عکسهایی که corey عزیز گداشتن ادمو یاد دوربینهای canon میندازه
c905 حرفهای زیادی برای گفتن داره
عکسهایی که corey عزیز گداشتن ادمو یاد دوربینهای canon میندازه
c905 حرفهای زیادی برای گفتن داره
اره.واقعا كيفيت عكسهاش عالي هست.حتما يه نگاه به ريويو بندازيد.
اگه ، عکس نهاییش این باشه........................... واقعا به سونی تبریک میگم............. بالاخر سونی یه دوربین خوب بیرون داد..!!
ولی به تصاویر ، وسط عکس (اونایی که تو قابن) نگاه کنید ، به نظر میاد الان میان بیرون.
عكسهاي خيلي عالين
سوني داره روش كار دستش مياد
خيلي حرفه اي كار كردن
خوب باید هم کیفیت عکساش خوب باشه
اگه با همچین دوربینی بخواد کیفیت عکسش در حد 5 مگاپیکسل باشه که سونی اریکسون باید در شرکتشو تخته کنه
ولی مطمئنا اگه رقیب هاش هم گوشی 8 مگاپیکسلی بزن حتما اونو مثل آب خوردن شکست میدن
به نظرم بازم نسبت به 8 مگاپیکسل بودن عالی نیست...
چون رو عکس زوم کنید...عکس تار میشه...
خداوکیلی اگه بگیم در حد 8 هست ولی عالی نیست...
عکسهای عالی هستن . دوربین خوبی داره . اینو هم درنظر بگیرین سایز اصلی کیفیت عکس بهتر هم میشه .
2 مشکل اساسی با این گوشی دارم :
1. فیلمبرداری
2. صفحه نمایش
صفحه نمایش رو که در نسخه اصلی کاری نمیتونن بکنن ولی امیدوارم فبلمبرداریش حداقل Vga بشه حالا Fps پیشکش .
جان الکس میدونستم طرف مایی ! تازه این نسخه بتاشه --- ببین خودش بیاد دیگه چی میشه !!عكسهاي خيلي عالين
سوني داره روش كار دستش مياد
خيلي حرفه اي كار كردن
جان تو این تزایی که میدید در حد قهرمانیه اسپانیاست. حالا k850 یه کوچولو افت داشت(که به نظرم اینطوری نیست) دیگه سوار آدم نشید خواهشابالاخر سونی یه دوربین خوب بیرون داد.
به خاطر اینه که طبیعیه!ولی به تصاویر ، وسط عکس (اونایی که تو قابن) نگاه کنید ، به نظر میاد الان میان بیرون.
veeeeeeeeeee چه دردی گیر افتادیم ما از دست اینا. حمید الان خودمو دار میزنم. جون حمید ولن کن. بذار خودمو راحت کنم از این نظرات ارزشمند بزرگان سایتولی مطمئنا اگه رقیب هاش هم گوشی 8 مگاپیکسلی بزن حتما اونو مثل آب خوردن شکست میدن
بیا. اینم یکی دیگه. باکدوم 8مگاپیکسلیا مقایسه کردی شما؟ S5is یا H50? کدومش؟به نظرم بازم نسبت به 8 مگاپیکسل بودن عالی نیست...
مگه صفحه نمایشش چشه؟ باز هم ایراد بنی اسرائیلی گرفتید؟2. صفحه نمایش
صفحه نمايش كوچيك با وضوح Qvga و رزولوشن پايين مشكل من با اين گوشي هستش + فيلبرداري .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)