فکر میکنم 600 نهایتا 650 وات هم کافی باشه
سلام
من یه کارت گرافیک GTS250 SOYO دارم
پاور روی سیستمم هم TERMALTEK 400W REAL هستش
میخواستم بدونم به مشکلی بر نمیخورم
کارتم هم 2 تا خروجی 6 پین پاور بهش میخوره
ممنون میشم
بقیه قطعات هم مهمه که چیه ولی بهتره که پاورت رو عوض کنی میتونی به 535 گرین با 580 بگیری و خیال خودت رو راحت کنی
سلام
من یه سوال در مورد gtx 260 از دوستان داشتم
اگه من این کارت رو برای سیستم سیستم زیر بخواهم بندم پردازنده و مادربرد من جواب گوی این کارت خواهند بود و میشه حد اکثر کارایی داشته باشه و پاور مورد نظر برای تغذیه کامل این کارت چی هستش با توجه به بقیه قطعات
کارت الان روی سیستم 8800gt هستش و با پاورم مشکل ندارم اما برای 260 نمی دونم کافی هستش یا نه؟
cpu : Q6600
mb : p35
power : 550 cooler master pasiv
4 gig ram
ممنون از راهنمایی دوستان
Last edited by happyfeat; 10-06-2009 at 17:49.
پائر شما برای این کارت گرافیک اصلا کافی نیست! پاور شما باید حداقل بالای 535W باشه.سلام
من یه کارت گرافیک GTS250 SOYO دارم
پاور روی سیستمم هم TERMALTEK 400W REAL هستش
میخواستم بدونم به مشکلی بر نمیخورم
کارتم هم 2 تا خروجی 6 پین پاور بهش میخوره
ممنون میشم
من به شما پیشنهاد خرید Grenn 580W رو میدم.
پاور شما اصلا پاور جالبی برای استفاده نیست و Passive PFC هست که پاور های امروزی همگی داری تکنولوژی پیشرفته تر Active PFC هست.
پاور شما برای GTX 260 جوابگو نمیتونه باشه بهتره به فکر یک گرین 580W با تکنولوژی PFC Active باشین.
پردازنده شما هم هیچ محدودیتی برای GPU شما ایجاد نمیکنه و فقط اگر بتونید این Processor رو تا فرکانس 3,0Ghz اورکلاک کنید شاهد افزایش Perfromance بالایی در Game ها خواهید بود.
Last edited by D3vil_A; 10-06-2009 at 18:02.
دوستان پاور 580 وات گرین برای سرور پیشنهاد شده، برای سیستم های گیمینگ 585 و 685 و 785 و 885 پیشنهاد میشه.
دوستان GTX275 قوی تره یا 4890 ؟؟
سلام..تقریبن در یک سطح هستن.حتی توی مصرف انرژی هم یکی توی لود و اون یکی در زمان بیکاری برتری داره.
![]()
gtx 275 حدود 5 درصد قویتره واینو توی مقایسه سایت tomshardware می تونی بخونی![]()
منم با GTX275 موافقم چون فیزیکس و کودا هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)