درگذشت مادرتون رو تسلیت عرض میکنم
شما میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید
یکسری ایین نامه و شرایط وجود داره مطالعه بفرمائید
البته اگر اشنایی در دانشگاه مبدا داشته باشی خیلی کارت راحتر استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درگذشت مادرتون رو تسلیت عرض میکنم
شما میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید
یکسری ایین نامه و شرایط وجود داره مطالعه بفرمائید
البته اگر اشنایی در دانشگاه مبدا داشته باشی خیلی کارت راحتر استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فردا میخوام مدارک رو تحویل بدم
حالا با توجه به اینکه ابهر رشته منو نداره مجبورم قزوین یا زنجان بزنم...بین این دو واحد تفاوتی برای شانس موافقت هست؟یعنی ممکن اگه قزوین بزنم شانسش واسه موافقت کمتر باشه؟
با سلام
من به يك مشكل بزرگ برخوردم تورو خدا خوب راهنماييم كنين
من امسال دانشگاه آزاد رشته حسابداري كارشناسي قبول شدم اما چون 3 تا از درسهاي پيش رو قبول نشده بودم موند برا بهمن . ولي يه مشكلي پيش اومد و نتونستم اين 3 تا درس پيش رو ثبت نام كنم كه دي ماه امتحان بدم الانم كه ديگه ثبت نام تموم شده.
از طرفي من يك ديپلم كارو دانش كامپيوتر هم دارم كه ميتونم همين بهمن بدون كنكور، كارداني كامپيوتر دانشگاه آزاد ثبت نام كنم.
حالا ميخوستم بدونم آيا ميتونم كارداني كامپوتر رو يك ترم بخونم و مهر سال ديگه (كه مدرك پيشم آماده شد ) رشته حسابداري كارشناسي رو ثبت نام كنم ميشه دروس عمومي كه توي يك ترم كامپيوتر پاس كردم به حسابداري انتقال بدم كه بيشتر از اين عقب نمونم؟
چرا بعد از 4 روز كسي جواب نميده؟ تورو خدا يكي راهنمايي كنه خيلي برام مهمه
دلیل جواب ندادن فکر نکنید بی توجهیه هرکس دیده و جواب نداده احتمالا اطلاعی نداره .
سوالتون مربوط به موضوع این تاپیک نیست توی صفحه اصلی انتخاب رشته و دانشگاه تاپیک بزنید .
شرایط خاصی داره واسه انتقالی
شما میتونید با دانشگاهتون صحبت کنید و شرایط رو بگید بررسی میکنن البته در کنار سایر شرایط
قبلش یه نگاهی به قوانین انتقالی بزنید
موفق باشید ...
سلام دوستان
من دارم آی تی می خونم دانشگاه مازندران و ترم سوم هستم.به خاطر یه سری دلایل باید هر جور شده از مازندران فرارکنم! خانوادم دماوند زندگی می کنند.سه جا مد نظرم هست:
1-آی تی دانشگاه تهران
2-آی تی شیراز
3-نرم افزار چمران اهواز
برای مورد اول اگه بتونم مهمان بشم یکی دو ترم،می تونم با اوردن معدل و نمرات خوب نظرشون رو برای انتقال جلب کنم.اما برای موارد دوم و سوم حتما می خوام که انتقالی بگیرم.یعنی اگه می خوام برم شیراز نمی خوام اول مهمان شم بعد درخواست انتقال بدم.
از طرفی یادمه زمانی که کارنامه ی کنکور اومد نرم افزار دانشگاه چمران رو هم قبول شده بودم.اما خب چون آی تی مازندران اول بود اونو قبول شدم.
حالا سوال من از شما اینکه برای هر سه مورد اگه بخوام اقدام کنم برای هر کودوم چه شرایطی باید داشته باشم و از کجا باید شروع کنم.مرسی
Last edited by dracula_killer; 13-01-2012 at 20:09.
سلام دوستان
تو رو خدا کمکککککککککککک
من تقاضای انتقالی داده بودم به دلیل 3 دانشجویی و دانشگاه قبول نکرده و فقط 2 ترم مهمانی داده من شریاط زندگیم خیلی سخته چجوری میتونم اعتراض کنم و انتقالیمو بگیرم البته دانشگاهمون با کمبود دانشجو مواجه شده واسه همین موافقت نکرده در حالی که قانونه!!
حالا میخواستم ببینم من چکاری میتونم انجام بدم تا انتقالیمو بدن!!!
شما باید برین کمیسیون موارد خاص و اونجا شکایت کنید و اونا بررسی می کنن و اگه حق با شما باشه بهتون انتقالی میدن.البته این چیزیه که تو آیین نامه نوشته،حالا تو واقعیت چقدر بهش عمل میشه خدا می دونه!!!
کمیسیون موارد خاص کجاست؟؟ حتما باید برم تهران؟؟
خدا لعنتشون کنه ببین با زندگی یه جوون چجوری بازی میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)