اگه برای دیتابیس یوزر نسازی هم میشه ( البته با easyphp)
که باید برای یوزر نیم بنویسی : root
و پسورد : هیچی نمی نویسی و فیلد رو خالی میذاری
اگه برای دیتابیس یوزر نسازی هم میشه ( البته با easyphp)
که باید برای یوزر نیم بنویسی : root
و پسورد : هیچی نمی نویسی و فیلد رو خالی میذاری
از Mr.Ponics و torgheh عزيز ممنونم.![]()
ببخشيد من اين برنامه phpmyadmine فارسي رو از كجا ميتونم دانلود كنم؟
و torgheh جان وقتي با easyphp ديتابيس ميسازم اصلا جايي پيدا نميكنم كه يوزر نيم و پسورد بنويسم.
ببخشيد اگه سوالام در پيته تازگي ها خيلي lowIQ شدم !
[edited]
نه بابا يواش يواش دارم به خودم اميدوار ميشم. جواب سوال دوم رو پيدا كردم. اما يه سوال اساسي هست كه هنوز برام بي جواب مونده. مي خوام يه سايت كه شامل فروم هم باشه درست كنم. با توجه به اينكه براي كار تجاري نيست و در حقيقت سود دهي نداره نميتونم زياد خرج كنم و از همين myphp استفاده ميكنم (اگه شما پيشنهاد ديگه اي داريد لطفا بگيد) - اگه myphp خوبه ميشه بگيد قالب vBulletin رو براش از كجا تهيه كنم ؟(اگه قانونيه ها!)
فقط مساله اينجاست كه نميدونم يه فرومي مثل همينجا حدودا نياز به چه فضايي روي سرور داره و اينكه سرور لينوكس بايد باشه (آخه سرور ويندوز گرون تره گفتم شايد بهتر باشه. اگه با php خيلي مشكل داره كه هيچي).
در آخر هم اگه شما خودتون سايت يا فروم دارين ممكنه يه هاست با شرايط مورد تاييد خودتون معرفي كنيد ؟ هر راهنمايي ديگه اي هم در زمينهء راه اندازي سايت و فروم برام ميتونه خيلي كمك كننده باشه.
باز هم ممنونم.
Last edited by natanail2001; 07-03-2007 at 21:35. دليل: افزايش IQ
سلام دوستان...
برای نسخه MyBB 1.2.3 هم فارسی ساز اومده؟
ممنون می شم اگر لینک دانلودش رو بدید...![]()
اشكان عزيز
توي فروم مخصوص اين مديريت محتوا فقط اشاره كرده اين نسخه امده ولي فكر كنم شما با فارسي ساز نسخه قبلي هم مشكلي نداشته باشي ؛ در هر صورت آدرسش اين هست
عضو سايت هم بايد بشي !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما سوال کردی ولی خب خیلی پیچوندی یکی یک در مورد هر کدوم سوال کن تا ما متوجه بشیم منظورت چیه
يه فرومي مثل همينجا حدودا نياز به چه مقدار فضا روي سرور داره؟
Last edited by natanail2001; 09-03-2007 at 16:36.
برای فضای دیسک خیلی نیاز نداره. مثلا 200 مگ بسه
اما فضای mysql بیش تر از 10گیگ نیاز تاره تا مشکلی نداشته باشی...
دوست عزيز ! وقتي كه ميخواين آپگريد كنين فايل زبان فارسي رو همراه با فايل هاي پوشه آپلود و 2 فايل در پوشه اينچ رو حذف نكنين ! و بقيه فايل ها جديد رو آپ و بعدش هم خود آپگريد و در آخر هم فايل انيسال رو حذف كنين ! اون موقع ديگه نياز به فارسي ساز جديد نيست !![]()
محمود جان و Mr.Ponics جان...
ممنون از لطفتون... امتحان می کنم خبرشو میدم...
یه سوال دیگه این هست که این قالب VBulletin رو برای نسخه MyBB 1.2.3 از کجا میشه گیر اورد...
ممنونم از محبتتون![]()
اشكان
خوب VBulletin نصب كن !![]()
چه اجباري هست MyBB نصب كني ، VBulletin فقط يك كوچولو هزينه دارهكه اون هم فكر نكنم براي شما مهم باشه
![]()
براي PHPBB كه پيدا شد .
براي MyBB احتمالاً باشه ولي قالب فارسي فكر نميكنم نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)