سلام
این تاپیک چرا رفته زیر خاک؟
کسی بازی می کنه؟
سلام
این تاپیک چرا رفته زیر خاک؟
کسی بازی می کنه؟
برای اینکه هیشکی اینجا قرار نمیذاره همه آی دی هاشونو تو یاهو ادد کردن و اونجا قرار میذارن
سلام چطوری میتونم با شما بازی کنم
آمورش صفحه اول هست میتونی ببینی
سلام پسورد و user شما چنده
Network: *ali*
Password: 1234
آقا منم میخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم من تا حالا آنلاین بازی نکردم .من استاد Stronghold Crusader هستم اگه یکی توضیح بده که چه جوری باید آنلاین بازی کنم ممنون میشم
سلام استاد
شما ابتدا بايد برنامه هاماچي رو دانلود كني از اين لينك :
سپس برنامه رو باز كني و اجرا كني (نصب كني ) در بخش Security تيك رو نزن و در بخش بعد از اون ، گزينه اول (Free Version ) رو انتخاب كن ... پس از نصب برنامه يك يوزر براي خودت بساز و در قسمت پايين برنامه ، اون مثلث رو بزن و اين مشخصات رو بده و جون كن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Network: *ali*
Password: 1234
ديگر دوستان رو مي بيني در اين ليست، وقتي با هم قرار گذاشتين توي هاماچي ان مي شويد و چراغتان روشن مي شود ، سپس آي پي اسم دوستت رو كه مي خواي با اون بازي كني مي نويسي (در كنار اسمش نوشته) وارد بازي ميشي و در بخش مولتي پلير به اين شكل عمل مي كني ، فقط آي پي مي زني و بعد جوين مي كني (بايد مطمئن بشي كه دوستت هاست است)(در صورتي كه دوستت هاست باشه آي پي ميزني ، در غير اين صورت طرف مقابل اينكار را مي كنه و شما فقط هاست هستيد و منتظر مي مانيد ) سپس وارد بازي مي شيد و...
===========================================
اگر adsl داشته باشي مي توني راحت بازي كني ، آي دي دوستان رو هم در ياهو اد كن كه راحتتر قرار بزاري ...
و اما مهم ترين نكته ورژن بازيت بايد 1.1 يا بالاتر باشه ، وقتي وارد بازي ميشي در كنار قسمت خروج ورژن رو نوشته اگر بازيت فارسي هست پس به احتمال زياد ورژنش 1.0 هست پس بايد تبديل كني ، براي اينكار اول اين فايل رو دانلود مي كني و نصب مي كني در محل نصب برنامه(پچ 1.1) سپس كركش رو در قسمت نصب برنامه كپي مي كني:
پچ1.1
كركکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اينها رو توضيح دادم گفتم شايد پست اول رو نخونده باشي ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش حال ميشم با اساتيد بازي كنم منتظرتم ، آي ديت رو بنويس اد كنيم
قربانت ... SIMON137![]()
Last edited by SIMON137; 29-08-2008 at 23:32.
تمامي دوستان محبت كنند ، اي دي ياهو خود بعد از اين پست را قرار دهند براي قرار ها(چون آي دي ها پخش هستن در صفحات) :
(با سپاس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آی دی من اد کن بدون هاماچی بازی میکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)