تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 33 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام
    در مورد F-number یا همون دریچه دیافراگم میخاستم ببینم هر چی کمتر باشه در واقع چون مخرج کسر هست عدد بزرگتر میشه و این باعث جذب نور بیشتر میشه یا نه ؟
    و اینکه در کل تو یه دوربین که این عدد ثابته در واقع دریچه لنز متغیر نداره بیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟
    مثلاً من یه دوربین داشتم رو 1:2.6 بود و الان یکی دیگه گرفتم 1:2.8 هست ولی بر خلاف چیزی که باید باشه جذب نور این که 2.8 هست بیشتره
    هر دو ایزو روی 200 و مدت زمان نور گیریش هم 8/1 ثانیه بوده ولی همونطور که گفتم اونی که 2.8 بود جذب نورش خیلی بیشتر بوده .... این جریانش چیه ؟
    بعد یه سوال داشتم در مورد تاثیر زوم اپتیکال روی همین دریچه دیافراگم
    بدون زوم عکسهایی که میگیرم 2.8 هست ولی زوم که میکنم میشه 3.5 یا 4 یا 5.5 یا 8
    یه چیز دیگه ... رو دوربین نوشته 5.5-1:2.8 ولی بعضی عکساش میشه 8 !
    ممنون
    1:2.6 و 1:2.8 مربوط به سایز سنسور دوربین هست و اندازه دیافراگم رو به صورت F2.8 - F4.3
    نشان میدهند

هرچه عدد دیافراگم کمتر باشه بهتره البته در دوربینهای کامپکت لنز به دوربین متصل هست و با همون لنر فقط میشه کار کرد ولی در دوربینهای حرفه ای یا DSLR از اونجاییکه لنزها تعویض میشوند پس دیافراگم در مشخصات دوربین ذکر نمیشه و در مشخصات لنز گفته میشه

در مورد تغییر دیافراگم در هنگام زوم هم در اکثر لنزها اینگونه هست بجز لنزهایی که دیافراگم ثابت دارند
    در غیر اینصورت عددی که نشان دهنده دیافراگم هست
    میزان دیافراگم در کمترین زوم یا نرمال و بیشترین زوم را نشان میدهد
    مثله F3.3 - F4.9

2. 3 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    یه سوال فنی داشتم

1)هردوربینی دارای یک عدد است به نام تراکم پیکسل که هرچقدر این عدد بیشتر باشد کیفیت عکس ها بهتر خواهد بود
    2) هر دوربینی هم دارای سه درجه کیفیت برای گرفتن عکس می باشد یعنی = نرمال – خوب – عالی

می خواستم بدونم که آن عدد تراکم پیکسل فقط مربوط به درجه عالی عکس است یا شامل درجه نرمال و خوب هم میشود ؟
    و اصولا اختلاف حجم عکس ها در این سه درجه فقط مربوط به همین عدد تراکم پیکسل است یا علت دیگری هم دارد ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    یه سوال فنی داشتم

1)هردوربینی دارای یک عدد است به نام تراکم پیکسل که هرچقدر این عدد بیشتر باشد کیفیت عکس ها بهتر خواهد بود
    2) هر دوربینی هم دارای سه درجه کیفیت برای گرفتن عکس می باشد یعنی = نرمال – خوب – عالی

می خواستم بدونم که آن عدد تراکم پیکسل فقط مربوط به درجه عالی عکس است یا شامل درجه نرمال و خوب هم میشود ؟
    و اصولا اختلاف حجم عکس ها در این سه درجه فقط مربوط به همین عدد تراکم پیکسل است یا علت دیگری هم دارد ؟

توجه کن که اساساً این فرضی که مطرح کردی که "هرچه تراکم پیکسل بالاتر باشه کیفیت عکس بالاتر هستش" چندان درست نیست ..

سطح پیکسل بیشتر (=تراکم پیکسل کمتر) اغلب یعنی نویز کمتر (و Dynamic Range بالاتر)، و عملکرد بهتر در نور کم ....اینا همه مطلوب ما هستند--پس اصلاً شاید بشه گفت اون رابطه برعکسه!!!

با این حال تراکم بالاتر انقدرها هم بد نیست .. سطح نویز در اینجا هم برای اغلب کاربردها قابل قبوله .. ضمن اینکه هرچه رزولوشن عکس رو پایین بیاریم (یعنی تراکم پیکسل رو آورده ایم پایین)، کیفیت هم باهاش افت می کنه ...

پس کل قضیه یه مصالحه اس -- یعنی برمی گرده به اینکه ما وقتی میگیم "کیفیت" دقیقاً داریم درباره چی صحبت می کنیم و واضحه که وقتی میگیم کیفیت بالاتر مساله مون فقط مگاپیکسل بیشتر نیست، بلکه ثبت دقیق نور و رنگ و.. هم هستش.

5. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sar be hava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لای پر قو!

پيش فرض

3 سؤال داشتم:
    1) اين AVC HD lite كه روي دوربينهاي LUMIX پاناسونيك نوشته يعني چي؟ (البته ميدونم يعني HD فيلم ميگيره اما AVC و lite يعني چي؟)
    2) 3MOC كه يكي از ويژگيهاي دوربينهاي فيلمبرداري پاناسونيك هست يعني چي؟
    3) GPS كه جديدا رو بعضي از دوبينهاي عكاسي و فيلمبرداري نصب ميشه تو ايران كار ميده؟
    Last edited by sar be hava; 22-06-2010 at 11:41.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    یه سوال ساده:
    SLR و DSLR و SLR Like به چه دوربینایی میگن؟

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام
    (این ساب رو هر وقت میبینم هوس میکنم برم یه ارتقایی بدم سیستم ماشینمو
    اما از این عکاسی و درد عشق که هر چی پول دارم خرج دوربین و لنز و ..میشه)

SLR:SINGEL LENZ REFLEX

دوربینهایی با قابلیت تعویض لنز که با فیلمی بودند

DSLR در واقع همون SLR است ولی دیجیتالی D به معنی دیجیتال

SLR LIKE دوربینهایی با خصوصیاتی شبیه دوربینهای DSLR با این تفاوت که قابلیت تعویض لنز رو ندارند و سنسور کوچکتری دارند

در دوربینهای slr نور به آینه تابیده شده و سپس وارد یک منشور شیشه ای شده و پس از چند با شکست به چشم انسان میرسد
    در هنگامی که دکمه شاتر رو فشار میدهید آینه در کسری از ثانیه به بالا رفته سپس شاتر با توجه به سرعت تعیین شده باز و بسته میشود نور به سنسور برخورد میکند و ثبت میشود
    اما در دوربینهای دیگر نور مستقیم به سنسور تابیده شده و از سیستمهای مطرح شده خبری نیست

9. 3 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

3 سؤال داشتم:
    1) اين AVC HD lite كه روي دوربينهاي LUMIX پاناسونيك نوشته يعني چي؟ (البته ميدونم يعني HD فيلم ميگيره اما AVC و lite يعني چي؟)
    2) 3MOC كه يكي از ويژگيهاي دوربينهاي فيلمبرداري پاناسونيك هست يعني چي؟
    3) GPS كه جديدا رو بعضي از دوبينهاي عكاسي و فيلمبرداري نصب ميشه تو ايران كار ميده؟
    در مورد سوال سوم بگم که GPS همه جا کار میکنه و ربطی به کشور خاصی نداره.
    در مورد بقیه همه دوستان اگر ممکنه این موارد رو توضیح بدین .
    دو سوال هم من علاوه بر موارد بالا داشتم.
    1)هر دقیقه فیلمFull HD و HD که توسط دوربینهای پاناسونیک بصورت AVCHD ضبط میشه چند مگابایته؟
    2)از نظر کیفیت و حجم آیا تفاوتی بین این فرمت و فرمت Full HD دوربینهای دیگه هست یا نه؟
    Last edited by Bobby Sands; 03-08-2010 at 15:26.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

هرچی دیافراگم بازتر باشه (=عددش کوچکتر باشه) عمق میدان کمتر میشه و برعکس ... یعنی هرچه دیافراگم بسته تر باشد (عدد f بزرگتر)، عمق میدان بیشتر میشه.

تا دلت بخواد توضیحات خوب به زبان فارسی روی وب هست .. کافیه یه سرچ ساده با واژه کلیدی دیافراگم+عمق میدان بزنی.
    دوستان من یه چرخی تو وب هم زدم در مورد اعداد و ارقامی که روی لنز مینویسن !!
    دوربین من Canon sx 200is هست . روی لنزش اینجوری نوشته : 5.0-60mm و با کمی فاصله5.3- 1:3.4 . البته 2تا عدد اولی که فاصله mmداره از چپ به راست هست .
    حالا یه توضیحی بدید تا دقیق متوجه بشم . و اینکه برای دوربین من و همینطور کیفیت نهایی عکسهاش خوبه ؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

دوستان من یه چرخی تو وب هم زدم در مورد اعداد و ارقامی که روی لنز مینویسن !!
    دوربین من Canon sx 200is هست . روی لنزش اینجوری نوشته : 5.0-60mm و با کمی فاصله5.3- 1:3.4 . البته 2تا عدد اولی که فاصله mmداره از چپ به راست هست .
    حالا یه توضیحی بدید تا دقیق متوجه بشم . و اینکه برای دوربین من و همینطور کیفیت نهایی عکسهاش خوبه ؟؟؟؟؟
    سلام
    کلا که دوربین خوبی دارید
    اما در مورد اعداد روی لنز:
    اون دوتا یی که با mm نشون داده میشه Focal length هست و مشخص کننده مقدار زوم دوربین که برای SX200 باید از
    60mm-5 باشه.

و اونایی که اینجوری F3.4 - F5.3 نوشته Aperture range هست. و میزان اندازه روزنه یا دیافراگم مشخص میکنه.

13. 3 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من یه دوربین G11 دارم و خیلی دوس دارم از تمومه قابلیتهاش واسه گرفتن یه عکس خوب استفاده کنم ولی چون اماتورم تمومه تنظیماش در حالت اتو قرار داره
    ISO چیه و تابعی از چیه؟ یعنی رو چه حسابی مقدارش تغییر میکنه، ایا به نور محیط ربط داره، یه قسمتیم واسه تنظیم نور رو دوربین هست اون چجوری تغییر میکنه
    اگه ممکنه یه توضیح ساده بدین تا منه اماتور هم متوجه بشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •