تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 108 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1072

نام تاپيک: ◄◄ داروهـــــــا؛ معرفی، کاربرد، شیوه‌ی استفاده، ممانعت‌ها و ناسازگاری‌ها ►►

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

کلونازپام از دسته بنزودیازپینهاست و به شکل قرصهای 1 و 2 میلی گرمی موجود است.
    این دارو از طریق تسهیل اثرات گابا عمل می کند و در موارد زیر کاربرد دارد:
    1- درمان تشنج ( بخصوص درمان نوع میوکلونیک )
    2- حمله استاتوس اپیلپتیکوس ( تشنج پایدار )
    3- اختلال وسواسی
    4- Mood Dis ( اختلالات خلقی )
    5- دپرسیون
    6- سکسسه
    7- ضد درد و مسکن
    8- خواب آور
    9- سردرد تری ژمینه ( یا سردرد ناشی از عصب سه قلو )

از عوارض اون هم میشه به اینها اشاره کرد : خواب آلودگی - سرگیجه - افزایش ترشحات بزاق و برونش
    فراموش نکن که قطع کلونازپام باید به تدریج صورت بگیره ( Tapering )

2. 3 کاربر از shalineh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

14 عوارض کدام بیشتر است : آمپول یا قرص !؟

سلام خدمت دوستان پزشک انجمن

این واقعا سوال خیلی مهمی است که ذهن من را به خود درگیر کرده.

هر شکلی از داروها بالاخره در کنار خوبیها و محاسنش ، معایب و عوارضی نیز دارد.

همه ی دوستان به این مسئله هم که آمپول سریعتر اثر میکند زیرا سریعا در گردش خون قرار میگرد ولی قرصها باید توسط دستگاه گوارش هضم شده و سپس وارد گردش خون بشوند هم واقفیم. ولی این نمیتواند دلیل برتری آمپول باشد زیرا تنوع و کارآیی قرصها بسیار بیشتر از آمپولهاست.

حالا با این تفاصیل:

عوارض کدام بیشتر است (نه از نظر تعداد بلکه از نظر کیفی) ؟!

خواهشا با مدارک و مستندات مورد اعتنا اینجانب را اقناع فرمایید.

متعاقبا از همه ی دوستان متشکرم
    Last edited by mostafaeshghi; 16-10-2009 at 14:42. دليل: غلط املایی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

کلا عوارض داروها از نظر مکانیسم عارضه سه نوع هستند:
    Dose Dependent
    Idiosyncratic
    Topical Phenomenon

نوع اول بستگی به مقدار دوز مصرف شده داره. یعنی با مصرف مقدار معینی از یک دارو ، عوارض ایجاد خواهد شد.
    نوع دوم به هیچ چیزی بستگی نداره، یعنی ممکنه یه فردی با خوردن اولین قطره یا اولین قرص یا تزریق اولین آمپول دچار عارضه بشه. اما در فرد دیگر مصرف سالهای متمادی همان دارو هم هیچ عارضه ای رو سبب نمیشه. ( مثال : متوکلوپرامید )
    هر دو نوع اول و دوم به شکل دارو بستگی نداره. یعنی با هر فرمی از دارو ( اعم از اورال ، تاپیکال یا اینجکشن ) ممکنه عوارض بروز کنه.
    اما زمان بروز عارضه بستگی به شکل مصرف خواهد داشت ( طبیعیه که در شکل تزریقی بروز زودتر نمایان خواهد شد )

اما نوع سوم دقیقا وابسته به شکل مصرف دارو است. یعنی ممکنه نوع خوراکی یک دارو باعث عارضه ای بشه ولی در فرم تزریقی همون دارو، عارضه مذکور رخ نده.
    مثل ایجاد نوروپاتی در تزریق فنوباربیتال در نزدیکی محل عصب ، در حالی که در فرم خوراکی چنین عارضه ای دیده نمیشه.
    یا مثلا در تزریق داخل شریانی این دارو ، خطر گانگرن وجود داره اما در تزریق وریدی و فرم خوراکی ،نه!

5. 2 کاربر از shalineh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض بيش فعالي و ريتالين

باعرض سلام و آرزوي موفقيت براي كليه همكاران محترمتان درسايت لطفا در ارتباط با بيش فعالي كودكان وتاثير گزاري آن در آموزش هاي پيش دبستاني مرا راهنمايي كنيد بااين توضيح كه پسر من تازه 4ساله شده و تازه هم بادوز بسيارپايين ريتالين را تحت نظر روانپزشك اطفال شروع كرده است.سوال بعدي من اين است كه آيا باافزايش دوز دارو كاهش اشتهاي شديد در پسرم بوجود مي آيد ودراين صورت بايد چكاركنم؟پسر من بسيار فراگيري خوبي دارد و دربعضي موارد مافوق تصورما عمل مي كند اما بعضي اوقات همه چيز را غلط مي گويد وهيچ علاقه اي به آموزش هم ازخود نشان نمي دهد.آيا بامصرف ريتالين اين حالت رفع خواهدشد؟بازهم ممنونم

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام عزیز
    با توجه به اینکه شما فرزندتون رو پیش روانپزشک بردید بهتره که با ایشون مشورت بفرمایید اما من جنبه های مختلف این دارو رو براتون شرح میدم..
    در مورد بیش فعالی کودکان باید بگم که: جزو شایعترین اختلالات روانپزشکی هست و نگرانی آنچنانی نداره..
    مخصوصا اگر کودک بیش فعالیش در نوع بی توجهی باشه..
    کودکان بیش فعال اصولا باهوش نیز هستند و بیش فعالی آنها بیشتر یا بی نظمی و بی توجهی و یا بی قراری و شلوغ کاری هست و یا هر دو مورد..
    با توجه به اینکه گفتید همه چیز رو غلط میگه نشون دهنده ی بی توجهی ایشون به مطلب هست و بی دقت هست در واقع
    و این نوع بیش فعالی نیاز به درمان دارویی به اون صورت نداره.. مخصوصا ریتالین که بسیارمحرک هست و جزو داروهای پر نقص به شمار میاد و فشار خون رو بالا میبره و باعث ناراحتیهای قلبی میشه..

8. این کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

درمان دارویی بيش فعالي كودكان به عنوان قدم آخر و در موارد شدید انجام میشه. ریتالین واقعا داروی پر عارضه ای است و به هیچ عنوان در موارد عادی ADHD توصیه نمیشه. ( نظیر مورد فرزند شما )
    درمانهای رفتاری و روان شناختی برای فرزند شما مناسبتر است.
    یه مقاله خوب در این مورد در همین سایت نوشته بودم اما نمیدونم چرا نتونستم پیداش کنم.
    از یابنده تقاضا میشود آنرا به نزدیکترین صندوق پست بیاندازد

اما برای اینکه اطلاعات بیشتری در این مورد به دست بیاری فعلا این دو پست رو بخون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض بوسپيرون چيست؟

من به خاطر بي خوابي شبها و اظطراب پيش دكتر رفتم و برام بوسپيرون 5 ميل نوشت با دوبار مصرف در روز
    حالا شوال من اينه كه ايا اين قرص اعتياد اوره؟يعني اگه يه مدت طولاني مصرف بشه و مصرفش يكباره قطع بشه سندرم ترك داره؟و اينكه ايا بدن نسبت بهش تحمل پيدا ميكنه؟

داره خودمونی میشه keyvan_ssi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    بوسپيرون جز مهار كننده هاي گيرنده اول سروتونين يعني 5HT1a ‎هستش و برعكس ساير گيرنده ها سروتونين رو كم ميكنه براي همين هم باعث رفع حالت اضطراب و استرس شما ميشه همراه داروي ونلافاكسين
    ‏ ‏ اما كم شدن سروتونين اثرات ديگه اي هم داره كه مهمترينش بي حالي و بي حوصلگي و زياد شدن اشتهاي فرد هستش
    داروي خوبي هست نترسيد اعتياد آور نيست بر خلاف ديازپام و.... كه براي استرس ميديم
    هميشه به پزشك اعتماد كنيد

موفق باشيد

12. 2 کاربر از keyvan_ssi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

اگه با فلوكستين مصرف شه با هم مداخله ندارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بوسپيرون يك داروي ضد اضطراب هست كه به سرعت جذب ميشه و اثرات ضد اضطراب اون بعد از 2 هفته مصرف مداوم ظاهر ميشه . عوارض جانبي شامل خواب الودگي .گيجي.سردرد.سبكي سر.تهوع كه در شروع درمان ظاهر ميشه و بصورت تدريجي برطرف ميشه.. هيچ وابستگي در اين دارو مشاهده نشده است .

15. این کاربر از mehdisahebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •