دارد.
    سيمکارت کارکرده کدهاي دو،سه،چهار، پنج، شش، هفت وهشت به ترتيب به بهاي چهار ميليون ريال ، سه ميليون و 450 هزار ريال، دو ميليون و 650هزار ريال، دو ميليون و 650هزار ريال، دو ميليون و 450 هزار ريال ، دو ميليون و 350هزار ريال و دو ميليون و 350هزار ريال در اختيار مشتريان قرار مي گيرد.
    سيمکارت هاي اعتباري همراه اول (0919) در بازار تهران به بهاي 380 هزار ريال فروخته مي شود اما شماره هاي رند و مرتب سيمکارت هاي 0919 با قيمتي بالاتر تا سقف 600 هزار ريال عرضه مي گردد.
    قیمت سیمکارتهای اعتباری یک کم زیاد شد و تو تهران به 40 هزار تومن رسیده.
    اگه شارژ 5 هزار تومنیش هم به بازار بیاد مشتریهاش از قبل هم بیشتر میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •