تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 52 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 516

نام تاپيک: .: محافظت از لپ تاپ ، اقدامات و سوالات بعد از خريد

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام به دوستان ! !

من مطالبی رو شنیدم که میگفت که لب تاپ را روی پاها نذاریند که احتمال عقیم شدن را دارند !

میخواستم بدونم که چه را؟ یا حقیقت دارد یا نه ؟ ؟

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

بالاخره ما نفهميديم هايبرنت كنيم يا استند باي؟؟؟!!!!
    عزیزجان معلومه دیگه از هر دو باید استفاده کنی.برای چند ساعت استندبای و بیش از نصف روز هایبرنت بهتره.لااقل تجریه ی 5 ساله ی من با لپتاپ و مطالعه هایی که تابحال داشتم اینو میگه
    شما هم بهتره بجای پیش کشیدن بحثهای تکراری قدری خودتون اهل مطالعه باشین و دائم نگاهتون به حرف مردم نباشه
    سلام به دوستان ! !

من مطالبی رو شنیدم که میگفت که لب تاپ را روی پاها نذاریند که احتمال عقیم شدن را دارند !

میخواستم بدونم که چه را؟ یا حقیقت دارد یا نه ؟ ؟
    عزیزجان قبلن بحثش همینجا شده..... علتش اینه که گرمایی که لپتاپ از زیرشون به پاهای مردان منتقل میکنن در طولانی مدت میتونه موجب عقیمی بشه.توی تحقیقاتی که شده فقط اشاره کردن به گرمای زیر لپتاپ.نه تشعشع و این چیزایی که عوام گاهی از خودشون درمیارن.متوجه شدی؟

3. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام .

دوست عزیز دستت درد نکنه . من به همه چیز فکر میکردم جز گرمای لب تاب که دلیل عقیم شدن مردان میشه !

دستت درد نکنه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

طرح تعویض باتری مخصوص سونی نبوده هر شرکتی که از اون نوع باتری استفاده کرده بوده طرح تعویض گذاشته.البته ایران رو بی خیال............
    سلام

اگر ممکنه یه مقدار در این مورد توضیح بدین . از کجا بفهمم باطری من از کدام شرکت است . در ضمن من ایران نیستم . پس اگر هم امکانی باشه می تونم استفاده کنم .

یه مشکل هم دارم .

آیا زمان مشخص و مفید یا واجب برای استفاده از لپ تاپ در 24 ساعت مشخص شده ؟ یعنی اگر سیستم 15 ساعت در روز مدام روشن باشه ایراد نداره ؟

سیستم من سونی است . وقتی باطری رو دستگاهه و دستگاه روشنه و در حاله شارژه ، وقتی به 100% می رسه دستگاه داغ می کنی . به صورتی که گرما می زنه تو صفه کلید و کاملاً احساس میشه .

یه مثال می زنم : دیدین آداپتور چقدر داغ می کنه که دست و می سوزونه ( میگن طبیعیه ) زیره دستگاهه من هم به همین حد شاید هم بیشتر داغ می کنه . آیا طبیعی ؟؟؟/

وقتی شارژر رو در می آرم حرارت کمتر میشه ولی کلاً لپ تاپه من خیلی داغ می کنه

لطفاً راهنمائیم کنید

6. این کاربر از panteaaa55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام

اگر ممکنه یه مقدار در این مورد توضیح بدین . از کجا بفهمم باطری من از کدام شرکت است . در ضمن من ایران نیستم . پس اگر هم امکانی باشه می تونم استفاده کنم .

یه مشکل هم دارم .

آیا زمان مشخص و مفید یا واجب برای استفاده از لپ تاپ در 24 ساعت مشخص شده ؟ یعنی اگر سیستم 15 ساعت در روز مدام روشن باشه ایراد نداره ؟

سیستم من سونی است . وقتی باطری رو دستگاهه و دستگاه روشنه و در حاله شارژه ، وقتی به 100% می رسه دستگاه داغ می کنی . به صورتی که گرما می زنه تو صفه کلید و کاملاً احساس میشه .

یه مثال می زنم : دیدین آداپتور چقدر داغ می کنه که دست و می سوزونه ( میگن طبیعیه ) زیره دستگاهه من هم به همین حد شاید هم بیشتر داغ می کنه . آیا طبیعی ؟؟؟/

لطفاً راهنمائیم کنید
    1- باتری ات ساخت کدوم شرکته ؟ ساخت شرکت سازنده ... البته مثلا برای سونی ها lite-on باتری میزنه و برای اچ پی و دل خودش ... سونی هم مستقل هست مثل توشیبا

2- نه ایراد نداره ... ام این 15 ساعت نباید heavy duty باشه ... یعنی 15 ساعت بازی نکنی پشت سر هم وگرنه 24 ساعت هم میتونه روشن باشه ... البته اینم دقت کن قطعات عمر مفید دارند

3- خوب دیگه ... به خاطر طراحی ظریفش هست و نداشتن تهویه عالی .... طبیعی هست ... هارد هم اون زیر هست و گرافیک و سی پی یو که هر سه با هم داغ میشن

4- شارژر که طبیعی هست ... اداپتور و ترانسه و باید داغ کنه ( یعنی شما نمی دونید مقاومت چطور باید دفع بشه ؟ اونم زیاد ؟ با حرارت دیگه) !

8. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    بحثهای زیادی برای استفاده از hibernate به جای shutdownدیدم
    registered user عزیز شما تایید میکنید؟
    یعنی هیچ نیازی به shutdown نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

hibernate چیز خوبیه اما سرعت لودش بعد از اجرا کمتر از سرعت روشن شدن و بوت شدن ویندوز هست ... اما وقتی کاری دارید که با ریست از بین میره ، میتونید از قابلیت hibernate استفاده کنید تا چند ساعت دیگر هم میز کارتون و تنظیماتتون آماده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون اما جوابمو نگرفتم. اگر مثلا 4 ماه فقط hibernate کنیم (با وجود اینکه میدونم سرعت پاسخگویی سیستم ممکنه پایین بیاد چون تمام برنامه های در حال اجرا در حافظه می مونن) مشکلی پیش نمیاد؟
    و ضمنا هر وقت خواستیم سرعت سیستم خوب بشه restart کنیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

4 ماه ؟ هایبرنیت رو برای چند روز بیشتر انجام نمی دهند ... برای چی چهار ماه ؟ یچ کس این کار را نمیکنه ... شما حتی یک روز هم میخوای استفاده نکنی خاموش بکن ... بهتره و قابل اطمینان تر

سرعت سیستم با استفاده روی حالت maximum performance خوب میشه که البته باتری هم زودتر خالی میشه ... وقتی به برقه یا به سرعت نیاز دارید این کار را بکنید

ریست سیستم خودش کلی انرژی می بره

13. 3 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

وقتی باطری رو دستگاهه و دستگاه روشنه و در حاله شارژه ، وقتی به 100% می رسه دستگاه داغ می کنی . به صورتی که گرما می زنه تو صفه کلید و کاملاً احساس میشه .

سلامم ... راستش منم یه روز صبح زیر لپتاپم جای باتریش حسابی داغ شد و بعد از اون باتریش برای چند ماه از کار افتاد وقتی به فکر تعویض باتریش افتادم دیدم یهو خودبخورد شروع کرد به شارژ شدن ولی دیگه شارژش خیلی کمتر از قبله گاهی یکساعت گاهی 10 دقیه کار میده
    لپتاپهای زیادی همون موقع تووووی دنیا بخاطر باتریشون آتیش گرفتن.خدا بمن رحم کرده بود!! البته باتریهای جدید میگن رفع اشکال شده ولی بازم معلوم نیستش که مثل قضیه ی 405ها نباشه!!
    مراقب باش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •