تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 53 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من از جریان خبر ندارم. اون مشکلش چیه؟ نمایندگی جمهوری آدرسش دقیقا کجاس؟
    جریان اینه که مدلی رو که قیمتش 110 تومنه رو میداد 265 تومن. همه ی قیمتاش حداقل 2 یا 3 برابره. و چیزی که منو عذاب میده اینه که خیلیا هستند که اصلا از قیمت اصلی این هدفونا اطلاع ندارن و به این فروشنده اعتماد میکنن و ازش میخرن. نحوه ی برخورد فروشنده هاشم که دیگه نگو...
    قبلا بارها آدرس داده شده:
    بین فخر رازی و دانشگاه. ضلع جنوبی خیابون. اطرافشم هیچ مغازه ای نیست.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جریان اینه که مدلی رو که قیمتش 110 تومنه رو میداد 265 تومن. همه ی قیمتاش حداقل 2 یا 3 برابره. و چیزی که منو عذاب میده اینه که خیلیا هستند که اصلا از قیمت اصلی این هدفونا اطلاع ندارن و به این فروشنده اعتماد میکنن و ازش میخرن. نحوه ی برخورد فروشنده هاشم که دیگه نگو...
    قبلا بارها آدرس داده شده:
    بین فخر رازی و دانشگاه. ضلع جنوبی خیابون. اطرافشم هیچ مغازه ای نیست.
    آها بگو، من هم یه بار یکی را فرستادم اوجا با یه قیمت اتمی برگشت. پس کار شه.
    اونجا تو جمهوری من فکر نمی کردم یه همچین مغازه ای باشه؛ باید حتما یه سر بهش بزنم. خیلی ممنون

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این مارک که از معتبرترین سازندگان هدفون در دنیاست. نمایندگیش هم در تهران پاساژ پایتخته. اطلاعات بیشر را اساتید حتما بهتون می دن..
    با سپاس از پاسخ شما , من اطلاع دارم این مارک در چه حد هست .
    اما تا به حال تجربه ای به دلیل عدم عرضه در بازار نداشتم .

کارهای سن هایزر رو تهران معمولاً میشه گیر آورد و اون هم از یکی دو منبع خاص که دوستان در صفحات قبلی همین تاپیک معرفی کرده اند ..
    مدلهای روی گوشی به نظر برای شما مناسب میاد، مثل PX100 هستش که دوستانی که (اغلب برای مقاصد مشابه) خریده اند، بسیار راضی بوده اند ..
    با سپاس از پاسخ شما , اما من که خدمت تون عرض کردم اون مدل( sennheiser pmx 80 sport II ) رو انتخاب کردم و همچنین گفتم .
    که من نوع تو گوشی ( earphone) غیر نویز کنسلینگ ( non noise canceling ) با پوشش ابری می خوام .
    دلیل هم اینکه یه چیز کوچیک جمع و جور و درون گوشی بجای رو گوشی می خوام .
    در ضمن من با این دو شماره (66950405 ,88892426) تماس گرفتم که نمی دونم کدوم نماینده ی تو ایران هست .
    به هر حال گفتن این مدل رو نداریم . می خواستم ببینم جایی دیگه ای هست بشه تماس گرفت ؟
    من چون مشهدم خودم نمی تونم برم جمهوری یا هر جای دیگه . برای همین می خواستم دوستان اگه دیده باشن کمک کنند .

اگه برای ورزش میخوای بهتره هدفون in-ear بگیری که داخل گوش کیپ بشه تا هم صدای بیرون شنیده نشه و هم صدای موزیک بلندتر باشه و هم از تو گوش نیافته (و هم bass بهتری داشته باشه!)
    یه creative ep-630 کارت رو راه میندازه.

اونی که تو پاساژ پایتخته همون طور که قبلا هم اشاره کردم باید پای تخته شسته شه! سنهایزر تو کل ایران فقط یه نمایندگی داره اونم خیابون جمهوریه.
    با سپاس از پاسخ شما
    عزیز شما اگه پست من رو می خوندی به این نتیجه می رسیدی که من قبلا همچین چیزی داشتم هر چند دقیقا داشتم . اما در هنگام دویدن اون لاستیک که باعث کاهش صدای بیرون میشه , خودش موجب تولید صدا می شه .
    پس اصلن مناسب نیست ( البته کاربرد خودش رو داره ) .

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در ضمن من با این دو شماره (66950405 ,88892426) تماس گرفتم که نمی دونم کدوم نماینده ی تو ایران هست .
    به هر حال گفتن این مدل رو نداریم . می خواستم ببینم جایی دیگه ای هست بشه تماس گرفت ؟
    .
    این دوتا یکیشون ظاهرا نماینده پایتخته یکیشون نماینده جمهوری. اگر اینا ندارن پس نباید جای دیگه ای مونده باشه..
    Last edited by ChaoticHead; 08-10-2009 at 16:06.

6. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آها بگو، من هم یه بار یکی را فرستادم اوجا با یه قیمت اتمی برگشت. پس کار شه.
    دقیقا همینطوره و البته نکته اش اینه که واقعاً آدم به آدم چقدر فرق می کنه ها ... یعنی من عیناً این موضوع رو به بعضی دوستان (فوروم یا بیرون) میگم و طرف چند لحظه فکر می کنه و بعدش میگه "تا جمهوری برم؟ .. همم .. بی خیال؛ از همون پایتخت می گیرمش!" ...

این مایه داری هم از موهبت های بزرگ هستش ... و جالب تر (اصلاً هم جالب نیست البته!) اینکه معمولاً اون فروشنده پایتخت فروشش بیشتر از فروشنده نقاط مرکزی و پایین تر هستش ... عیناً همین مساله رو فروشنده کریتیو توی پاساژ ایران داشت می گفت که "فروش اسپیکر و هدفون یک هفته ما تقریبا معادل فروش یک روز یک مغازه مشابه در جمهوریه"، البته به نظرم قدری اغراق می کرد ولی خودم هم که فکر می کنم می بینم اکثر کسانی که می شناسم و خرید پلیر یا هدفون و اینا دارن از پایتخت می خرن ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سپاس از پاسخ شما , اما من که خدمت تون عرض کردم اون مدل( sennheiser pmx 80 sport II ) رو انتخاب کردم و همچنین گفتم .
    که من نوع تو گوشی ( earphone) غیر نویز کنسلینگ ( non noise canceling ) با پوشش ابری می خوام .
    دلیل هم اینکه یه چیز کوچیک جمع و جور و درون گوشی بجای رو گوشی می خوام .
    من چون مشهدم خودم نمی تونم برم جمهوری یا هر جای دیگه . برای همین می خواستم دوستان اگه دیده باشن کمک کنند .

//

با سپاس از پاسخ شما
    عزیز شما اگه پست من رو می خوندی به این نتیجه می رسیدی که من قبلا همچین چیزی داشتم هر چند دقیقا داشتم . اما در هنگام دویدن اون لاستیک که باعث کاهش صدای بیرون میشه , خودش موجب تولید صدا می شه .
    پس اصلن مناسب نیست ( البته کاربرد خودش رو داره ) .
    آها .. متوجه شدم ... حق با شماست و من دقت نکرده بودم ... اگه مشخصاً earphone (یا earbud هم بهش میگیم) با گوشی ابری می خوای کریتیو عملکرد و تنوع خوبی در این دامنه داره ... سری ep-200 و 400 اش در بازه قیمت زیر 20 تومن بسیار مناسبه ...

کمی بالاتر بخوای بری هم کارای فیلیپس رو من خوب دیدم از مدلهای earbud (بین 20 و 30) ... باز هم بالاتر کارای AKG کیفیت بسیار خوبی داشتند (که مدل خاصی مدنظرم نیست اما اگه اشتباه نکنم سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود) .. از همون نمایندگی پاساژ ایران بپرس که شماره اش همون 88892426 هستش که داری

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با این شماره 66950405 که تماس گرفتم . گفت میتونید سفارش بدید . حالا این گرون فروشه اینه ؟
    پس راهی دیگه ای برای تهیه ی این هدفون نیست . البته انتخاب من بخاطر ریت بالا و نزدیک بودن به خاصه ی خودم بود .

در ضمن من سری 200 و 600 رو داشتم و قبلا هم گفته بودم . کریتیو نسبت به قیمتش بدک نیست , اما همیشه یا اکثر اوقات از قسمت فیش دچار قطعی می شه و دیگه نمی شه کاریش کرد .

نظرتون در مورد Sony MDR-AS50G چیه ؟ تا حالا دید ؟ قیمت ایران چنده ؟

Last edited by cell_phone; 08-10-2009 at 22:00.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

در ضمن من سری 200 و 600 رو داشتم و قبلا هم گفته بودم . کریتیو نسبت به قیمتش بدک نیست , اما همیشه یا اکثر اوقات از قسمت فیش دچار قطعی می شه و دیگه نمی شه کاریش کرد .

در مورد فیش و اینا یه توضیحی بدم. شما حتی اگه بهترین هدفون هم داشته باشی ولی ازش خوب مراقبت نکنی به همین عاقبت دچار میشه. من خودم 2 تا EP-630 و یه griffin عوض کردم تا متوجه شدم برای این که خراب نشه نباید مچاله ش کرد و گذاشت تو جیب. بهترین حالت اینه که تو یه جعبه ی فلزی کوچک بذارین که هیچ فشاری روش نباشه. اگر نه یه کیف کوچک معمولی هم جواب میده. فقط باید مواظب این باشین که به سیمش فشار نیاد و تا نشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این شماره 66950405 که تماس گرفتم . گفت میتونید سفارش بدید . حالا این گرون فروشه اینه ؟
    پس راهی دیگه ای برای تهیه ی این هدفون نیست . البته انتخاب من بخاطر ریت بالا و نزدیک بودن به خاصه ی خودم بود .

نظرتون در مورد Sony MDR-AS50G چیه ؟ تا حالا دید ؟ قیمت ایران چنده ؟

نه - این اونه که گرونفروش نیست ... معمولاً اینطور مغازه ها سفارش هم قبول می کنن و البته خب احتمالاً یه چند تومنی هم بخاطر ارسال بکشن روش ... راه دیگه ای نداری بجز خرید از تهران ..

دیگه یه علت اختلاف قیمت هم همینطور چیزهاست ... کیفیت ساخت می تونه قیمت رو جابجا کنه ...

مدلی که گفتی رو من تا حالا در بازار ایران ندیدم .. کلاً الان یه دوره رکورد هدفونهای سونی هستش ... دقیقا برعکس اوایل سال پیش که بسیاری از مدلهای بسیار خوب در ایران گیر میومد ...

همون مغازه ای که پست قبلی شماره اش رو نوشتم ، چندین مدل از این هدفونهای حالت ورزشی که پشت سر قرار می گیرن داره ... می تونی زنگ بزنی و بپرسی ...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه - این اونه که گرونفروش نیست ... معمولاً اینطور مغازه ها سفارش هم قبول می کنن و البته خب احتمالاً یه چند تومنی هم بخاطر ارسال بکشن روش ... راه دیگه ای نداری بجز خرید از تهران ..

دیگه یه علت اختلاف قیمت هم همینطور چیزهاست ... کیفیت ساخت می تونه قیمت رو جابجا کنه ...

مدلی که گفتی رو من تا حالا در بازار ایران ندیدم .. کلاً الان یه دوره رکورد هدفونهای سونی هستش ... دقیقا برعکس اوایل سال پیش که بسیاری از مدلهای بسیار خوب در ایران گیر میومد ...

همون مغازه ای که پست قبلی شماره اش رو نوشتم ، چندین مدل از این هدفونهای حالت ورزشی که پشت سر قرار می گیرن داره ... می تونی زنگ بزنی و بپرسی ...
    مشکل چند تومن نیست , چند ده تومنه و اینکه زوره آدم پول بیجا بده . من بارها شده فروشنده قیمت مناسب و منصفانه نداده کلن نخریدم .

و اما در مورد این یکی سونی باید بگم فقط یه سایت هست که ادعا می کنه داره ولی قیمتش نجومیه ؟!!!!1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اینترنت تقریبا نصف اینه .

فردا با همون بقول شماارزون فروش تماس می گیرم . یه آمار قیمت اون مدل سن هایزر و این مدل سونی رو می گیرم . بدبختی در حال حاضر کسی از آشنایان هم قصد سفر به خارج رو ندارن .

به هر حال از همفکری و راهنمایی شما دوستان سپاس گزارم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •