سلام من یدونه g900 دارم دادم دست یکی وقی پس داد دیدم صداش مشکل پیدا کرده کم شده یه مقدارم بم شده چیکارش کنم ؟ ممکنه با ضربه اینطوری شده باشه ؟ با آپدیت درست میشه؟ ممنون
سلام من یدونه g900 دارم دادم دست یکی وقی پس داد دیدم صداش مشکل پیدا کرده کم شده یه مقدارم بم شده چیکارش کنم ؟ ممکنه با ضربه اینطوری شده باشه ؟ با آپدیت درست میشه؟ ممنون
اکولایزرش رو دست کاری نکرده؟
سلام دوستان من یه مدتی W950 داشتم و خیلی راضی بودم و رابط کاربری عالی داشت ولی از وقتی Lg Viewty خریدم پشیمونم چون با موجود ظاهر بسیار شیک و دوربین عالی ولی متاسفانه رابط کاربری خوبی نداره و آدم از کار باهاش خسته میشه بهمین دلیل من زمانیکه ویوتی رو 470000 تومن خریدم چند روز بعدش قیمتا رفت بالا و تونستم 480000 تومن بفروشمش !!!!
حالا رفتم تو کف سونی اریکسون و مدل G900 ولی چند تا سوال داشتم :
1- قیمتش تو بازار چنده ( رنگ مشکی ) ( بدون گارانتی و گارانتی دار )
2- کیفیت صداش چطوره ( در مقایسه با W950 ) و همینطور بلندی صدا ؟
3- سرعت منو ها خوبه ؟
4- کیفیت عکاسی و فیلمبرداری در چه حدیه ؟
5- کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟
6- نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
خیلی فوری بگید لطفا ممنون میشم
الان بی گوشی هستم !!!! و نیاز مبرم به گوشی دارم !!
با تشکر از جوابتون
آقا شما خيالت راحت باشه
من خودمم w950 داشتم مي دونم چه گوشيه توپيه
ولي جي 900 خيلي بهتر از اونه
خيالت راحت باشه كه پشيمون نميشي
بخر بره
من با گارانتي كامتل تو يزد ديدم 450 تومن الي 480
قيمتش هر چي هم باشه خوبه بخراز كيسه خليفه مي بخشم!
نه تنظیمات درسته لطفا کمک کنید؟ فوریه ممنون
یه reset factory هم انجام بدید ضرری نداره.
در نهایت آپدیتش کنید.
آقا من توش موندم
صدای W960 i سونی اریگسون بهتره یعنی بلندتره یا G700 کدومشون برای موزیک مناسب هست
من با هیچ کدوم کار نکردم ولی از لحاظ تئوری چون سری w مختص گوشی دادن به آهنگ هست پس باید w960 صدای بهتری داشته باشه.
از طرفی چون G700 جدید آمده شاید صدای بهتری داشته باشه ولی تا چه حد رو باید دوستان تایید کنن.
آقا شما نبودی تو کلوپ مشاوره من گفتم ال جی نگیر مشکل نرم افزاری زیاد داره ؟ دیدی ؟ گوش نکردی دیگه .1- قیمتش تو بازار چنده ( رنگ مشکی ) ( بدون گارانتی و گارانتی دار )
2- کیفیت صداش چطوره ( در مقایسه با W950 ) و همینطور بلندی صدا ؟
3- سرعت منو ها خوبه ؟
4- کیفیت عکاسی و فیلمبرداری در چه حدیه ؟
5- کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟
6- نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
سرعتش منوهاش خوبه -- گفته شده صدای بلندی داره و همچنین با کیفیت -- دوربین متوسط رو به بالا --فیلم برداری متوسط --کیفیت صفحه نمایش عالی کنتراستش بالاست--لمسی عالی-- قیمتش نمیدونم ولی صبر کن ارزونتر میشه ( یه ماه صبر کن--- زرشکیش رو بگیر جیگریه لامصب!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)