تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 21 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 205

نام تاپيک: Need for Speed: Underground 2

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

3

با سلام
    دوستان یک مشکلی پیش اومده در بازی Need For Speed Underground 2 برام میخواستم ببینم از دوستانی که این بازی را انجام دادند کسی میتونه کمکم کنید یا نه ؟
    من بعد از تمام کردن کلیه مراحل بازی در مرحله 3 فقط روی تصویر یک علامت ستاره بود که رفتم روی آن عکس یک دوربین بود یک عکس از ماشینم گرفت ولی من حواسم نبود پس از گرفتن عکس از من سوال کرد آیا سیو کنم ؟ که من به اشتباه زدم خیر. حالا دیگه هیچ مرحله ای روی صفحه وجود ندارد دکمه T را هم که میزنم ببینم تا کجای بازی پیش رفتم میبینم که جلوی قسمت :
    DVD Cover #3 6.0 Star Car
    علامت زربدر زده شده بود ولی جلوی :
    DVD Cover # 2 5.0 Star Car
    و
    DVD Cover #1 4.0 Star Car
    تیک خورده بود.
    حالا دیگه هیچ جایی روی صفحه وجود ندارد که بروم فط دایره های مراکز تجهیزاتی و تعمیراتی و .. روی نقشه هستند .
    دوستان منتظر راهنمایی های خوب شما هستم .
    همچنین شاید سوال پیش بیاد چرا دارم این بازی رو میکنم ؟ جوابش اینه که تو CD هام گشتم دیدم تنها بازی که مونده بازی نکردم اینه گفتم برم اینم تمومش کنم که دچار این مشکل شدم.
    با تشکر Ship Storm

سلام دوست عزيز
    مشكل اينكه مرحله باز نميش چند تا حالت ميتونه باشه 1 اينكه شما آخرين مسابقه را انجام داده باشيد يعني مسابقه اي كه رنگ بنفش است و 5 دوره ميباشد و 2 نفر بيشتر نيستيد تو اين مسابقه
    در قير اين صورت كلاس ماشين شما پايين است و بايد بالا ببريد بهتري كار اين است كه كورس هاي خياباني را كامل كنيد تا هم گاراژ جديد بشما بدهد و هم قطعه هاي جديد و مجاني
    براي اينكه مسابقه هاي خياباني را تمام كنيد بايد پشت يكي از ماشين هاي اسپورت تو خيابان رفته و اينتر را بزنيد تا باهاش كورس بديد كه اگر يه 10 يا 16 باري مسابقه بديد هم چند تا ستاره جديد باز ميشود و هم پول ميگيريد و هم در گاراژ ها ميتوانيد كلاس ماشين را بالا ببريد كه هميشه آخرين قطعه را خريده تا ستاره تان كه در سمت راست است بالا برود و در گاراژ قرمز و زرد هم برويد و آخرين قطعات را بخريد با اين كار حتما مرحله باز ميشود
    اين بازي يكي از جذاب ترين بازي هاي نيد فور اسپيد ميباشد انتخاب خوبي كرديد

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    مشكل اينكه مرحله باز نميش چند تا حالت ميتونه باشه 1 اينكه شما آخرين مسابقه را انجام داده باشيد يعني مسابقه اي كه رنگ بنفش است و 5 دوره ميباشد و 2 نفر بيشتر نيستيد تو اين مسابقه
    در قير اين صورت كلاس ماشين شما پايين است و بايد بالا ببريد بهتري كار اين است كه كورس هاي خياباني را كامل كنيد تا هم گاراژ جديد بشما بدهد و هم قطعه هاي جديد و مجاني
    براي اينكه مسابقه هاي خياباني را تمام كنيد بايد پشت يكي از ماشين هاي اسپورت تو خيابان رفته و اينتر را بزنيد تا باهاش كورس بديد كه اگر يه 10 يا 16 باري مسابقه بديد هم چند تا ستاره جديد باز ميشود و هم پول ميگيريد و هم در گاراژ ها ميتوانيد كلاس ماشين را بالا ببريد كه هميشه آخرين قطعه را خريده تا ستاره تان كه در سمت راست است بالا برود و در گاراژ قرمز و زرد هم برويد و آخرين قطعات را بخريد با اين كار حتما مرحله باز ميشود
    اين بازي يكي از جذاب ترين بازي هاي نيد فور اسپيد ميباشد انتخاب خوبي كرديد
    ممنونarash2006 جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جميعا سلام.
    من يه ترينر توپ براي Nfs Ug 2 مي خوام.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

جميعا سلام.
    من يه ترينر توپ براي Nfs Ug 2 مي خوام.
    لطفا اینجا درخواست بدید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا من در قسمت 45 درصد بازی گیر کردم ولی هیچ مرحله ای برای من باز نکرده من همه کار اسپرت و تقویت متوری کردم قبلا این مرحله را باز کرده حالا چه کار کنم؟

لطفا سریعتر؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اقا من در قسمت 45 درصد بازی گیر کردم ولی هیچ مرحله ای برای من باز نکرده من همه کار اسپرت و تقویت متوری کردم قبلا این مرحله را باز کرده حالا چه کار کنم؟
    میدونی باید چکار کنی دوست عزیز
    یکسری ماشین اسپرت در شهر هستند که با فلش های قهوه ای مشخص شده اند برو کنار اونها دکمه Enter را بزن باهاشون مسابقه بده یه 7 الی 8 باری باهاشون مسابقه بدی مرحله های جدیدش باز میشه.
    من هم قبلا همین جا گیر کرده بودم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کار از این حرفها گذشته من با همشوم مسابقه گذاشتم و ماشین دیگه ای نمونده و من موندم و گاراج ها

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

کار از این حرفها گذشته من با همشوم مسابقه گذاشتم و ماشین دیگه ای نمونده و من موندم و گاراج ها
    میدونی دوست عزیزم من دقیقا همین 46% گیر کردم بعدش با ماشین ها مسابقه دادم تا 53% هم رفتم ولی بعدش ویندوزه پاک شد همش پرید شما احتمالا البته نمیدونم چی بگیم میترسم اشتباهی راهنمایی کنم ولی میگم که برید امتحان کنید :
    تمام قسمت های ماشین رو اسپرت کردید؟ بعدش مطمئنید کسی تو جاده ها نمونده که با هاشون بازی کنید
    یک جاهایی هم هست توی شهر هیچ علامتی نداره توی نقشه ولی مثلا وقتی بهش میرسی دقیقا همون علامت مسابقه را دارد اون ها رو تموم کردی یا نه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منهمه مسابقه هایی را که در نقشه نبود پیدا کردم و رفتم و من قبل از اینکه ویندوزم پاک بشه این مرحله را باز کرد و من تا 53درصد رفتم که ویندزم پاک شد و من بیچاره ماشینم را هم در همه چیز اسپرت کردم و ماشینی برای مسابقه در نقشه نیست حالا چه کار کنم؟
    با تشکر

من دق کردم اگر کسی میتونه راهمایی کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

منهمه مسابقه هایی را که در نقشه نبود پیدا کردم و رفتم و من قبل از اینکه ویندوزم پاک بشه این مرحله را باز کرد و من تا 53درصد رفتم که ویندزم پاک شد و من بیچاره ماشینم را هم در همه چیز اسپرت کردم و ماشینی برای مسابقه در نقشه نیست حالا چه کار کنم؟
    با تشکر

من دق کردم اگر کسی میتونه راهمایی کنه
    دوست عزيز فهميدم مشكل از كجاست .
    شما لينك سيوت رو بزار تا واست رد كنم .
    ميدوني مشكل از كجاست ؟
    شما بايد ستاره هاي ماشينت رو زياد كني . يعني بايد از جديدترين مدلهاي اسپورتينگ استفاده كني . يعني از هرچيزي كه هست جديدترينش رو بخري . شما لينك سيوت رو بزار تا واست درستش كنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •