من با ویستا اجرا کردم هیچ مشکلی نداشت .
browse رو انتخاب کن بعد از اونجا که python رو نصب کرده خود برنامه python رو انتخاب کن.
من با ویستا اجرا کردم هیچ مشکلی نداشت .
browse رو انتخاب کن بعد از اونجا که python رو نصب کرده خود برنامه python رو انتخاب کن.
این کارو کردم نشد حالا دارم این جدیدشو دانلود میکنم ببینم میشه یا نه.
سلام
هنوز فکر نکنم کسی تونسته باشه بازی ها رو کرک کنه. فعلا باید در کف دست و پا بزنیم.
این Brain challenge روی گوشی من هم اجرا نشد. گفتم شاید ایراد از گوشی من باشه. دوستان کسی تونسته این بازی رو روی 5700 اجرا کنه؟
مرسی
سلام دوستان
بازی جدید N-GAGE II رو با نام Snakes Subsonic در پست سوم قرار دادم.
سلام
ممنون از ترفندتون
فقط من یه مشکل دارم... وقتی فایل RPInstaller رو اجرامی کنم و install رو میزنم، پیام:
رو میده و توی موبایل هم فایلی با نام ROMPatcher درست نمی شه (با x-plore هم گشتم، نبود...)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حالی که من شماره پورت رو درست زدم.
گوشیم هم N73 ME هستش
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید![]()
سلام
دوست عزیز قبلا هم چند بار گفتم گوشی N73 نیازی به هک کردن برای اجرای بازی های N-GAGE II ندارن. فقط شما کافیه فایل های اول و دوم نصب N-GAGE رو بگیرید و رو گوشیتون نصب کنید. تمام.
ولی اگه قصد هک کردن گوشی رو داریئ این مشکل از 3 چیز می تونه باشه:
1. شماره پورت رو درست وارد نکردید. (در این قسمت لازم نیست یکی از شماره پورت کم بشه)
2. برنامه TRK باید در حال اجرا باشه و connecting رو زده باشد.
3. فایل مربوط به گوشی خودتون که RPInstalle-9.1.exe هست رو دانلود نکردید.
مرسی
شرمنده... عادت بدم اینه که سوالات دوستان دیگه رو نمی خونم
ممنون![]()
bebakhshi farsi nadaram
file ngage_autostart_204.sis roo gooshim nasb nemishe va bad az anjame marahele gofte shode hanooz ham nemitoonam mohtaviyate Private ro bebinam. ta file txt gofte shode ra enteghal bedam.
gooshim n95 8gb.
lotfan rahnamaee konid.
moteshaker
سلام دوست عزیز
گوشی شما به طور قانونی قادر به اجرای بازی ها N-GAGE 2 هست و نیازی به هک و دور زدن گوشی نیست.
شما فقط کافیه مثل یک آقای محترم به سایت اصلی N-GAGE 2 برید و فایل های مبوط به گوشی خودتون رو بگیرید:
برای دریافت برنامه از قسمت بالا گزینه GET-NGAGE رو بزنید و تو صفحه ای که میاد روی گوشی خودتون کلیک کنید. و ادامه ماجرا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دریافت بازی ها هم به قسمت Showroom رفته و روی عکس بازی کلیک کرده و تو صفحه ای که باز میشه گزینه Free trail رو بزنید و مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و ادامه ماجرا. حالا اینجا یک فایل حدود 300KB دانلود میشه که می تونین با اجرای اون بازی رو دانلود کنید.
مرسی
سلام دوستان
یک خبر فوق العاده می خوام بهتون بدم لطفا خودتون رو کنترل کنید
تمامی بازی های N-GAGE II توسط BiNPDA به طور کامل کرک شد.
دارم فایل ها رو آماده می کنم و توی پست سوم قرار میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)