تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 97 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

تست جديد از مقايسه فايروال ها،

نکته مهم: البته هميشه اين کار رو دوست عزيز vtn54 انجام ميدن، شايد بخاطر مشغله زياد اين کار رو بروز نکردن، من با اجازه ايشان ليست جديدتر رو ميگذارم با اين توضيح که از توضيحات خودشون، (که بنظرم کامل هست و نيازی به توضيح اضافی نيست) استفاده ميکنم

سایت Matousec که از معتبرترین موسسات تست کننده فایروالها است نتایج خود را مجددا بروز کرده است تعدادی فایروال جدید اضافه شده است و آخرین نسخه فایروالهای قبلی تست شده اند البته توضیحات کامل در مورد این تست و نتایج قبلی آن را می توانید در پست 29 همین تاپیک پیدا کنید ولی من برای اطلاع بیشتر متدولوژی این تست را دوباره اینجا تکرار می کنم :
    همانطور که می بینید این تستها خاصیت Outbound Filtering فایروالهای مختلف را در مقابل تعدادی Leak Test با طرز
    عمل متفاوت مورد آزمایش قرار داده اند. روش امتیازدهی به این صورت است که هر فایروال دوبار در مقابل این تستها مورد آزمون قرار گرفته است یکبار با تنظیمات Default و یکبار هم با تنظیمات مربوط به حداکثر سطح امنیتی. هر فایروالی که با تنظیمات Default در مقابل یک آزمون موفق شود امتیاز کامل یعنی 125 امتیاز دریافت کرده ولی اگر با تنظیمات Default موفق نشود ولی با حداکثر سطح تنظیمات موفق شود تنها 100 امتیاز می گیرد. حداکثر امتیاز ممکن 9625 می باشد. در جدول نتایج تیک سبز نشانه امتیاز کامل (125) و تیک آبی نشانه امتیاز 100 است و خط فاصله قرمز نشانه عدم موفقیت در مقابل تست مذکور است. بعضی تستهای پیچیده تر خود شامل چندین مرحله هستند که در این صورت امتیاز به صورت (?/MAX) در مقابل نام تستهای مذکور نشان داده شده است که MAX تعداد مراحل آن تست است و عددی که در زیر نتایج هر فایروال آورده شده است تعداد مراحلی است که فایروال موفق به عبور از آنها شده است ( عدد سبز رنگ تعداد مراحل با تنظیمات Default و عدد آبی رنگ تعداد مراحل با حداکثر تنظیمات است ):

البته جا دارد که اینجا مجددا تاکید کنیم که Outbound Filtering تنها قسمتی از وظیفه یک فایروال است و یک فایروال وظایف دیگری نیز دارد و تنها نباید از روی نتایج Outbound Filtering در مورد کارکرد کلی یک فایروال و سطح امنیتی آن قضاوت کرد هر چند Outbound Filtering از مهمترین وظایف یک فایروال به شمار می رود.
    همونطور که ميبينيد در اين ليست Comodo و Jetico جای خودشون رو به Online Armor و Outpost دادن،

(باز ممنون از vtn54عزيز)

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این اوتپوست چقدر قوی شده؟!!!!
    کسی با Online Armor کار کرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این اوتپوست چقدر قوی شده؟!!!!
    کسی با Online Armor کار کرده؟

Outpost Pro از اولشم قوی بود و تقریبا 98 درصد لیک تست ها رو موفق میشد اما مورد تایید شخص برگذار کننده این
    تست ها نبود چون پیغام های Outpost Pro رو فقط برای حرفه ای ها میدانست و این شخص فکر میکرد که اگر این
    پیغامها برای یک شخص تازه وارد نشان داده شود متوجه نمیشه که کدام گزینه و کدام قسمت را باید انتخاب کند تا
    سیستمش در امان باشد.

با وجود اینکه نسخه 2008 و یا همان نسخه 6 این فایروال در این تست ها بدلیل تغییر دادن شکل ظاهری پیغامها موفق
    تر از نسخه 4 در این تست نشان داده شده اما باید به این نکته توجه کنید که هنوزم که هنوزه حرفه ای ها و تمامی
    کسانی که از پکت فیلترینگ و کار با سیستم فایروال سر در میارند نسخه 4 رو بهتر از نسخه 6 آن میدانند و هنوزم
    از نسخه 4 برای محافظت از سیستم خودشون استفاده میکنند.

در کل نسخه 4 این فایروال پایدار تر از نسخه 2008 آن است و پایدار تر از نسخه 4 هم نسخه 3.5 این فایروال است.
    برای کسب اظلاعات حرفه ای تر و کامل تر میتونید به سایت WildersSecurity مراجعه بکنید.

همیشه گفته شده که سعی کنیم عقلمون در چشممون نباشه.

موفق باشید.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    پیرو صحبت های دوست گلم zhina_gian باید بگم منم کاملاًبا ایشون موافقم
    اینکه بسیاری از دوستان فقط با نگاهی به اینکه کدوم فایروال اول شده دست به انتخاب می زنند درست نیست.
    مثلا همین تست فقط خصوصیت تشخیص فایروال رو برای جلوگیری از اتصال برنامه های مخرب به اینترنت رو نشون می ده
    که تحت عنوان Outbound Filtering اونو می شناسیم
    شاید این فایروال پایدار نباشه - شاید قابلیت self protection ضعیفی داشته باشه - شاید کار باهاش مثل همین مثالی که دوستم زدند سخت باشه طوری که شما اصلا نتونید از قابلیت هاش استفاده کنید
    ضمن اینکه در تست یک محصول نمی شه به یک جور تست اونم از فقط یک موسسه ولو معتبر اکتغا کرد همون جور که در تست آنتی ویروس ها هم تمام دوستان به بیش از یک موسسه نظر دارند
    در پایان ابتدا باید از دوستانی که نتایج تست ها رو قرار می دهند بسیار تشکر کنم چون می دونم کار سخت و وقت گیریه و بهشون خسته نباشید می گم
    موفق باشید

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کسی از Inbound فایروال های خبر یا تستی نداره؟
    فکر کنم این قابلیت مهم تر باشه!نه؟

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

چرا اینا تو تستشون از comodo 2.4 استفاده کردن ؟ من خودم خیلی وقته که از comodo 3.0 استفاده میکنم! این تست ها کی انجام شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم نظر شما را در مورد 2 فایروال بدونم. اول فایر وال COMODO که جدیدا بسیار مطرح شده و دیگری فایروال Eset Smart Security که البته به همراه آنتی ویروس NOD32 است.
    من فکر می کنم که ما الان مدت زیادی است که در مورد فایروالهائی مثل ZONEALARM یا KASPERSKY یا NORTON یا OUTPOST اطلاعات داریم یا با آنها کار کرده ایم. ولی این دلیل نمیشه که بقیه فایروالهای جدید را ندیده بگیریم. اگر موافق هستید در مورد این 2 فایروال صحبت کنیم .
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم نظر شما را در مورد 2 فایروال بدونم. اول فایر وال COMODO که جدیدا بسیار مطرح شده و دیگری فایروال Eset Smart Security که البته به همراه آنتی ویروس NOD32 است.
    من فکر می کنم که ما الان مدت زیادی است که در مورد فایروالهائی مثل ZONEALARM یا KASPERSKY یا NORTON یا OUTPOST اطلاعات داریم یا با آنها کار کرده ایم. ولی این دلیل نمیشه که بقیه فایروالهای جدید را ندیده بگیریم. اگر موافق هستید در مورد این 2 فایروال صحبت کنیم .
    با سپاس
    دوست عزيز، فايروال Comodo خيلی وقت ميشه که جزو يکی از خوبها هست و هميشه در موردش حرف و بحث شده (مراجعه به صفحه های پيشين) ولی درمورد فايروال شرکت ESET بايد بگم که محصول تازه کاری هست و من خودم شخصاً در هيچ تستی نديدم که به مقايسه عملکردش با ديگر محصولات بپردازن، و بنظرم اين محصول تا بياد خودش به روقبای ديگه برسانه زمان ميباره..

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من مدتهای مدید از کریو استفاده میکردم که به دلیل امتیاز پایینی که اینجا آورده رفتم سراغ کمودو
    فایر وال خوب و قوی به نظر میرسه منتها فعلا در مقایسه با کریو به نظر من یه نقص داره و اونم اینه که اد بلاکر نداره
    برای کسایی که میخان انتخاب کنن گفتم که مد نظرشون باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من مدتهای مدید از کریو استفاده میکردم که به دلیل امتیاز پایینی که اینجا آورده رفتم سراغ کمودو
    فایر وال خوب و قوی به نظر میرسه منتها فعلا در مقایسه با کریو به نظر من یه نقص داره و اونم اینه که اد بلاکر نداره
    برای کسایی که میخان انتخاب کنن گفتم که مد نظرشون باشه .
    این تست ها همگی تست های outbound protection هستند نه inbound Protection.

شما بهتره فرق این 2 تا رو کامل بدونید تا در انتخاب فایروال اشتباهی انجام ندید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •