تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 299 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

راستی دوستان میگم این دو عکس مال فیفا08 نیست؟؟!!!
    اخه من یادمه که اینارو تو تاپیک فیفا08 هم گذاشته بودن و خودم این یکی رونی رو کپی کردم پارسال کلا فک کنم این رونی قدیمیه ولی اون ضربه رونالینهو رو نمیدونم اما مال تیم لیورپول و رونی رویه جورایی حس میکنم مال فیفا08 هستش.

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

راستی میگم این عکسها که روی مانیتور نیست روی از این تلویزیون lcd ها هستش یه ذره شک کردم اخه اینطور اگه باشه شاید مال دو کنسول برتر باشه کسی خبر نداره که مطمئنآ مال کامپیوتر هستش؟؟؟!!!
    راستی بابت عکسها مهران جان ممنون
    حتما برای کامپیوتر هست تو نسخه کامپیوتر اینطور که از ظاهر عکسها بر میآید لباسها متحرک شده و نور پردازی عالی و چمن نیز سه بعدی شده وخبری از تماشاگر سه بعدی نیست که تو عکس ازlcd مشهود است
    البته یه تناقض تو سایت gamespot و fifa 09 وجود داره عکسهایی که gamespot گذاشته برای کامپیوتر در سایت fifa09 برای ps3 , xbox360 است وبرای pc یه عکسهایی گذاشته که قبلا همتون دیدین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by swamp; 12-07-2008 at 14:08.

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

کد:
    کد:
    این کلیپها را هم ببینید جالبه
    Last edited by swamp; 12-07-2008 at 14:34.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم بخاطر اینکه مطمئن بشین نسخه PC بوده !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل:
    خوب اول که میگم یه رسمی شده اینجا هر که میخواد نوشته خودشو شروع که میگه(اقا میگم)کلی خندیدم حد اقل تو 10 تا پست در دو تاپیک ساکر وفیفا هست ایول.
    ولی برم سر اصل مطلب:
    میگم دوستان عزیز در این عکس اخری که دوست عزیزمون گذاشته اگه توجه کرده باشید که این اقاهه داره بازی میکنه و یه دفتر چه کنارشه یعنی لامصب هم بازی میکنه و هم نظر میده کاش من جاش بودم در کل دیگه خیالم راحت شد البته نه کامل به دلیل اینکه یه دسته ایکس باکس سمت راست مانیتوره .
    خوب و دیگر اینکه اها اها ببخشید اول یه کم حاشیه میرم بعد اون چیزی رو که میخوام میذارم اقا من الان تو کافی نت هستم و از اینجا یوتیوب باز نمیشه ولی تو خونه که هستم مشکلی با یوتیوب ندارم راحت باز میشه کسی میدونه مشکل چیه؟؟!!
    و در اخر هم بگم که یکی از نقاط قوت فیفا همین تبلیغاتش و اینکه از چند ماه قبل همه فیفا فیفا میکنن و خییلی سود میکنه بر عکس ساکر که میخواد مثل این ضرب المثل کار کنه:مشک انست که خود ببوید نه انکه عطار بگوید.
    ولی این بدبختا نمیدونن که تو دنیایی امروزی محاله اینطور کار کردن.

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

میگم دوستان عزیز در این عکس اخری که دوست عزیزمون گذاشته اگه توجه کرده باشید که این اقاهه داره بازی میکنه و یه دفتر چه کنارشه یعنی لامصب هم بازی میکنه و هم نظر میده کاش من جاش بودم در کل دیگه خیالم راحت شد البته نه کامل به دلیل اینکه یه دسته ایکس باکس سمت راست مانیتوره .
    سلام احمد جان.اینی که این آقا داره بازی می کنه نسخه ی pc هست(به دلیل بازی کردن با کیبورد).اون دسته ای هم که شما می گید درسته دسته ی xbox هست اما این دسته،دسته ای هست که مایکروسافت برای ویندوز طراحی کرده و اسمش هم اینه:Microsoft xbox 360 controller for windows.خیالت راحت باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان:
    راستی میگم واس چی این تاپیک اینقدر سوت و کور شده ولی خوب عجب اخبار بود دیروز پریروز.
    خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میگم این دسته که گفتی تو ایران هستش؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان:
    راستی میگم واس چی این تاپیک اینقدر سوت و کور شده ولی خوب عجب اخبار بود دیروز پریروز.
    خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میگم این دسته که گفتی تو ایران هستش؟
    ماله مایکروسافتش نمی دونم ولی ماله logitech , farrasoo هستش خودم فراسوشو خریدم !
    لوجی حول هوش 45 50 هست !!!
    فراسو بیسیم و با سیم به ترتیب 25 16 هست !!!
    مشهد که دارن اینایی که گفتم !
    لوجی رو super computer داره و فراسو هم پاساژ تک 1

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ایول دوست عزیز راستی djmd جان میشه اسمت رو بگی ؟؟؟
    راستی میگم حالا این دستهای که گفتی شبیه دسته ایکس باکس 360 هستش؟؟؟(اگه توجه کرده باشه دسته های ایکس باکس یه جور دیگه هستش من میخوام عین دسته ایکس باکس باشه بدون یه دکمه فرق داشتن)

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایول دوست عزیز راستی djmd جان میشه اسمت رو بگی ؟؟؟
    راستی میگم حالا این دستهای که گفتی شبیه دسته ایکس باکس 360 هستش؟؟؟(اگه توجه کرده باشه دسته های ایکس باکس یه جور دیگه هستش من میخوام عین دسته ایکس باکس باشه بدون یه دکمه فرق داشتن)
    بله عزیز همون شکلیه عکس هم بزارم برات خیالت راهت شه : اینا فراسوو هست اون f کج وسطش تابلویه !
    با سیم !
    بی سیم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •