راست میگه
اگر برداشته بشه
خیلی شیر تو شیر میشه
اصلا ظرفیت سازی کردن که کنکور رو بتونن بردارن
راست میگه
اگر برداشته بشه
خیلی شیر تو شیر میشه
اصلا ظرفیت سازی کردن که کنکور رو بتونن بردارن
دانشگاه مثل موسسات کنکور نیست که بخواین همه چیز رو اماده کنه شما استفاده کنی.
وقتی شما تنها یکم به علمی که یاد می گیری ارزش بدی اینطوری فکر نمی کنی دوست عزیز.
حتی اگر تعداد دانشگاه ها 10 برابر بشه در حال افرادی که بخاطر مدرک وارد دانشگاه میشن فرقی نمی کنه چون اخرش بیکار خواهند ماند.
کنکور را بردارن بدتر میشه
اونوقت دانشگاه ها قدرتمند میشن
نه خیالت راحت 89 حذف نمیشه!
اینا حالاحالاها نمیتونن اینکاروبکنن![]()
من اگه تو کنکور 89قبول نشم و به سال بعد برم و سال 90 به بعد کنکور برداشته بشه من چیکار باید بکنم؟
از روی نمرات کارنامه رتبه بندی میشید. امتحانات سال سوم هم تاثیر گذاره.پس شما که سال سومی هستی همه ی سعیتو بکن...در واقع کنکور برای تو همین الان شروع شده(البته اگه به گفته ی خودت قبول نشی)
جواب من به اون هایی که با حذف کنکور موافقند اینه که : من سر جلسه ی امتحان نهایی دیدم بقیه دارن تقلب می کنن و ناظر هم کمکشون می کرد.؟تازه بستگی داره برگت دست کی بیفته ....
ثبتنام آزمون سراسري دانشگاه آزاد از 15 بهمن ماه آغاز ميشود و تا 30 بهمن ادامه خواهد داشت.
دقیقا برگه های ما که افتاده بود دست یه مشت عقده ایجواب من به اون هایی که با حذف کنکور موافقند اینه که : من سر جلسه ی امتحان نهایی دیدم بقیه دارن تقلب می کنن و ناظر هم کمکشون می کرد.؟تازه بستگی داره برگت دست کی بیفته ....
اگه بدن دستگاه صحیح کنه خوبه
لطفا این بحث ها رو تو تاپیک های مربوطه انجام بدید
__________________________________________________ ____________________________________
__________________________________________________ ____________________________________-
__________________________________________________ ____________________________________
قابل توجه معرفيشدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي نيمه متمركز دانشگاه شاهد در كنكور سراسري سال 1387
سازمان سنجش آموزش کشور12/10/87
بدينوسيله به اطلاع ميرساند؛ كليه معرفيشدگان چند برابر ظرفيت دانشگاه شاهد در آزمون سراسري سال 1387 لازم است ، براساس جدول زمانبندي زير براي طي مراحل بررسي صلاحيتهاي عمومي به دانشگاه مراجعه نمايند.
لازم است ذكر شود كه اسامي معرفيشدگان در سايت دانشگاه به آدرس:موجود است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاريخ مراجعهرشته تحصيليساعت مراجعه (نوبت صبح)
براساس حروف الفباساعت مراجعه (نوبت عصر)
براساس حروف الفبا811/301330/14پنجشنبه
19/10/87تربيت بدنيالف ب پ ت ث ج چح خ د ذ ر ز ژ س شص ض ط ظ ع غ ف ق ك گل م ن و ه يجمعه
20/10/87ارتباط تصويريالف ب پ ت ث ج چ ح خ د ذ ر ز ژ س شص ض ط ظ ع غ ف ق ك گ ل م ن و ه ي--------نقاشي--------الف تا ي
(همه حروف)-مدارك مورد نياز:
• اصل شناسنامه يا كارت ملي * (يك برگ تصوير صفحه اول شناسنامه (در صورت وجود توضيحات صفحه آخر)
• يك قطعه عكس 4 × 3
• لطفاً خودكار آبي به همراه داشته باشيد.
توضيحات:
مراحل بررسي صلاحيتهاي عمومي رأس ساعت اعلام شده شروع ميشود، خواهشمند است قبل از شروع آزمون در محل حضور داشته باشيد.
ضمناً داوطلباني كه در دو يا چند رشته پذيرفته شدهاند، جهت انجام مراحل بررسي صلاحيتهاي عمومي فقط در يك نوبت مراجعه نمايند.
مكان: ابتداي آزادراه خليج فارس، روبروي حرم مطهر حضرت امام خميني(ره)، دانشگاه شاهد، دانشكده علوم انساني.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
Last edited by separate; 01-01-2009 at 19:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)