تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 16 از 923 اولاول ... 61213141516171819202666116516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه azita61's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من ترم UI5موسسه کیش هستم با اینکه حدود 3 سال برای رسیدن به این ترم زحمت کشیدم از خودم راضی نیستم چون اصلا accent ندارم تازه تفاوت american and british accent رو فهمیدم .تازه به عشق تافل کیش اینهمه ادامه دادم حالا فهمیدم که امتحانش خیلی سخته و قبولیش کار هر کسی نیست.لطفا یه راه حل به من بگید چی کار کنم پیشرفتم زیاد بشه احساس می کنم دارم درجا میزنم درحلیکه همه فکرم رو مشغول کرده .ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه www.babakebadi.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

1

سلام من ترم UI5موسسه کیش هستم با اینکه حدود 3 سال برای رسیدن به این ترم زحمت کشیدم از خودم راضی نیستم چون اصلا accent ندارم تازه تفاوت american and british accent رو فهمیدم .تازه به عشق تافل کیش اینهمه ادامه دادم حالا فهمیدم که امتحانش خیلی سخته و قبولیش کار هر کسی نیست.لطفا یه راه حل به من بگید چی کار کنم پیشرفتم زیاد بشه احساس می کنم دارم درجا میزنم درحلیکه همه فکرم رو مشغول کرده .ممنون

دوست گرامی،

کیش از موسسات خوب به حساب می یاد، شاید بیش از این نبایداز یک کلاس عمومی توقع داشت، باقی موسسات مثل سفیر، کیش ایر، کانون زبان یا آریان پور نیز همین هستند، این طبیعت کلاسهای عمومی است که زیادطول می کشند که نمی توانند تمرکز زیادی روی مهارت Speaking داشته باشند.

برای بر طرف شدن نیاز شما، بهترین راه این است که به کلاسهای خصوصی یا نیمه خصوصی مراجعه کنید، در این کلاسها توقعات شما می توانند عنوان بشن، همینطور مدرس وقت کافی برای کار کردن روی لهجه و مهارت Speaking شما خواهد داشت.

همینطور بعنوان یک مدرس، توصیه می کنم که تمرکز خودتان را از گرامر، لغت و یا لهجه گرفته، و بجای آن روی مهارت های زبان مثل صحبت کردن، شنیدن ، خواندن و نوشتن بیشتر تاکید کنید.

بعنوان مثال بجای اینکه نگران این باشید که الان لهجه شما آمریکایی است یا بریتانیایی، سعی کنید نگران این باشید که آیا روان و راحت در مورد انواع موضوعات گسترده می تونید صحبت کنید و اصطلاحات و Idiom کافی برای انتقال راحت مطلب نیز بلد هستید یا نه.

لهچه را بگذارید انشاءلله هر موقع رفتید آنور آب خودش درست می شه، بهر حال تلاش برای تصحیح لهجه در ایران کار بهینه ای نیست، بیش از آن طول می کشه که ارزش داشته باشد، و انگهی شما بهر حال یک ایرانی هستید و این از چهره شما معلومه، پس ایرادی نداره که لهجه ایرانی نیز داشته باشید، لااقل تا موقعی که مقیم یک کشور خارجی نشدید.

بجای نگرانی برای لهجه، روی موارد دیگر فونتیک که اهمین خیلی زیادی دارند کار کنید:

تلفظ درست انگلیسی یا آمریکایی
    لهن درست در بیان جملات (intonation)
    تاکید درست در بیان ( stress)
    روانی صحبت ( speak without hesitaiton) یعنی روان، بدون مکث و بدون ام ام صحبت کنید

شاد، سلامت و موفق باشید

بابک عبادی

3. این کاربر از www.babakebadi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

8 pleas help me to start

به نام خدا
    سلام شرمنده فارسي تايپ مي كنم
    من تصميم دارم از باقيمانده تابستان نهايت استفاده را ببرم
    الان تصميم دارم بتونم مقالات انگليسي كامپيوتر را ترجمه كنم // چون دانشجوي كامپيوترم
    اما مي دونم قبلش بايد زبان عمومي خودما قوي كنم ولي از كجا؟ نمي دونم

تلفظ و گرامر فعلا واسم مهم نيست فعلا مي خوام در حدي از زبان عمومي برسم كه بتونم زبان تخصصي كامپيوتر را كار كنم. همين

حالا كتاب زبان عمومي رشته خودم خوبه؟(خودم خيلي مايل نيستم)
    يك مجموعه آموزشي بخرم خوبه؟(اگه آره چي؟ مثلا آموزش قاصدك؟)
    كتاب بخرم خوبه؟

كلا چي كار كنم فقط مي خوام تابستونم هدر نره

البته گمونم كتاب هاب انتشارات جنگل خيلي عاليه ولي حيفش 10000 تا كتاب داره منم نمي دونم كدومش خوبه اگه ممكنه يكي از دوستان كه وارده بره تو سايتشون و بهم بگه كدوم كتاباش خوبه ؟ مثلا كتاب هاي مخصوص واژگان 100 تا داره ولي كدومش خوبه؟ يا فلش كارت

لطفا كسانيكه واردن كمك كنند و الكي راهنمايي نكنند
    يه دنيا ممنونم ازتون

داره خودمونی میشه splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ROA

پيش فرض

سلام،

پیشنهاد میکنم کلاسهای تقویت زیبان برین تا کتاب بخرین و بخونین، من خودم به شما پیشنهاد کتاب English as a foreign Language را میکنم که میتونین از همین انجمن دانلودش کنید. به نظر من (نظر شخصی) اصلا به کتابهای تو بازار توجه نکن، واسه من که فایده ای نداشتن جز دیکشنری.
    تازه شما نگفتین زبان شما الان در چه حدی است تا دوستان راحتتر راهنماییتون کنند.

مثلا كتاب هاي مخصوص واژگان
    اینا خیلی به درد میخورن و من میگم اگه کتاب خریدید از همینا بخرین.

يا فلش كارت
    این هم توصیه میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با عرض خسته نباشید به دوستان و به خصوص آقا بابک
    من یکسال فرصت دارم تا خودم رو برای شرکت در امتحان آیلتس آماده کنم . تو یه موسسه دارم دوره تاپ ناچ رو میگذرونم . هر روز یه فیلم میبینم توی ماشین نصرت گوش میدم . روزی 6 تا لغت 504 - روزی یه یونیت از کتاب vocabulary in use به همراه سی دی - روزی یه درس از کتاب steps to understanding به همراه سی دی - دو ساعت کار با نرم افزار tell me more 8 - یک ساعت کتاب گرامر عباس فرزام رو میخونم . خواستم نظرتون رو درباره این برنامه درسی در ارتباط با تغیییرات اصلاحیش جویا بشم .
    اگه کتابی هست که با توجه به شرایط فورس ماژور بنده بیشتر میتونه کمکم کنه بزرگواری بفرمایید .
    اگه خودتون جای بنده بودید چطور عمل میکردید ؟
    راستی یه دستگاه مترجم جیبی هم خریدم که میخواستم نظرتون رو بدونم . البته منکه راضیم و فقط دیکشنری انگلیسی به انگلیسیش مال هرتیج هستش .
    راستی آیا لازمه و یا ممکنه که از الان که خیلی به زبان وارد نیستم برم کلاس مخصوص آموزش آیلتس ؟
    البته چون این وضع برای هم من و هم همسرم هستش باید بگم که با هر جانکنشی که هست تو خونه حق نداریم فارسی حرف بزنیم . نظراتتون مطمئنا میتونه به ما کمک بیشتری بکنه .
    با کمل تشکر از دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون
    سطح زبان مت در حد معمولي (دانشجو) زياد ضعيف نيست ولي زياد هم قوي نيست // كلا بالاتر از حد مبتدي

كتاب واژگان را خودمم قبول دارم خوبه و همين طور فلش حالا كدوم نوع؟ يعني تو سايت جنگل چندين كتاب واژگان و چندين فلش هست اما كدوم هاش به درد من مي خوره؟

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ميخواستم بدونم اين زبان کجاييه:

Esta experiencia me ha enseñado mucho para futuros proyectos no solo
    para mis utilidades si no como experiencia para otro tipo de software

ممنون

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

آقا من تو کف الفبای روسی موندم.
    کسی میتونه اینجا بذاره.
    عکسی،چیزی...
    مرسی.

داره خودمونی میشه jinn's king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    INFERNO

پيش فرض

ميخواستم بدونم اين زبان کجاييه:

Esta experiencia me ha enseñado mucho para futuros proyectos no solo
    para mis utilidades si no como experiencia para otro tipo de software

ممنون
    سلام این متن و مطمئنم که اسپانیایی هست

"این تجربه برای پروژه ی آینده چیزهای زیادی را به من آموخته است نه تنها به خاطر منفعت خودم بلکه برای چگونگی استفاده از تجربه در قالب یک نرم افزار دیگه"

این ترجمه ی دقیقش نیست این و فقط گفتم تا یه چیزهایی دستت بیاد حداقل بفهمی در مورد چی داره میگه

با آرزوی موفقیت

11. این کاربر از jinn's king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jinn's king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    INFERNO

پيش فرض

آقا من تو کف الفبای روسی موندم.
    کسی میتونه اینجا بذاره.
    عکسی،چیزی...
    مرسی.
    اینم از الفبای روسی بیچاره اونهایی که باید کاملا این زبان رو یاد بگیرن ولی شاید فقط شکل نوشتاریش یکمی برامون عجیب باشه و صحبت کردن آسون باشه به هر حال این و داشته باش

13. این کاربر از jinn's king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •