سعی میکنم گزارش بازدید رو اماده کنم و بزارم تو همون انجمن تا انشاا.. باکمک اون نمره بیاری.درسه نمره بیاره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سعی میکنم گزارش بازدید رو اماده کنم و بزارم تو همون انجمن تا انشاا.. باکمک اون نمره بیاری.درسه نمره بیاره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی.سعی میکنم گزارش بازدید رو اماده کنم و بزارم تو همون انجمن تا انشاا.. باکمک اون نمره بیاری.
یعنی گزارش کارت به خوبی منه !!!!!!!!!!!!!!!!
فکر نکنم(شوخی کردم)
اگه اماده هست بزار؟؟؟مرسی.
یعنی گزارش کارت به خوبی منه !!!!!!!!!!!!!!!!
گزارش کار من در باره با قارچ و ماشین آلات کشاورزی و نماتد هست.(اینها همش کار خودمه)اگه اماده هست بزار؟؟؟
اگه خیلی دوست داری برم بازار انقلاب واست گزارش بخرم.
گزارش کارهای اون ها هم 20 هست.
دوستان کسی طرح توجیهی گلخانه هیدروپنیک کشت گل رز ترجیها جدید رو داره !
و آیا دوستان میدونند استفاده از تسهیلاتش بخ چه شکل هست !؟ وثیقه هم لازم داره
من استادم گلخانه داره در اومد گفت که برای کارش یه یک میلون فکر کنم وثیقه می زاری اگر کارت گرفت که گرفت اگر هم نه کهو آیا دوستان میدونند استفاده از تسهیلاتش بخ چه شکل هست !؟ وثیقه هم لازم داره
دیگه برو در کار فرار.
کجا می خوای این کار رو انجام بدی .
منظورم اینه کدوم شهر ؟؟
رو یک میلیونش مطمئن نیستم شاید یک میلیارد بود.
خدایش درست یادم نیست.حلا یه میلیون بود یا یه میلیارد.یک رو داشت.
قارچ که دیگه تکراری شده.رشته شما که ماشین الات نداره اگه داره که داره دیگه کاریش نمیشه کرد حالا گزارش رو چرا نزاشتی ترسیدی بدزدندد.راستی نکنه از همون انقلاب خریدی!!!
من می گم تو هر کدوم از اون هایی که من گفتم رو بگی می زارم.قارچ که دیگه تکراری شده.رشته شما که ماشین الات نداره اگه داره که داره دیگه کاریش نمیشه کرد حالا گزارش رو چرا نزاشتی ترسیدی بدزدندد.راستی نکنه از همون انقلاب خریدی!!!
ماشین آلات کشاورزی هم جزئی از درسامون بود.
خوب حالا بین ماشین آلات کشاورزی و قارچ و نماتد کدوم رو می خوای بزارم.؟؟؟
فعلا ماشین الات رو بزار اگه وقت کردی بقیه رو هم بزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)