بس کنین دیگه. نخود نخود هر که رود تاپیک خود.
بس کنین دیگه. نخود نخود هر که رود تاپیک خود.
از اون المان زرافه نشان و سوسول!!!!بهتره بچه مثبتها
راستی میگن بالاک با اجازه ی مامانش میره میخوابه اونقدر که منظم و بچه مثبت هست!!!!
این هم یه پست خوشحال دیگهراستی چقدر شادین خوشحالها
یه موقع می ترسم خیلی شادی کنین
یه جای دیگتون را خیس کنین![]()
از هوادارای یه شیطان پرست لحن بهترازین انتظار نمیره.
بچه ها بهتره دیگه اینجا پست ندیم.
پرتغال تموم شد.الان بازی نیمه نهای مهم تره
مگه شما که خیلی خداپرست هستین خیلی با لحن خوبی صحبت کردین!!!!!!چه ربطی داشت بحث را کشیدی به این قضیه!!!!!!
همچین ادمای خوشحالی مثل شما هستند که با این دید سطحی فکر میکنن بعضیا شیطان پرست هستند!!!!!!!!
حالا جاشم اینجا نیست بحثش وگرنه که جواب شما را میدادم!!!
هر سری هم میاین اینجا میگین دیگه پست نمیدین ولی چیزی دیگه ای شاهد هستیم!!!
حالا پرتغال باخته چرا انقدر ناراحت هستين؟
تا قبل از بازی آلمان و پرتغال،همه کسانی که طرفدار پرتغال بودن،توی تاپيک آلمان هر پنج دقيقه به پنج دقيقه داشتن
کری ميخوندن،حالا که باختين،مثل اينکه زياد مايل نيستيد کسی تو اين تاپيک چيزی بنويسه.
بابا اینا منطق سرشون نمیشه با اینا بحث نکنین!!!
زیادم باهاشون کل کل کنیم فکر میکنن چه خبره فوری جو گیر میشن...
بابا یه تیم درجه 2 اروپا رو بردیم پس فردا ببیننمون برا ما بد میشه با اینا سر فوتبال کل کل میکنیم...
شما الان داغین حالیتون نیست...پس فردا میتونین بگبن از تیم قهرمان خوردیم و حذف شدیم!!!
اصلا نارنگی تیمی نیست که ارزش یه تاپیک جداگانه رو داشته باشه!!!
با اینا بحث نکنین بهتره...
یه سری چیزام گفتن نداره...
Last edited by jingool; 21-06-2008 at 03:01.
سلام
ببین حسین جان من اصلا ناراحت این چیزا نشده بودم پست های ما هم همش جنبه ی طرفداری از پرتغال را داشت و خواهد داشت!!!!حالا هم باختیم قبول میکنیم!!!این پستها و کل کل ها در درجه ی اول برای لذت بردن بیشتر از فوتبال هست!!!
نه شما الان پستهای المانی ها را دنبال کن توی این تاپیک همش گفتن نمیدونم پرتغال تیم نیست و..............حرفهای مسخره ما باختیم قبول دارم ولی شما قبول ندارید که بد بازی کردید!!!!و بردید!!!
اقای جینگول هم از این حرفهای کلیشه ای میزنه!!! یعنی چی منطق سرتون نمیشه باختیم میگیم باختیم دیگه !!!!
مطمئن باش همین کل کل به این بازیها لذت میده!!!!
خوشحال همین تیم درجه ی 2 یورو 2000 که به نظر شما حتما اونموقع درجه 4 بود به همین تیم شما 3 تا زد!!!!
من ناراحتیم از دست پست بردیا جان بود که حرفهای مسخره که گفتن!!!!!!![]()
همین تیم دسته دوی اروپا نایب قهرمان یورو 2004 شد با اجازه تون. همون سالی که المان ناک اوت شد.
دو روزه تیم تون تیم شده حالا خودتون رو نگه دارین.
به هر حال فینالیست شما هستین چون از اونطرف ترکیه اومد بالا.
همين تيم دسته دوي اروپا به يه تيم دسته چهار اروپا(يونان)ا دو بار باخت. همون سالي كه ميزبان بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)