تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 623 اولاول ... 61213141516171819202666116516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

داره خودمونی میشه abadan110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کامپیوتر من بعد از ردن یوزر و پس و بعد از زدن اون کد کذایی ورفتن توی یه چت روم ییهو هنگ میکنه و هیچ راهی جز ریست سخت افزاری نیست.نکته1.چندوقتی اینجوری بود بعد دوباره خوب شد و هالا دوباره همنطور شده .2.در نسخه ی پرتابل هم همین جوری بود 3. اخرین ورژن است و دیگر هیچ
    من هم این مشکل رو داشتم. اگه حالش رو داری ویندوز رو عوض کن. اگه هم نه پیشنهاد میکنم اون لینک رو که زمان ورود بهت میده رو کپی کم و توی نوار ادرس مرورگرت پست کن. یعنی از کلیک کردن مستقیم روش خودداری کن. اگه هم دیدی زمانی که لینک رو لایت کردی و میخوای کلیک راست کنی و کپی رو بزنی نمیشه من پیشنهاد میکنم از کلید میانبر ctrl+c استقاده کن و بعد برو توی ادرس بار پیست کن

داره خودمونی میشه abadan110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من 2تا سوال داشتم:
    1.اگه IDمن هک بشه چطوری باید برگردونمش یا ببندمش؟
    2.چطوری میتونم IDیه نفر رو تو yahoo پیدا کنم؟
    سلام دوستان
    برای یافتن پسورد یاهو میل کاری میشه انجام داد؟(امیدوارم بشه چون توی دردسر افتادم)
    برای پیدا کردن پسورد ای دی شما اگه اطلاعاتی رو که در زمان ساخت ای دی وارد کردید رو داشته باشین میتونین با انتخاب گزینه forgrt pasword و وارد کردن اون اطلاعات پسورد جدید رو به دست بیارید. اما راه دوم( با عرض معذرت از مدیران زحمتکش این سایت که گفته بودن در مورد هک بحث نشه اما چون این دوستان به ای دی های خود احتیاج دارن ) استقاده از کرکرها هست که این برنامه ها با کرک کردن میتونن یه سری پسورد ها رو به شما بدن و با امتحان کردن اونها و اگه شانس با شما یار باشه ای دی خودتون رو پس بگیرید اما این کار خیلی زمان میخواد و اینکه احتمالش 10% هست.
    در مورد بستن یاهو ای دی هم این رو بگم که تا پسورد رو نداشته باشی نمیتونی ای دی خودت رو ببندی.
    اما دوستی که گفتن ای دی شون هک شده ولی با یکی از دوستاشون که چت میکردن قسمتی از اسم ای دی رو یادشوم هست:
    شما چند راه داری: اول اینکه به مسیر نصب یاهو بری و بعد پوشه مسنجر رو باز کنی و بعد هم پوشه پروفایل رو باز کنی. و پوشه ای که با اسم اون ای دی که هک شده رو باز کنی. محتویات اون پوشه اسم ای دی هایی هست که شما باهاشون چت کردین البته این رو بگم که باید تنظیمان مسیج ارشیوتون از قبل درست باشه تا این اطلاعات واستون باقی مونده باشده.
    راه دوم: از پنجره اصلی یاهو( با هر ای دی که بیاید بالا) دنبال یک گزینه سرچ بگردید که با این کار شما اسم ای دی یا قسمتی از اون رو میدید و بعد لیستی که با اون اسم مطابقت داره به شما ارائه میشه.( چون ورژن های یاهو متفاوت هست من نمیدونم دقیقا این گزینه کجا هست)
    راه سوم : این راه برای دوستانی کاربرد داره که از نسخه های پایین یاهو استفاده میکنن. در مسیر نصب برید. یک فایل txt هست به اسم ypager که با باز کردن اون شما میتونین تمام ای دی هایی که با سیستم بالا اومدن و اینکه با کی چت کردن رو ببینید. البته نه به راحتی. چون حجم اطلاعات توی اون فایل زیاده و شما یکم باید وقت به خرج بدید و یا اینکه اسم ای دی خودتون رو find کنید تا بدونید با چه کسایی چت کردین

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یک ایدیو بیشتر از سه ماه پیش تو آدرس edit.yahoo.com/delete_user delete کردم اما هنوز نمیتونم باهاش کار کنم مگه سه ماهه نیست؟

داره خودمونی میشه Adonis52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تویه تنهایی

پيش فرض

اینم لینک yahoo messenger vista
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من یک ایدیو بیشتر از سه ماه پیش تو آدرس edit.yahoo.com/delete_user delete کردم اما هنوز نمیتونم باهاش کار کنم مگه سه ماهه نیست؟
    نه 6 ماه باید صبر کنی.
    یه بار منم پاک کردم بعد صبر کردم حالا میتونم اون آی دیم رو که پاک کرده بودم رو درست کنم.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    yahoo messenger vista لینک دانلود مستقیم
    کد:

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان, چرا من وقتی می خوام یاهو مسنجر ویستا رو نصب کنم تا یه جایی پیش میره بعد ارور میده, تو همه ی نسخه های ویستا دیدم همینطوری بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها من خیلی در تعجبم چرا نسخه اصلی ( آلفا ) ماله یاهو مسنجر 9 بیرون نمیاد ؟؟؟؟؟؟ آخه خیلی وقته که بتا هست ....... من هیچوقت بتا نصب نمیکنم ...... دوستان کسی میدونه نسخه آلفا کی بیرون میاد>؟؟؟؟؟

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

سلام
    تورو خدا کمکم کنید
    بچه ها امروز یکی مزاحم من شد و گفت که شماره منو دراورده
    میخوام بدونم راست گفته؟
    واسم هیچی نفرستاد من هم هیچی رو ok نکردم
    انتی ویروسم داشتم ولی اپدیت نبود
    آیا ممکن هست راست گفته باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    yahoo messenger vista لینک دانلود مستقیم
    کد:
    تاریخ relase این برنامه چنده؟
    یا اصلا ورژنی اگه داره چنده!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •