البته منظور منم دزفولی بود![]()
البته منظور منم دزفولی بود![]()
گوشیهای سفارش عربی و گوشیهایی که برای کشورهای حوزه خلیج فارس میان ، دارای حروف عربی هم روی کیبرد هستن که با نصب رام عربی می شه با کیبرشون عربی هم تایپ کرد.
چه جالب. پس ممکنه Xperia بتونه؟ اما رو کیبردش ننوشته باید حفظ کرد جاشون رو...
اگه رام با ساپورت عربیش رو بدن ، بله ممکنه...
البته من هنوز با پرو هم ندیدم کسی بتونه عربی با کیبردش تایپ کنه ، فکر کنم هنوز رام عربی ساپورتش رو ندادن ، اما حتماً می دن ، آخه امنیا هم رام عربی ساپورتش اومده و دقیقاً کیبرد خودش رو با حروف عربی نشون می ده که جالب بود![]()
gps من راه نیفتاده...چجوریه قضیش؟؟؟
نقشه از کجا باید دانلود کنم؟؟؟
چرا garmin نصب نمي كني؟ بايد مشكلت حل شه
این رو دیاموند کار کرده پس رو تاچ پرو هم کار میکنه
Garmin XT 5.00 برای ویندوز مبایل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای یکسری نقشه ها هم اینجا را نگاه کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از شهرام پرشین فرومز
سپاس
نقشه اهواز اگه گیرت نیومد باید خودت بسازی، اگه پیدا کردی به منم لینکشو بده.
Ali mac book نداره؟ آخه واسه امنیا با این یکیه همه پاکت پیسی ها میخوره .
سپاس
من الان می تونم با کیبوردش هم ( کیبورد فیزیکی ) فارسی تایپ کنم... منتها چون سری های اول گرفتم روی کیبورد حروف فارسی(عربی) رو ندارم (بهتر)
من که کیبوردم فارسی داره ولی نمی تونم فارسی تایپ کنم..................راستی من یک gps gate ریختم {اشتباهی} حالا هم پاکش کردم ولی هر بار که روشن می کنم میاد و یک اروری نصیب ما می کنه چی کار کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)