تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 78 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشكل در نصب ويندوز بر روي لپ تاپ سلام من نميتونم ويندوز سروز رو نصب كنم رو لپ تاپم . مبگه هارد پيدا نميكنم . تاپيك رو خوندم اما نفهميدم چيو بايد دانلود كنم . nlite رو نصب كردم اما اجرا نميشه گويا دات نت فريم ورك ميخوادش . از اين گذشته من نفهميدم چيو بايد دانلود كنم خيلي شلوغ كردين . اين مشخصات سيستم من :
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mehdi_44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran- اعماق فكر

پيش فرض

مشكل در نصب ويندوز بر روي لپ تاپ سلام من نميتونم ويندوز سروز رو نصب كنم رو لپ تاپم . مبگه هارد پيدا نميكنم . تاپيك رو خوندم اما نفهميدم چيو بايد دانلود كنم . nlite رو نصب كردم اما اجرا نميشه گويا دات نت فريم ورك ميخوادش . از اين گذشته من نفهميدم چيو بايد دانلود كنم خيلي شلوغ كردين . اين مشخصات سيستم من :
    کد:
    کد:
    با سلام دوست گرامی / با اجازه از REGISTERED USER
    اگر NET Framework ندارید از زیر دانلود کنید / برای سیستم 32 و 64 فرق میکنه / لینک هر دو را قرار میدم

Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 1 (x86)
    کد:

Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 1 (x64)

کد:
    دوست عزیز اگر هارد های شما (2 یا 4 یا هر عدد زوج......) به صورت RAID قرار گرفته باشد ( برای بالا بردن سرعت هارد ) سیستم عاملی که میخواهید نصب کنید نیاز به شناختن هارد دارد که باید درایور آنرا در هنگام مراحل اولیه نصب بشناسونید

برای نصب XP فقط فلاپی کار ساز هست ( درایور را روی فلاپی کپی میکنند و .....)
    برای ویستا از CD هم میتوانید استفاده کنید

در روشی که دوستمان زحمت کشیدن خیلی جامع توضیح دادن که واقعا مفید بوده/ ساخت یک CD ویندوز XP دارای درایور هارد شما بصورت یکپارچه هست
    که دیگر نیاز به فلاپی درایو اکسترنال و ..... نباشد

توجه داشته باشید که درایور هارد 32/ 64 و هر مادربورد فرق داره.

این عکس هم برای درک بهتر RAID
    Last edited by Mehdi_44; 22-07-2008 at 18:19.

3. 2 کاربر از Mehdi_44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

این عکس ها جالب بود خیلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

[B]از اين گذشته من نفهميدم چيو بايد دانلود كنم خيلي شلوغ كردين .
    این دیگه از خواص تاپیک های پرطرفداره که باید سرچ کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

کد:
    کد:

لينك "دات نت فريم ورك" رو كه دادن

اينم از لينك درايو ساتا (كه بايد با برنامه nlite بريزي روي سي.دي ويندوز)

کد:

از اينجا هم شروع كنيد:

کد:
    مرحله دوم) ساخت دیسک سفارشی شما با nLite :
    Last edited by persia007; 23-07-2008 at 00:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر ویندوز ویستای اوریجینال لپ تاپ خراب بشه و نیاز باشه دوباره نصب بشه پیکار باید کرد ؟

ویستاش هم بیزینسه

مدلش هم:sony vaio sz 780 n7

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

F10 رو هنگام بوت سیستم بزن و وارد ریکاوری کنسول سونی بشو و ویندوز رو restore کن

داره خودمونی میشه masoud911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    با تشکر از رجیستر عزیز(محمد) که تجربیات خودش رو در اختیار دیگران قرار داده و زمت ساپورت تاپیک رو کشیده

من یک دل اینسپیرون 1525 که روش سیستم عاملی نیست خریدم

خب هارد رو نمیشناسه و من هم قبل از هرکاری از اول تا اخر این تاپیک رو خوندم(قبلا همچین مشکلی باپی سی داشتم که با فلاپی حل شد)
    تو صفحه 10 و 11 بحث نیتیو مد و ata , achi بود که من از روی achi به ata اومدم و در کمال تعجب هارد ر. شناخت و منم xp رو نصب کردم
    ولی مشکل اینجاست که فقط حدود 2 گیگ از هارد رو میشناسه و بقیه اش رو هم با پاراگون و پارتیشن مجیک و منیج خود ویندوز(رایت کلیک روی مای کامپیوتر) هر کاری کردم نشناخت
    تو پارتیشن مجیک و ... هارد رو دارم و ntfs هم کردم و .. ولی نه تونستم فضای درایو c رو که روش xp نصب کردم زیاد کنم و نه حتی اون 150 گیگ رو به ویندوز بشناسونم
    البته پارتیشن مجیک من نسخه پرتابله

1- راهی هست که بدون nlite و مراحل مربوطه تمام هاردم رو بشناسم و روش مدیریت داشته باشم؟
    2- با تبدیل کنترلر از achi به ata چه چیزی انجام میشه؟ باند ویث کم میشه و یا زمان دسترسی طولانی میشه ؟ چه چیزی رو از دست میدم؟

ممنون از دوستان

داره خودمونی میشه محسن تکنسین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دورود ،میدونی کجاست؟ پایتخت طبیعت ایران

1

سلام به همه دوستان عزیز:
    دوستان اگر چیپست لپ تاپ شما از نوع Intel هستش نیازی به دانلود کردن درایور چیپست و پورت USB برای ویندوز ندارید ، براحتی می توانید از سی دی نصب مادربردهای Gigabyte استفاده کنید (که خوشبختانه در هر بقالی هم پیدا میشه!)
    دانلود درایور چیپست اینتل برای ویندوز حدود 15mb هستش با این سرعت افتضاح اینترنت 15mb یعنی مصیبت !!

11. این کاربر از محسن تکنسین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    با تشکر از رجیستر عزیز(محمد) که تجربیات خودش رو در اختیار دیگران قرار داده و زمت ساپورت تاپیک رو کشیده

من یک دل اینسپیرون 1525 که روش سیستم عاملی نیست خریدم

خب هارد رو نمیشناسه و من هم قبل از هرکاری از اول تا اخر این تاپیک رو خوندم(قبلا همچین مشکلی باپی سی داشتم که با فلاپی حل شد)
    تو صفحه 10 و 11 بحث نیتیو مد و ata , achi بود که من از روی achi به ata اومدم و در کمال تعجب هارد ر. شناخت و منم xp رو نصب کردم
    ولی مشکل اینجاست که فقط حدود 2 گیگ از هارد رو میشناسه و بقیه اش رو هم با پاراگون و پارتیشن مجیک و منیج خود ویندوز(رایت کلیک روی مای کامپیوتر) هر کاری کردم نشناخت
    تو پارتیشن مجیک و ... هارد رو دارم و ntfs هم کردم و .. ولی نه تونستم فضای درایو c رو که روش xp نصب کردم زیاد کنم و نه حتی اون 150 گیگ رو به ویندوز بشناسونم
    البته پارتیشن مجیک من نسخه پرتابله

1- راهی هست که بدون nlite و مراحل مربوطه تمام هاردم رو بشناسم و روش مدیریت داشته باشم؟
    2- با تبدیل کنترلر از achi به ata چه چیزی انجام میشه؟ باند ویث کم میشه و یا زمان دسترسی طولانی میشه ؟ چه چیزی رو از دست میدم؟

ممنون از دوستان

1- فعلا بهترین راه همون دو حالت هست : تبدیل پورت sata به IDE در تنظیمات bios و استفاده از nLite و یا راه اندازی با یک ویندوز XP شرکت دل و بعد ادامه دادن با خود سی دی مورد نظر

2- در اصل هارد شما به صورت یک مبدل استفاده میشه یعنی برای سیستم بوت و ویندوز همانند یک هارد IDE ATA که سرعت پایین تری داره شبیه سازی میشه ... سرعت و پرفورمنس کمی میاد پایین

پیشنهاد میکنم بعد از نصب ویندوز این حالت رو برگردونید و اگر دوباره error داد به حالت قبلیش برگردونید

در ضمن باید نسخه بوت یک نرم افزار مانند paragon یا acronis disk manager رو استفاده کنید تا بتونید پارتیشن C رو دستکاری کنید

13. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •