اگر صفحه های قبلی را نگاه کنی می بینی که داده شده و چند تا هم از محیط بازی گذاشتم + جنگنده های قابل بازی و آنلاک شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر صفحه های قبلی را نگاه کنی می بینی که داده شده و چند تا هم از محیط بازی گذاشتم + جنگنده های قابل بازی و آنلاک شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
من نمی دونم چرا ما از همه بازیها ایراد می گیریم؟ از cod گرفته تا hawx . نه اینکه خودمون خیلی بلدیم بازی بسازیم![]()
ما فقط ایراد بیجا بگیریم همین !!!!!!!!!!![]()
کاملا با شما موافقم بعضی ها دوست دارند بزنند به سر بازی
اگر صفحه های قبل را نگاه کنی من خودم جزو اولین افراد هستم که دمو را دانلود کردم و بازی کردم و نظرات خودمم گفتم این بازی خیلی خوبه البته اگر سیستممتون مناسب بازی باشه جذابیت بازی به بالا می رود من که الان چند روزه دانلود کردم پشت سر هم اون 2 مرحله را بازی م کنم![]()
اي بابا !!! ايراد الكي كه نگرقته !!!
ايشون هر چي باشه از منو شما بيشتر بارشه عزيزم !!!
الان ديگه ركورد داره بازي كردن در H.A.W.X هستش !!!
ديگه الانم 820 GS از بازي گرفته و كاملا بازي رو خورده ...
ايراده الكي يعني اينكه بياي بگي چرا تو Gears Of War گلوله ها معلوم هستند وقتي شليك ميكني !!!
يا چرا Chris تو RE5 بازوهاش اينقدر گندس !!!
خلاصه اينكه ايشون توي مباحث هواپيما حرف اول رو ميزنه بين ما ...
Last edited by resident_evil; 14-03-2009 at 22:02.
وقتی یک عمر کارو زندگیت سرو کله زدن با هواپیماها و تمام بازیهای هواپیمایی کل کنسول های PS1 تا XBOX360 و PC الان را بازی کرده باشی و بازیکن حرفه ای شبیه سازها و Arcade ها باشی اونوقت متوجه میشی. من از آدم های عادی هیچ انتظاری ندارم که چیزیو من می گم درک کنند. کسی درک می کنه که مثل خود من باشه و تو زمینه کسی نیست. خود من این بازیو یک هفتس شب تا صبح پاش نشستم تو Live ! اینجا همه بچه ها شاهد هستند که هر وقت اومدند منو پای HAWX دیدند. امشب آخرین درجه Multiplaye گرفتم .سلام دوست عزیز
من نمی دونم چرا ما از همه بازیها ایراد می گیریم؟ از cod گرفته تا hawx . نه اینکه خودمون خیلی بلدیم بازی بسازیم![]()
ما فقط ایراد بیجا بگیریم همین !!!!!!!!!!
خیر شما جزو آخرین نفراتی بودید که دمو را دانلود کردید و مشخصه هیچ سر رشته ای هم نداشتید چون با 2 با ماموریت Glass Hammer رفتن همه هواپیماها باز می شد. NooB کاریش نمیشه کرد دیگه.کاملا با شما موافقم بعضی ها دوست دارند بزنند به سر بازی
اگر صفحه های قبل را نگاه کنی من خودم جزو اولین افراد هستم که دمو را دانلود کردم و بازی کردم و نظرات خودمم گفتم این بازی خیلی خوبه البته اگر سیستممتون مناسب بازی باشه جذابیت بازی به بالا می رود من که الان چند روزه دانلود کردم پشت سر هم اون 2 مرحله را بازی م کنم
دوستان اینجوری برخورد نکنید! خب هرکس نظر خود را میگوید!
من بازی را انجام نداده ام اما با چیزهایی که جناب اپتیموس پرایم فرمودند معلوم شد که یوبی سافت باید چند هفته بازی را عقب می انداخت! و مشکلات را حل میکرد!
مخصوصا بمبهای gbu اگه سرعتشون از موشک بیشتر باشه که.....!( البته به سرعت و ارتفاع خود هواپیما هم بستگی دارد!!!)
اما باید از این بازی انتطار زیادی نداشته باشیم!( در زمینه ی شبیه سازی!) چون از اول با حالت اسیستنس آن خودش رو از این جرگه کاملا جدا کرد!!! و البته با این مانورهایی که هواپیماها میدهند کاملا واضح است که بازی آرکید صددرصد است! مخصوصا kulbit!!!!!!!!!!!!!!!!
پس اینکه هر بازی که گرفتیم بشینیم تا تهش بریم و کلی هم ازش تعریف کنیم خوبه؟!
اگه اینطوری خوبه چرا تو سایتها به بازیها امتیاز میدن؟ خوب باید همه 10 بگیرن دیگه.
تازه مگه قراره که همه برن بازی بسازن بعد از بازی ایراد بگیرن؟ یا همه فیلمساز بشن بعد نقد فیلم کنن!
بله برای ما که با 1000 تومن میتونیم هر بازی رو بخوایم در سریعترین زمان تهیه کنیم مهم نیست اگه بازی آشغال باشه حتی به خودمون زحمت انتقاد هم نمیدیم.
دوستان میدونید چیه ما ایرانیها اصلا حق ایراد گرفتن از بازیها رو نداریم چون برای اون پولی نمیپردازیم بله کسی که 60 هزار تومن در آمریکا یا اروپا واسه یک پک بازی پول میده حق داره خونش بجوش بیاد و ایراد بگیره ولی ما حق چنین کاری رو نداریم چون بازیها رو رایگان بازی میکنیم البته گفتن نقاط مثبت و منفی خوب هستش ولی بعضیب ها میان میگن این بازی اینطوریه خرابه حیف 3000 تومن دادم به بازی این دیگه قابل قبول نیست الان خود ایران هنوز نتونسته یک بازی در حد need for speed 1 بسازه چرا ساخته ولی سطحش با آمریکا و اروپا 2000 سال فاصله داره.
البته نظر شخصی بود و سوءتفاهم نشه.
موفق و سربلند باشید.
منظور خود بازی است. ارزش بازی مد نظر نیست!
ولي يه Gamer هميشه و در هر شرايطي ( چه 100 تومن پول بده چه بازي رو بهش هديه بدن )
بايد از بازي لذت ببره !!! اون بازي بايد اينقدر كامل و بدون نقص باشه كه بتونه توجه Gamer رو
به خودش جلب كنه !!! پس اگه ايراني جماعت حقه نظر دادن نداره اين Forum ها براي چي هستش ؟؟؟!!!
خودتم موفق و سربلند باشي ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)