چون مافیایی ها به صورت خانواده هستن ، برای این که کسایی که احیانا نام خونوادگیشون فرهنگه بهشون نسبت مافیایی داده نشه و دوباره شکایت کشی راه نیافته (!) ، اون فرهنگ روحذف کردن.
چون مافیایی ها به صورت خانواده هستن ، برای این که کسایی که احیانا نام خونوادگیشون فرهنگه بهشون نسبت مافیایی داده نشه و دوباره شکایت کشی راه نیافته (!) ، اون فرهنگ روحذف کردن.
از نظر من این مرده هزار چهره خیلی هم جالب نیست همش کشش دارن میدن. البته این فقط نظره منه.
شما كه اينو ميگين پس سريال هاي ديگه رو چي ميگي كه هيچي براي گفتن ندارن.از نظر من این مرده هزار چهره خیلی هم جالب نیست همش کشش دارن میدن. البته این فقط نظره منه.
اگر اين به نظرتون جالب نباشه پس بقيه بايد جمع كنن برن.
منم از این موارد کم ندیدم
مثلا سنتوری رو هم با اینکه از سر سینمای ایران خیلی زیاد بود یا همین مرد هزار چهره که شاهکاری هست رو میگن بده
پس وا به حال بقیشون
اتفاقا تنها كاري كه نميكنه همين كش دادنه!
الان که فعلا داره در مورد اختلاف طبقاتی می گه!
خیلی باحاله فقط ای کاش کاراکتراش زود تر عوض میشدن ( مثلا پلیس خیلی طول کشید ) شعر ش هم خیلی سیاسی بود نه ؟
سلام...
بچه ها بهتره توگوگل سرچ کنید اونوقت با کمی تحقیق ( 15 دقیقه هم نمیشه ) منظور کلمه ی فرهنگ رو خواهید فهمید .
من اینجا نمیگم . به چند دلیل :
1 - بهتره یه ذره از اینترنت بهتر استفاده کنیم و تحقیق در هر موردی رو یاد بگیریم.
2- این انجمن بیشتر کامپیوتری است تا سیاسی - اجتماعی
3 - بیشتر افراد حاضر در اینجا از جمله خودم تحصیلات و اطلاعات مربوط به این قضیرو نداریم که بعد از اون بحثی ایجاد بشه
4 - در صورت بیان این گونه جملات احتمال فیــلتــر شدن انجمن بالا میره یا تاپیک بسته میشه که خودم از این امر خوشم نمیاد
ببخشید اگه یه ذره ادبی صحبت کردم . ولی هدف کلیم این بود که پیشنهاد بدم : با کمی جستجو در اینترنت به مطالب جالبی میشه رسید.
نظرمم درباره ی آقای مدیری اینه که بسیار به طنز مسلطند و ضمن خنداندن مردم و مناسب بودن کارهایشان برای اکثر قشرهای مردم ، نکاتی را هم برای کسانی که آگاهترند به نمایش می گذارند که بعضی از آنها واقعا جای تامل دارند...
سلام.
من دیشب ندیدم؟
چی شد؟
ديشب خيلي کوتاه بود خيلي کوتاه اتفاق خاصي نيفتاد فقط قرار شد اون دختره زن مسعود بشه همين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)