یه سوال، اندازه فونت مناسب چند هست و چه فونتی خوبه واسه زیر نویس فارسی و انگلیسی؟
یه سوال، اندازه فونت مناسب چند هست و چه فونتی خوبه واسه زیر نویس فارسی و انگلیسی؟
دوست عزیز من خودم معمولا تنظیمات قسمت زیرنویس رو اینطور می گذارم.
![]()
من فونت F_TRAFIC رو تو کنترل پنل اضافه کردم ولی تو لیستش نمیاره!!!
من تونستم فونت رو اضافه کنم فقط از وقتی تظیمات شما رو انجام دادم زیر نویس فارسی رو نشون نمیده، فقط تا فیلم شروع میشه آخرین خط زیرنویس فارسی رو نشون میشده بعدش دیگه نشون نمیده
ولی اینگلیسی رو درست نشون میده
فونت هم عوض کردم همین بود
تنظیمات من تو عکس زیر![]()
Last edited by rozbeh85; 27-08-2009 at 10:51.
[QUOTE=rozbeh85;4136868]من تونستم فونت رو اضافه کنم فقط از وقتی تظیمات شما رو انجام دادم زیر نویس فارسی رو نشون نمیده، فقط تا فیلم شروع میشه آخرین خط زیرنویس فارسی رو نشون میشده بعدش دیگه نشون نمیده
ولی اینگلیسی رو درست نشون میده
فونت هم عوض کردم همین بود
تنظیمات من تو عکس زیر[/QUOTE
دوست عزیز شاید تنظیمات زیرنویس کمی با پلیر شما فرق کنه .از گزینه margin گزینه اول سمت راست روبالا تر ببرید. فکر کنم درست بشه.مثلا عدد 23 رو 31 بکنید.چون مشکل دیگه ای نباید باشه.
سلام .......
من یه مشکل با چسبوندن زیرنویس توسط نرم افزار ConvertXtoDvd 3 دارم ....
من وقتی زیر نویس رو با این برنامه به فیلم میچسبونم به صورت یک سری حروف نامفهوم نشونشون میده !
زبان سیستم هم به طور کامل فارسی میکم و وقتی توسط برنامه هایی مثل KM PLAYER زیر نویس رو لود می کنم مشکلی نداره .... اما وقتی ( در حالی که زبان سیستم فارسی هم هست ) با برنامه ی ConvertXtoDvd زیر نویس رو به فیلم میزم خرچنگ غورباقه نشون میده ! مشکلش چیه >!؟
ببینم این قسمت code page توی قسمت زیر نویس که تو این مورد دخیل نیست ؟! هست ؟! اصلا کد پیج رو باید روی چند بزارم ؟!
ممنون ..........![]()
سلام
نرم افزار من این ورژن هست :
3.8.0.193
سریال نامبر های قدیمی روش کار نمیکنن![]()
font رو فارسی و code page رو عربی کنید
اگر درست نشد می تونید ابتدا srt ها رو به sub/idx تبدیل و بعد در برنامه اضافه کنید ...
vso convertxtodvd 3.8.0.193
Serial:
2LSEK-YNX6E-VJUNP-DPQLD-WWX4J-2
دوستان من هر چی فیلم تبدیل به dvd میکنم حجمش به 4.2 گیگ نمیرسد چطوری میشد کاریش کرد که حجم dvd 4.2 گیگ بشه
موفق باشید
این بستگی به کیفیت فیلم شما داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)