خوب این راه رو نمیخوام برم ...رفیق جان شما اگه میخوای عنوان یه تاپیک رو سرچ کنی ، از هرجایی که هستی برو تو قسمت پیشرفته ، بعد یه جا هست که زده " جستجوی تمام پست ها "
روش کلیک کن و " جستجو عنوان ها " رو بزن .
موفق باشی .![]()
خوب این راه رو نمیخوام برم ...رفیق جان شما اگه میخوای عنوان یه تاپیک رو سرچ کنی ، از هرجایی که هستی برو تو قسمت پیشرفته ، بعد یه جا هست که زده " جستجوی تمام پست ها "
روش کلیک کن و " جستجو عنوان ها " رو بزن .
موفق باشی .![]()
خوب راه دیگه ای نیست !!!![]()
سلام
چرا اخرین ارسالی های انجمن رو فعال نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یک سوال دارم.من باید چندتا پست بدم و چندروز عضو باشم تا از حالت عضو جدید در بیام؟به خدا من قدیمی هستم![]()
35 تا 40 روزي عضو جديد هستي . بعد از 40 روز از اين حالت در مي ايي.
ضمن اينكه شما زيادم قديمي نيستي. تاريخ عضويتت مال اخرين ماه سال ميلادي 2008 هست.
نه من توی این سایت جدیدم ولی توی مبحث کنسول در بازیسنتر و چندفروم دیگه صاحب نظر هستم! 40 50 روز هر پست من باید توسط ادمین سایت کنترل بشه؟فکر نمی کنید سخت گیری بیش از حد است؟
سلام
فکر میکنم تعدادش محدودیت داره !
با مرورگر دیگه ای هم تست کردید ؟ کش مرورگرتون رو هم خالی کنید و دوباره امتحان کنید یک بار هم لاگ آف کنید و دوباره وارد شید
این که از محدودیت های جدیده و طبیعیه !
شما هعم با مرورگر دیگه چک کنید + خالی کردن کش
ممنون
شاید تو یکی از انجمن هایی که دکمه تشکر غیره فعال هست بودیدسلام.
دیشب بعد از مدتی فعالیت کردن و تشکر کردن، دکمه تشکر برای من حذف شده. اشکال کجاست؟![]()
سلام
فکر میکنم تعدادش محدودیت داره !ايشون خيلي وقته كه مشكلشون حل شده.شاید تو یکی از انجمن هایی که دکمه تشکر غیره فعال هست بودید
لطفا يك نگاه به تاريخ پستشون هم بندازين.
سلامسلام.
دیشب بعد از مدتی فعالیت کردن و تشکر کردن، دکمه تشکر برای من حذف شده. اشکال کجاست؟
وقتی شما یک پست رو نقل قول میکنید در پاسخ سریع توسط دکمه ی "نقل قول پست قبلي در اين پست ؟" پست های قبل از پست شما نیز کش میشه و ظاهر میشه ! ولی بدون تمامی امکانات ! که این مشکل که نمیشه اسمش رو مشکل گذاشت با ریفرش حل میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)