عزیزم از Adobe Acrobat 8 Professional me استفاده کن مشکلت حل میشه بعدشم یه سری به اینجا بزن خیلی مهمه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم از Adobe Acrobat 8 Professional me استفاده کن مشکلت حل میشه بعدشم یه سری به اینجا بزن خیلی مهمه.
سلام دوستان
همه ما میدونیم که این بزرگترین مشکل ما ایرانی ها هست که فایل pdf فارسی رو بدون مشکل نمیتونیم تبدیل کنیم البته ocr هایی واسه این کار هست که اون ها هم باز با مشکل خروجی text میگیرن.
اصل مشکا اینجاست که متاسفانه هنگام طراحی فونت به license فونت و مسئله مهم embeding توجه نمیشه این در حالی هستش که تمامی فونت های انگلیسی این مورد رو پشتیبانی میکنند و این امر از اصلی ترین مباحث برای خروجی text گرفتن از pdf هستش.
یکی از استاد های خوب بنده بعد دو سال تلاش و کوشش برای اولین بار این موضوع رو حل کرده که من به نقل از ایشون این راه رو اینجا بیان میکنم.
ابتدا من چند تا از فونت هایی رو که مشکلشون حل شده اینجا میزارم و شما تست کنید و جواب رو اینجا ارسال کنید.
1- ابتدا فونت رو تو سیستمتون نصب کنید (اگر فونت هم نام بود قبلی رو پاک کنید بعد دوباره نصب کنید).
2- یک متنی رو تو ورد تایپ کنید و سپس از اون خروجی pdf بگیرید. (این کار رو باید با یک برنامه ای که تو قسمت پرینتر نصب میشه مثل pdf factory یا pdf995 انجام بدید یادتون نره باید تو این مرحله تیک embeding رو بزنید).
3- حالا فایل آماده شده را با برنامه adobe acrobate redaer me باز کنید و از منوی file گزینه save as text رو بزنید.
4- فایل رو ذخیره کنید و حالشو ببرید.
البته نمیدونم چرا نمیتونم فایل آپلود کنم ولی تو جای دیگه واستون آپ کردم.
یادتون نره تست کنید و جوابشو بدین
ممنون.
عزیزم مشکل اینجاست که فونت ها رو هنگام تبدیل فایل pdf و ساختن اون embed نکرده اند.برگه دوم pdf factory یا pdf995 این امکان رو داره.
بچه ها یک فایل pdf دانلود کردم نمی تونم پرینت بگیرم گزینه پرینت خاموشه می دونید باید چیکار انجام بدم؟تا الان همچین کشگلی واسم بوجود نیومده بود در ضمن ورزن 6 هستش.
سلام دوستان من از acrobat profesional 8 me استفاده میکنم!قبلا درست کار میکرد اما الان وقتی میخوام فایلهایی که فونت فارسی دارن رو پرینت به pdf کنم یه فایل تکست با این مضمون میسازه:
---------------------
%%[ ProductName: Distiller ]%%---------------------
%%[ Error: ZarNormal cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%
%%[ Font vendor (Macromedia) does not permit this font to be embedded in PDF. ]%%
[Warning] The font ZarNormal could not be embedded because of licensing restrictions.
Text may display incorrectly on platforms that do not have this font installed.
%%[ Error: invalidfont; OffendingCommand: xshow; ErrorInfo: CharOffsets ¤8%%[ Flushing: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%
%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %%
مشکل از کجاست؟من هرچی فونت فارسی امتحان میکنم این ارور رو میده!قبلا سالم بود!
سلام به همگی
یه فایل پی دی اف دارم که شامل صفحات یه کتاب به صورت اسکن شده هست. چطور میتونم هر صفحه از این کتاب را با پسوند JPG ذخیره کنم(بدون عکس گرفتن از صفحه)؟
hellllllllllllllllllllo.....
کسی اینجا نیست به ما جواب بده؟!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام
شما از نرم افزار Advanced PDF to JPG converter استفاده کنید.
تو گوگل جستجو کنید pdf 2 jpg یا pdf to jpg
سلام به همه عزیزان. با وجود اینکه همه ما میدونیم نرم افزارهای زیادی برای تبدیا فایل های Pdf به word وجود دارن ولی به دلایلی من مجبورم از8 Adobe Acrobat Professional استفاده کنم ولی بعد از تبدیل به فایل Word وقتی فایل ایجاد شده را با افیس بازش میکنیم فونت های درهم برهمی نشون داده میشه اگه کسی تنظیماتشو بلده یا راهشو میدونه لطفا راهنمایی کنه
سلام
دوستان
چطوری روی PDF پسورد بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)