احتمالا فردا از بن خارج میشم .... خارج شدم یه پیغام از جزیرم بهت میدم .... تا فردا حتما انبار چوبام پر شده بازم برات میفرستم .
احتمالا فردا از بن خارج میشم .... خارج شدم یه پیغام از جزیرم بهت میدم .... تا فردا حتما انبار چوبام پر شده بازم برات میفرستم .
ببين منم اون اولا يه جا بود كه yes دادم بعد 2 روز بن شدم يا بهتره بگم اينو زماني استفاده ميكنن كه طرف نيست چند روز ...اينكارو ميكنه كه بهش همله نشه
بهتره ايميل بازيو دوباره فعال كني
والا من چیزی ( yes or no ) نزدم .... هر چند ساعت هم یه سر به بازی میزدم .... الان بار دوم که اینجوری میشه ... بار اول 2 روز بود بعد 2 روز وارد شدم یه حمله بهم شده بود اتفاقا پیروز هم شده بودم .... این بار چه اتفاقی میخواد بیفته خدا میدونه .
جلل خالق
يه پيشنهاد يه بازي بهت ميگم دانلود كن نگو نه اگه ديونه بازي نشودي تمامه جزيرهامو ماشينو دوست دخترم زندگيم ماله تو
هيچ ايراني تاهالا جز خودم توش نيست
محشره..سبكش ار پي جي تومايهاي final fantazi
كارتوني خيلي امكانات داره .مبارزه دوست يابي چت..خونه سازس خريد فروش
اصلان تا بازي نكني نميفهمي چي ميگم
جونمن دانلود كن 500 مگه ببينم dsl dariس
بازيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپتنام كن دانلود كن
اينجا كامل معرفي كردم عكساشم هست ببينيد حتما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا تا انجا که من میدونم نمیتونی شهر بگیری حذف شده شاید تو ورژن بعدی درستشه![]()
شوخی میکنی نه؟
دوستان اموزش جنگ کردن رو بزارید مثلا چجور میشه شهر رو تسخیر کرد و یا از بین برد اصول جنگ رو بگید خیلی نیازم هست؟
بعد من تونستم کلونیمرو بسازم حالا این کلونی به چه دردی میخوره؟
خوب دوستان کسی نیستش این تاپیک خاموشه خاموشه
برای اینکه بیاد بالا
یه نکته ای رو بگم
دوستانی که می خواهند مواد رو به دوستانشون ترانسپورت(انتقال،ردوبدل) کنند باید در قسمت اکادمی محققانشون در قسمت اقتصادی باید به Expansion رسیده باشن تا بتونن ترانسپورت کنند
و برای رسیدن به کشتی های جنگی باید به Ship Maintenance در اکادمی برسند
خوب بیاید گرمش کنید این تاپیک رو
همیشه اینطور نیست اگر اگر جزیره نزدیک باشد می توانید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)