تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 32 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 312

نام تاپيک: ✔ انــتــقــالــی دانــشــگـــاه

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان به خاطر فوت مادرم و چون با هم زندگی میکردیم جدا از پدرم مجبورم برای زندگی برم شهرستان خودمون یعنی ابهر
    حالا با توجه به این شرایط میتونم انتقالی بگیرم به آزاد قزوین که هم نزدیکتره هم دانشگاه خوبیه؟یا خود ابهر اگه رشته رو داشته باشه...رشته کارشناسی نرم افزار دانشگاه کرج
    چه شرایطی میخواد واسه قبول انتقالی؟
    ممنون
    درگذشت مادرتون رو تسلیت عرض میکنم

شما میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید

یکسری ایین نامه و شرایط وجود داره مطالعه بفرمائید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اگر اشنایی در دانشگاه مبدا داشته باشی خیلی کارت راحتر است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من فردا میخوام مدارک رو تحویل بدم
    حالا با توجه به اینکه ابهر رشته منو نداره مجبورم قزوین یا زنجان بزنم...بین این دو واحد تفاوتی برای شانس موافقت هست؟یعنی ممکن اگه قزوین بزنم شانسش واسه موافقت کمتر باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من به يك مشكل بزرگ برخوردم تورو خدا خوب راهنماييم كنين
    من امسال دانشگاه آزاد رشته حسابداري كارشناسي قبول شدم اما چون 3 تا از درسهاي پيش رو قبول نشده بودم موند برا بهمن . ولي يه مشكلي پيش اومد و نتونستم اين 3 تا درس پيش رو ثبت نام كنم كه دي ماه امتحان بدم الانم كه ديگه ثبت نام تموم شده.
    از طرفي من يك ديپلم كارو دانش كامپيوتر هم دارم كه ميتونم همين بهمن بدون كنكور، كارداني كامپيوتر دانشگاه آزاد ثبت نام كنم.
    حالا ميخوستم بدونم آيا ميتونم كارداني كامپوتر رو يك ترم بخونم و مهر سال ديگه (كه مدرك پيشم آماده شد ) رشته حسابداري كارشناسي رو ثبت نام كنم ميشه دروس عمومي كه توي يك ترم كامپيوتر پاس كردم به حسابداري انتقال بدم كه بيشتر از اين عقب نمونم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من به يك مشكل بزرگ برخوردم تورو خدا خوب راهنماييم كنين
    من امسال دانشگاه آزاد رشته حسابداري كارشناسي قبول شدم اما چون 3 تا از درسهاي پيش رو قبول نشده بودم موند برا بهمن . ولي يه مشكلي پيش اومد و نتونستم اين 3 تا درس پيش رو ثبت نام كنم كه دي ماه امتحان بدم الانم كه ديگه ثبت نام تموم شده.
    از طرفي من يك ديپلم كارو دانش كامپيوتر هم دارم كه ميتونم همين بهمن بدون كنكور، كارداني كامپيوتر دانشگاه آزاد ثبت نام كنم.
    حالا ميخوستم بدونم آيا ميتونم كارداني كامپوتر رو يك ترم بخونم و مهر سال ديگه (كه مدرك پيشم آماده شد ) رشته حسابداري كارشناسي رو ثبت نام كنم ميشه دروس عمومي كه توي يك ترم كامپيوتر پاس كردم به حسابداري انتقال بدم كه بيشتر از اين عقب نمونم؟
    چرا بعد از 4 روز كسي جواب نميده؟ تورو خدا يكي راهنمايي كنه خيلي برام مهمه

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دلیل جواب ندادن فکر نکنید بی توجهیه هرکس دیده و جواب نداده احتمالا اطلاعی نداره .
    سوالتون مربوط به موضوع این تاپیک نیست توی صفحه اصلی انتخاب رشته و دانشگاه تاپیک بزنید .

6. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شرایط خاصی داره واسه انتقالی
    شما میتونید با دانشگاهتون صحبت کنید و شرایط رو بگید بررسی میکنن البته در کنار سایر شرایط
    قبلش یه نگاهی به قوانین انتقالی بزنید
    موفق باشید ...

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام دوستان
    من دارم آی تی می خونم دانشگاه مازندران و ترم سوم هستم.به خاطر یه سری دلایل باید هر جور شده از مازندران فرارکنم! خانوادم دماوند زندگی می کنند.سه جا مد نظرم هست:
    1-آی تی دانشگاه تهران
    2-آی تی شیراز
    3-نرم افزار چمران اهواز
    برای مورد اول اگه بتونم مهمان بشم یکی دو ترم،می تونم با اوردن معدل و نمرات خوب نظرشون رو برای انتقال جلب کنم.اما برای موارد دوم و سوم حتما می خوام که انتقالی بگیرم.یعنی اگه می خوام برم شیراز نمی خوام اول مهمان شم بعد درخواست انتقال بدم.
    از طرفی یادمه زمانی که کارنامه ی کنکور اومد نرم افزار دانشگاه چمران رو هم قبول شده بودم.اما خب چون آی تی مازندران اول بود اونو قبول شدم.
    حالا سوال من از شما اینکه برای هر سه مورد اگه بخوام اقدام کنم برای هر کودوم چه شرایطی باید داشته باشم و از کجا باید شروع کنم.مرسی
    Last edited by dracula_killer; 13-01-2012 at 20:09.

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سلام دوستان
    تو رو خدا کمکککککککککککک
    من تقاضای انتقالی داده بودم به دلیل 3 دانشجویی و دانشگاه قبول نکرده و فقط 2 ترم مهمانی داده من شریاط زندگیم خیلی سخته چجوری میتونم اعتراض کنم و انتقالیمو بگیرم البته دانشگاهمون با کمبود دانشجو مواجه شده واسه همین موافقت نکرده در حالی که قانونه!!
    حالا میخواستم ببینم من چکاری میتونم انجام بدم تا انتقالیمو بدن!!!

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام دوستان
    تو رو خدا کمکککککککککککک
    من تقاضای انتقالی داده بودم به دلیل 3 دانشجویی و دانشگاه قبول نکرده و فقط 2 ترم مهمانی داده من شریاط زندگیم خیلی سخته چجوری میتونم اعتراض کنم و انتقالیمو بگیرم البته دانشگاهمون با کمبود دانشجو مواجه شده واسه همین موافقت نکرده در حالی که قانونه!!
    حالا میخواستم ببینم من چکاری میتونم انجام بدم تا انتقالیمو بدن!!!
    شما باید برین کمیسیون موارد خاص و اونجا شکایت کنید و اونا بررسی می کنن و اگه حق با شما باشه بهتون انتقالی میدن.البته این چیزیه که تو آیین نامه نوشته،حالا تو واقعیت چقدر بهش عمل میشه خدا می دونه!!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

شما باید برین کمیسیون موارد خاص و اونجا شکایت کنید و اونا بررسی می کنن و اگه حق با شما باشه بهتون انتقالی میدن.البته این چیزیه که تو آیین نامه نوشته،حالا تو واقعیت چقدر بهش عمل میشه خدا می دونه!!!
    کمیسیون موارد خاص کجاست؟؟ حتما باید برم تهران؟؟
    خدا لعنتشون کنه ببین با زندگی یه جوون چجوری بازی میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •