سلام
این براش کار می کنه و من الان دارم استفاده می کنم:
البته چند صفحه قبل سودا معرفیش کرده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام
این براش کار می کنه و من الان دارم استفاده می کنم:
البته چند صفحه قبل سودا معرفیش کرده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
یه توزیح کامل در مورد این آنتی ویروس بزارین.. مرسی
Sunbelt Kerio Personal Firewall 4.3.635
خب بالاخره بعد از گذشت مدتها این فایروال هم خودش رو بروز کرد.و خیلی از مشکلاتی رو که قبلا داشت رفع کرده. من
که خیلی وقت بود منتظر رفع این مشکلات بودم چون یکی از بهترین فایروالهایی است که از لحاظ Inbound Protection
دارای حفاظ خوبیه. حالا درسته که در Outbound Protection در تست هایی که صورت گرفته از بقیه رتبه کمتری رو آورده
اما این رو نباید فراموش کنیم که در این تست ها از تنظیمات استانداردی که خود فایروال از پیش تعیین میکنه استفاده
کردن نه تنظیمات حرفه ای و تخصصی.
برای روشن تر کردن موضوع این مثال رو بزنم که این فایروال از قابلیت HIPS و NIPS و همچنین Applications Control
استفاده میکنه. همچنین میشه توسط این فایروال تک تک پورت ها رو به آسانی بست یا باز کرد هر چند که کمی مهارت
شرط اول است اما مثلا در فایروال هایی مانند McAfee Personal Firewall Plus و یا Norton Personal Firewall آیا نظارتی
برای شما مونده که انجام بدین بغیر از زدن 2 تا دکمه... Block & Allow
تغییراتی رو که در این نسخه ایجاد شده در پایین نوشتم.
برای دانلودش هم میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===============
CHANGE LOG:
* Corrected issue in which registration fails when firewall is enabled.
* Significant improvement in network performance when web filtering is enabled.
* Enhanced Process Injection prevention to prevent code inject attempts into Windows system DLLs.
* Corrected numerous application crashes in the firewall service.
* Corrected various crashes in assist.exe
* Corrected issue in which setting password and checking for update does not cancel authentication form.
* Corrected issue in which binary data appeared in logs.
* Significant improvement in product stability.
KNOWN BUGS, LIMITATIONS, AND WORKAROUNDS:
* When using a password to restrict access to the configuration console, you may encounter some screen flicker if you cancel the password request dialog.
* There are known issues when using Sunbelt Kerio Personal Firewall and certain USB wireless network cards that may cause General Protection Faults.
===============
Last edited by Persian.Boy; 22-02-2007 at 04:41.
آقا دمت گرم
وضعیت کرکش چطوره ؟ اومده یا هنوز زوده ؟
نه فعلا خبری از کرک نیست. اما میشه تا 30 روز از همه قابلیت هاش استفاده کرد. البته اگر قبلا از نسخه های دیگه ش
استفاده نمیکردید.
کرک هم اگر اومد حتما در این تایپک قرار میدم.
اگه قبلا از نسخه های دیگش استفاده کنیم مگه چطور میشه ؟
من قبلا از نسخه های پایینترش استفاده می کردم
چون مدت زمان آزمایشی 30 روزه روی اون نسخه های قدیمی تر حساب میشه و دیگه 30 روزی در کار نیست.
با درود فراوان به دوستان فعال در بخش ...
دوستان من اخرین ورژن این فایروال رو گرفتم و می خواهم به مدت 30 روز ازش استفاده کنم ولی 1 سوال در رابطه با این فایروال دارم ... چگونه می توان 1 یا چند برنامه سالم رو به این فایروال معرفی و به لیست اظافه کرد که اون رو بلوک نکنه ؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید
سریال این برنامه
ولی هنوز تست نکردم
Use this serial to register app: 44M62-B88CD-8E775-6C39A-K6C73
سودا جان ممنون.
اگر کسی امتحان کرد و کار کرد جوابشو اینجا بزاره. در ضمن در نسخه های قدیمی تر فایروال کریو کمی سرعت Load
شدن صفحات اینترنتی رو میگرفت. اگر کسی بود که بتونه میزان سرعت رو قبل و بعد از نصب فایروال با مدرک از سایت
های تست سرعت انجام بده اونو هم بزاره. چون مشکل بزرگ من با این فایروال گرفته شدن سرعت اینترنت است نه
قبول نشذن در تست ها. چون همونطور که در مطلب قبلی گفتم تنظیمات این فایروال طوریه که روی عملکرد اصلی
فایروال تاثیر زیادی داره و یکی از فایروال هایی است که میتونه 100 درصد تست ها رو رد کنه حتی تست هایی که هنوز
انجام نشدند.
لطفا نپرسید چطور و یا چگونه میشه در 100 درصد تست ها موفق بشه... چون که احتیاج به توضیح دادن فراوانی داره
و من یکی وقتش رو ندارم. فقط تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که برای هر برنامه باید دستور خاص خودش نوشته
بشه و قسمت Application Control و NIPS هم باید تغییراتی در تنظیماتشون ایجاد بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)