تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 45 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 449

نام تاپيک: Tom Clancy's H.A.W.X

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قربونت !!
    میدونم جاش اینجا نیست ولی یه آقایی کن و لینکی که نسخه دموی pc رو دانلود کردی رو محبت کن
    اگر صفحه های قبلی را نگاه کنی می بینی که داده شده و چند تا هم از محیط بازی گذاشتم + جنگنده های قابل بازی و آنلاک شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

7

خوب دیروز بعد از فلش کردن دقیقا 12 ساعت نشستم پشت بازی. نظرات من همون هایی است که برای دمو هم گفته بودم اما متاسفانه طراحی ماموریت های ضعیفی برای single player داره. هواپیماها مشکلات فراوانی دارند مثلا f-15e strike eagle که یک هواپیمای ضربتی دونفره است در این بازی یک نفره است ! پرتاب بمب یکی از مسخره ترین عناصر مورجود در بازی است. بطوری که شما یک gbu-32 را می توانید شلیک کنید !!!! و حتی سریعتر از موشک به اهداف جلویی می رسند !!!! ماموریت ها بسیار آسان هستند فقط سرعت العمل لازم است و دیگر هیچ ! صداها هم قابل تحمل است ولی کلا 5 نفر جای 100 نفر حرف زدند! و فقط حالت حرف زدنشونو تغییر دادند که بعضی وقتها هم خنده تان می گیرد!
    قابلیت دیگری هم در بازی است که شما می توانید با انجام ماموریت ها و challenge مختلف چه در قسمت singleplayer و چه در versus ( multiplayer درجه و مقام کسب کنید و با این کارتان هواپیماهای جدید و سلاح های جدید باز کنید.
    فقط قسمت multiplayer بازی با اینکه فقط 1 حالت team deathmatch داره سرگرم کننده است. استفاده از support های مختلف در طول قسمت چند بازیکنه می تواند بازی را از یکنواختی در آورد.
    نتیجه اینکه این بازی هم نشان از رکود کیفیت بازی های tom clancy است. بازی دقیقا حال و هوای یک بازی ناقص را دارد. اگر عاشق سری ace combat باشید به احتمال زیاد از بازی زده خواهید شد چون بازی بسیار arcade است و حالت assistance off mode هم کمکی به این مسئله نمی کند.
    total letdown

سلام دوست عزیز
    من نمی دونم چرا ما از همه بازیها ایراد می گیریم؟ از cod گرفته تا hawx . نه اینکه خودمون خیلی بلدیم بازی بسازیم
    ما فقط ایراد بیجا بگیریم همین !!!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من نمی دونم چرا ما از همه بازیها ایراد می گیریم؟ از cod گرفته تا hawx . نه اینکه خودمون خیلی بلدیم بازی بسازیم
    کاملا با شما موافقم بعضی ها دوست دارند بزنند به سر بازی
    اگر صفحه های قبل را نگاه کنی من خودم جزو اولین افراد هستم که دمو را دانلود کردم و بازی کردم و نظرات خودمم گفتم این بازی خیلی خوبه البته اگر سیستممتون مناسب بازی باشه جذابیت بازی به بالا می رود من که الان چند روزه دانلود کردم پشت سر هم اون 2 مرحله را بازی م کنم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اي بابا !!! ايراد الكي كه نگرقته !!!
    ايشون هر چي باشه از منو شما بيشتر بارشه عزيزم !!!
    الان ديگه ركورد داره بازي كردن در H.A.W.X هستش !!!
    ديگه الانم 820 GS از بازي گرفته و كاملا بازي رو خورده ...
    ايراده الكي يعني اينكه بياي بگي چرا تو Gears Of War گلوله ها معلوم هستند وقتي شليك ميكني !!!
    يا چرا Chris تو RE5 بازوهاش اينقدر گندس !!!
    خلاصه اينكه ايشون توي مباحث هواپيما حرف اول رو ميزنه بين ما ...
    Last edited by resident_evil; 14-03-2009 at 22:02.

5. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    وقتی یک عمر کارو زندگیت سرو کله زدن با هواپیماها و تمام بازیهای هواپیمایی کل کنسول های PS1 تا XBOX360 و PC الان را بازی کرده باشی و بازیکن حرفه ای شبیه سازها و Arcade ها باشی اونوقت متوجه میشی. من از آدم های عادی هیچ انتظاری ندارم که چیزیو من می گم درک کنند. کسی درک می کنه که مثل خود من باشه و تو زمینه کسی نیست. خود من این بازیو یک هفتس شب تا صبح پاش نشستم تو Live ! اینجا همه بچه ها شاهد هستند که هر وقت اومدند منو پای HAWX دیدند. امشب آخرین درجه Multiplaye گرفتم .
    کاملا با شما موافقم بعضی ها دوست دارند بزنند به سر بازی
    اگر صفحه های قبل را نگاه کنی من خودم جزو اولین افراد هستم که دمو را دانلود کردم و بازی کردم و نظرات خودمم گفتم این بازی خیلی خوبه البته اگر سیستممتون مناسب بازی باشه جذابیت بازی به بالا می رود من که الان چند روزه دانلود کردم پشت سر هم اون 2 مرحله را بازی م کنم
    خیر شما جزو آخرین نفراتی بودید که دمو را دانلود کردید و مشخصه هیچ سر رشته ای هم نداشتید چون با 2 با ماموریت Glass Hammer رفتن همه هواپیماها باز می شد. NooB کاریش نمیشه کرد دیگه.

7. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

دوستان اینجوری برخورد نکنید! خب هرکس نظر خود را میگوید!
    من بازی را انجام نداده ام اما با چیزهایی که جناب اپتیموس پرایم فرمودند معلوم شد که یوبی سافت باید چند هفته بازی را عقب می انداخت! و مشکلات را حل میکرد!
    مخصوصا بمبهای gbu اگه سرعتشون از موشک بیشتر باشه که.....!( البته به سرعت و ارتفاع خود هواپیما هم بستگی دارد!!!)

اما باید از این بازی انتطار زیادی نداشته باشیم!( در زمینه ی شبیه سازی!) چون از اول با حالت اسیستنس آن خودش رو از این جرگه کاملا جدا کرد!!! و البته با این مانورهایی که هواپیماها میدهند کاملا واضح است که بازی آرکید صددرصد است! مخصوصا kulbit!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پس اینکه هر بازی که گرفتیم بشینیم تا تهش بریم و کلی هم ازش تعریف کنیم خوبه؟!
    اگه اینطوری خوبه چرا تو سایتها به بازیها امتیاز میدن؟ خوب باید همه 10 بگیرن دیگه.
    تازه مگه قراره که همه برن بازی بسازن بعد از بازی ایراد بگیرن؟ یا همه فیلمساز بشن بعد نقد فیلم کنن!
    بله برای ما که با 1000 تومن میتونیم هر بازی رو بخوایم در سریعترین زمان تهیه کنیم مهم نیست اگه بازی آشغال باشه حتی به خودمون زحمت انتقاد هم نمیدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میدونید چیه ما ایرانیها اصلا حق ایراد گرفتن از بازیها رو نداریم چون برای اون پولی نمیپردازیم بله کسی که 60 هزار تومن در آمریکا یا اروپا واسه یک پک بازی پول میده حق داره خونش بجوش بیاد و ایراد بگیره ولی ما حق چنین کاری رو نداریم چون بازیها رو رایگان بازی میکنیم البته گفتن نقاط مثبت و منفی خوب هستش ولی بعضیب ها میان میگن این بازی اینطوریه خرابه حیف 3000 تومن دادم به بازی این دیگه قابل قبول نیست الان خود ایران هنوز نتونسته یک بازی در حد need for speed 1 بسازه چرا ساخته ولی سطحش با آمریکا و اروپا 2000 سال فاصله داره.
    البته نظر شخصی بود و سوءتفاهم نشه.
    موفق و سربلند باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

منظور خود بازی است. ارزش بازی مد نظر نیست!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان میدونید چیه ما ایرانیها اصلا حق ایراد گرفتن از بازیها رو نداریم چون برای اون پولی نمیپردازیم بله کسی که 60 هزار تومن در آمریکا یا اروپا واسه یک پک بازی پول میده حق داره خونش بجوش بیاد و ایراد بگیره ولی ما حق چنین کاری رو نداریم چون بازیها رو رایگان بازی میکنیم البته گفتن نقاط مثبت و منفی خوب هستش ولی بعضیب ها میان میگن این بازی اینطوریه خرابه حیف 3000 تومن دادم به بازی این دیگه قابل قبول نیست الان خود ایران هنوز نتونسته یک بازی در حد need for speed 1 بسازه چرا ساخته ولی سطحش با آمریکا و اروپا 2000 سال فاصله داره.
    البته نظر شخصی بود و سوءتفاهم نشه.
    موفق و سربلند باشید.
    ولي يه Gamer هميشه و در هر شرايطي ( چه 100 تومن پول بده چه بازي رو بهش هديه بدن )
    بايد از بازي لذت ببره !!! اون بازي بايد اينقدر كامل و بدون نقص باشه كه بتونه توجه Gamer رو
    به خودش جلب كنه !!! پس اگه ايراني جماعت حقه نظر دادن نداره اين Forum ها براي چي هستش ؟؟؟!!!
    خودتم موفق و سربلند باشي ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •