شما باید تنظیمات رو از کنترل پنل لپ تاپتون انجام بدهید که سایز ها یکی باشه
شما باید تنظیمات رو از کنترل پنل لپ تاپتون انجام بدهید که سایز ها یکی باشه
البته در هر صورت یکی از صفحه ها (یا TV یا لپتاپ) مربعی می شه
بله در حالت clone ... ولی میشه یکی اصلی و یکی را ثانوی در نظر گرفت و رزولوشن ها ماکزیمم باشه
nvidia control panel که اینطوره
آقا خودشه! این هم خیلی به کارم میاد. حالا این کابل رو از کجا پیدا کردی؟ من کلی جاها رو گشتم پیدا نکردم یه آدرس بده!
راستی اسم تبدیل که میاد باید به بالای 40 تا 50 تومان فکر کنیا! تازشم احتمالا با کیفیت پایین تر چون خود HDMI وقتی بلند میشه کیفیتش پایین میاد واسه همین از جنس مرغوبتر و گرونتر واسه حل مشکل استفاده می کنند! چه برسه به تبدیل. (یه جورایی مثل کواکسیال که هرچه کوتاهتر و یک تکه باشه بهتره!) پس پیشنهاد من اینه که کابل ها رو اگر میتونی مجزا بگیری بهتره.
بچه ها هرکی یه چیزی گفت درباره صدا!
بالاخره HDMI صدا رو میتونه از لپتاپ منتقل کنه؟
کابل من 1080p ورژن 1.3
اسم کابلش تبدیل hdmi به سه فیشه من در شهر خودمون یافتم و از تهران بی خبرم ولی احتمالا در پاساژ رضا یافت بشه کابلش با کیفیت پایین 5 هزار تومانه که عکسشو اینجا گذاشتم
با کیفیت بهتر که کابل ضخیمتر و نویز گیر 10 هزار تومانه به طول 1.8 متر
البته من هر کار کردم با این کابل 5 تومانیش تصویر نشون نداد و نمیدونم مشکل از کجاست و باید ایا تنظیمات خاصی انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونه
من دیشب یک کابل ورژن 1.3 خریدم
و با لپتاپ وصل کردم به lcd
صدا و تصویر با کیفیت بسیار عالی رو تجربه کردم
دوست عزیز
این کابلی که عکس گذاشتی کابل کامپوننت هست یعنی سه تا کابل برای تصویره
ولی قبلا شما گفتی که یک دونه تصویر و ودوتا صدا یعنی کابل av یا همون کامپوزیت
من این کابلی که عکس رو گذاشتی پیدا کردم توی بازار هم زیاد هستولی من بعد جستجو های فراوان تونستم یک کابل hdmi پیدا کنم که یک طرفش hdmi و طرف دیگش سه تا فیش مثل همین تصویر شما باشه یعنی یک تصویر و دو صدا و چون hdmi هم صدا و هم تصویر را انتقال میده پس با واقعیت مطابقت داره قیمتشم 10 هزار تومان بود به طول 1.8 متر البته من نخریدم چون گرونه
ولی دنبال کابلی هستم که یکسره hmdi باشه وسره دیگه اش سه تا کابل (یک تصویر و دو تا صدا) که رنگ بندیش هم اینجوریه معمولا
تصویر زرد - صدا سفید و قرمز برای L & R
آقا چند خریدی؟ پکش چجوریه؟ چه رنگیه؟ مارک داره؟بله میتونه
من دیشب یک کابل ورژن 1.3 خریدم
و با لپتاپ وصل کردم به lcd
صدا و تصویر با کیفیت بسیار عالی رو تجربه کردم
این فقط برای تصویره و نهایت 720i انتقال میده ! خرج بیخودیه ! یه تبدیل ساده است
دوست عزیز میشه برای چی نشه!
من مارشال 2متری از این مدل ها که کابلش تخته گرفتم 10 تومن لپتاپ رو هم وصل کردم به تی وی برای صدا هم وقتی لپتاپ رو وصل میکنید به تی وی میرید قسمت صدای ویندوز گزینه صدا که مربوط به تی وی میشه رو انتخاب میکنید به همین سادگی!
کلی هم تصویر فول اچ دی که با دوربین فیلمبرداری گرفته شده بود دیدم مشکلی هم نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)