درست من از روی xp برنامه ی EasyBCD 1.7.2 رو اجرا می کردم به همین دلیل ارور میداد.
بابت آموزشتم ممنونم.
درست من از روی xp برنامه ی EasyBCD 1.7.2 رو اجرا می کردم به همین دلیل ارور میداد.
بابت آموزشتم ممنونم.
بله میشه ... این هم یکی از راه ها هست اما قدرت و کشش دو سیستم عامل جدا را نداره![]()
ايا اين روش به نوع لب تاب و مشخصات ان بستگي نداره.بي شك مشخصات سيستم بايد جواب گوي دو ويندز بايد داشته باشد.
سلام من مدل اچ پی 1205ee که روش ویستا نصبه خریدم.من دی وی دی ریکاوری رایت کردم الان می خوام این ویستا کوفتی را پاک کنم و فقط اکس پی نصب کنم باید چه کار کنم میشه راهنمائی کنید مرسی
این روش از compatible بودن قطعات و capable بودن سیستم برای نصب ویندوز XP یا ویستا جداست![]()
برای پاک کردن ویستا باید با استفاده از یک نرم افزار همانند paragon hdd manager نسخه بوت و یا هر نرم افزار دیگر که دسترسی پارتیشن C را به شما میده در محیط بوت فایلهای ویندوز و بوت را پاک کنید و یا پارتیشن C را فرمت کنید که با استفاده از خود ابزار موقع نصب XP هم می توانید
سپس از روی دیسک بوت کنید و ویندوز نصب کنید دقیقا همانند دسکتاپ ها
سلام
من وقتی میخوام XP رو نصب کنم بعد از که سخت افزار رو شناسایی میکنه و میخواد استارت ست اپ بشه با پیغام خطای زیر مواجه میشم اگه راهنمای کنین ممنون میشم
بعد یک سوال دیگه هم اینکه وقتی سیستم بالا میخواد بیاد این پیغام رو میده میخواستم ببینم من باید از اون روش دیگه(نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM ) XP رو نصب کنم؟
![]()
دوستان شرمنده نمی دونم چرا دو تا پست دادم در حالی که صفحه رو هم رفرش نکردم
Last edited by zidane010; 31-03-2009 at 00:59. دليل: پست تکراری
پیغام اول مربوط به اشکالات خود سیستم مثلا باگ دار بودن رم و یا ناهماهنگی دیسک انتخاب شده و یا دانگرید شده با لپ تاپ شماست.
و سوال دوم بله باید درایور f6floppy برای intel ich9m را از سایت اینتل بگیرید و طبق آن آموزش دیسک XP درست کنید
خوب مسلم هست با دیسک ویندوز XP این پیغام میاد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)