من به پشتیبانی اونجا زنگ زدم و unlock کردم. لینک زیر رو ببین
ولی ایتالیا و هنگ کنگ به زنگ زدن هم نیازی نیست. و از اول unlock هست. (locked to Carrier)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به پشتیبانی اونجا زنگ زدم و unlock کردم. لینک زیر رو ببین
ولی ایتالیا و هنگ کنگ به زنگ زدن هم نیازی نیست. و از اول unlock هست. (locked to Carrier)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها قیمتش تو دوبی نمی دونین چنده؟
ایا بهینه شدن صدای ایفون در ایفون 3g درسته ؟ ( واقعا تفاوت محسوس هست ) ؟
مرسی.
نه ایفون3g مشکلات صدایی داره.هنگام صحبت کردن noise داره.ولی مثل ایفن قبلی این مشکلات تو frimwareجدیدش بر طرف میشه
سلام به همه ایفن بازها.من 1هفته دیگه ایفن میخرم چند تا سوال دارم:
1.قیمت واسم مهمه و frimware پایین میخرم/میخوام هزینه اپدیت به 1.1.2 یا 1.1.3 بدونم
2.اگه کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه 1.0.1 رو به 1.1.2 خودم اپدیت کنم خوشحال تر میشم
3.در مورد کیبورد فارسی خوندم می خوام بدونم dictionary english to persian اومده یا نه
4.اگر میشه یه مغازه مطمعن تو علاعدین معرفی کنید
5.مشه 1.0.1 رو به 1.1.4 اپ کرد_________________
اولا که شما ایفون اصلی رو میخوای بگیری یا مدل 3 جیش؟؟؟؟
اگه ایفون اصلی میخوای که سخت گیر میاد و با قیمتای 800 -900 به بالا.
3 جی هم که تو دبی 800 تومنه . اینجا خدا میدونه.
اگرم ایفون اصلی بخوای گیر بیاری که بعیده این فیرموری که میخوای روش باشه. الان دیگه همه 1.1.4 هستن.
اگه 3 جی میخوای که از 2 کمتر نداره .اخرین ورژنی کهئ براش اومده 2.1.0 هست.
اپدیت هم کاری نداره . میری کافی نت فایلاشو دان میکنی . بعد با ایتونز اپ میکنی.
کیبرد فارسی هست براش. ولی تو نوشتن بعضی حروف مشکل داره و ... .مثلا جدا جدا مینویسه.
1.01 رو به 2.1.0 هم میشه اپ کرد.حالا چه گیری به ورژن پایین دادی؟؟
هنوز نقص زیاد داره این 2.1.0 چه برسه به 1.0.1
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر برو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ELVIS PRESLEY; 15-09-2008 at 17:53.
تو این بازار درپیت ایران ایفون frimware پایینو ازونتر میشه خرید. از کمکت ممنون.2.0.1 منظورته؟ ایفونه 3g نمی خوام.تا دیروز که 540 بود بعد شد 650.800 یا 900 چیه؟؟؟؟![]()
منم نمی خواستم 1.0.1 نگه دارم میخواستم اپ کنم خودم.واسه قیمتش گفتم
نرم افزار jailbreake ایفون 3g :
Jailbreake با Unlock کردن تفاوت دارد. در صورتی که آیفون را Jailbreak کنید میتوانید نرم افزارهایی که توسط اشخاص ثالث تولید شده اند را روی آیفون خود نصب کنید. و دیگر محدودیت در نصب نرم افزارهای تایید شده آیفون را ندارید.این ابزار با نام Pwnage 2.0 و حجم 20 مگابایت، iPhone 3G و iPod Touch را Jailbreak میکند. و بر روی آیفون های قبلی کار Jailbreake و Unlock کردن را انجام میدهد.
به نظر میرسد که یک نفر توانسته راهی پیدا کند تا از این ابزار بر روی سیستم عامل ویندوز استفاده کند. البته وی این کار را بروی iPhone نسل اول البته با فیرم ور نسخه دوم انجام داده است. مراحل قدم به قدم :
کد:
اپدیت winpwn برای نصب روی 3g:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
منبع narenjiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
آیا میشه رو 3g حساب کرد ؟جوابشو پس داده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)