خواهش می کنم
گیرایی خودت بالاست
خواهش می کنم
گیرایی خودت بالاست
سلام . چرا پستی که دیروز داده شده دیده نمیشه؟؟؟؟
تماً چیز بدی نوشتی و یه نفر لطف کرده برات پاکش کرده
این روز ها هم حال آکوا زیاد خوب نیست، درست و حسابی کار نمی کنه
سوال دیگه : برای اینکه بتونم حجم عکسهای سایت کم کنم چه راهی پیشنهاد میدید؟؟؟؟؟
تبدیلشون کن به jpg و کیفیتشون رو هم بیار پایین (مثلاً با فتوشاپ)
چطوری میتونم عکس با قابلیت جابه جا درسنت کنم ؟؟ مثلا روی هر عکس که رفتم عکس دیگه نمایش بده یا خودکار عکسها عوض بشن؟؟
عنوان تاپیک مناسب بحث های جاری نیست ! پیشنهاد بدین چی بشه ؟ Forum FAQ ? Photoshop FAQ ? HTML FAQ ? Chatroom ?چند سوال در مورد PHP
تو این تاپیکایی که یکم سوالاش بیشتر از چندتاست بهتره سوالای غیر مرتبط پرسیده نشه تا یکی بعدا خواست بیاد ببینه سرش گیج نره
ممنون
کاملاً درست می گی همکار بد اخلاق :اولین ماه فصل بهار
ولی سوال پیش میاد دیگه برای یوزر
شما یه تاپیک توپ برای راهنمایی کاربران درست کن، ما هم استقبال می کنیم
میشه یه محافظ کد های php معرفی کنین که هم تا حدودی decode نشده باشه و هم کرک داشته باشه. من مجبورم روی سایتی که کار می کنم و incrypt کنم . فقط نرم افزار phpshield رو دارم که نسخه demo هست و کرکش و پیدا نمی کنم.
می خواستم دوستان راهنمایی کنن.
من می خوام کل صفحه incrypt بشه نه فقط function ها و...
در ضمن من این سوالو تو تاپیک bishtar هم مطرح کردم حالا فکر کردم این تا÷یک زنده تره و من زودتر به جواب می رسم.
داداش PHP اساسش بر Open Source بودنه
حالا چون این دوستمون نو آوری زده بود چیزی بهش نگفتم
شما اگر می خواین کدتون مخفی بمونه برید .net کار کنید
خیلی هم از PHP قوی تره
سورسش هم بسته است!
آقا دمتون گرم
ما اگه شما را نداشتیم چیکار میکردیم!..........
من فلک زده دوباره یه مشکل برام پیش اومد
آقا من میخوام از تو یه جدولم بر حسب یک مقدار خاص اطلاعات دیگه اون جدول را بدست بیارم
تا اینجاش حله query نوشتنشو بلدم ولی نمیدونم چه جوری مقدار این query را در یک متغیر ذخیره کنم
من اومدم این کد را نوشتم:
حالا وقتی میخوام چاپش کنم اینو بهم میده Resource id#3 من اگه بخوام مقدار اون فیلدی که تو متغیر ریخته شده را چاپ کنم باید چکار کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
من یکم با جدول sql مشکل پیدا کردم ممکنه یک توضیح مختصری برای نوع کاربرد های مختلف (مثل همون فرم نظر سنجی ) بگید ؟
مثلا من در فرم نظر سنجی از چک باکس استفاده کردم در جدول به چه صورت نشون بدم چطور اطلاعات چک باکس انتقال بدم؟؟؟؟؟
با تشکر.
(پوزش از اینکه سوال های متفرقه هم می پرسم . سعی میکنم تکرار نشه )![]()
اشتباه من کجاست؟
من یه صفحه ای دارم که در وهله اول چک میکنه که آیا['فلان'] session پر شده یا نه
با کلیک کردن به روی یکی از لینکهای این صفحه به صفحه بعد میره و با انجام دادن برخی اعمال این صفحه یک session را true میکنه و بعد از اون باید به صحه قبل بره (صفحه ای که در ابتدا گفتم) حال sessoion پر شده و یک پیغام میده .
ولی مشکل من اینجاست که با کلیک کردن و رفتن به صفحه بعد header به صفحه قبل نمیشه یعنی به صفحه قبلی نمیره
اینم یه نمونه ساده از اون صفحات(الته ای همش نیست خواستم حجم صفحه نره بالا قسمت اصلی گذاشتم):
اینم صفحه دوم که قراره یه session راپر کنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)