سلام
من تو سفینم و یک سفینه ی خراب رو پیدا کردم و
حالا من باید چی کار کنم .
سلام
حالا من باید چی کار کنم .
بابا یکی این رو ریپلای کنه دیگه ، می خواین آبروم رو ببرین جلو دوستم![]()
آقا این ار ماله من ... از این بیشتر دیگه صفینم پیشرفت نمیکنه
![]()
من بايد چجوري تو قسمت سفينه يه متحد جور كنم؟(گ.شه سم راست تصوير)
خب تا فرداش صبر كن:ديسلام!از اونجايي كه من وقت ندارم پست هاي قبلي رو بخونم و نميدونم كه تا حالا اين مشكل رو كسي بيان كرده يا نه ,الان ميگم!من بازي spore رو نصب كردم(بدون مشكل يا erorr).بعد اومدم بازش كنم،گفت كه بايد به اينترنت وصل شي.منم شدم،بعد اين دفعه گفت كه بايد serial number روي جلد بازي يا ... رو وارد كني.اون زير يه جا براي نوشتن كد بود كه توش خود به خود كدي كه اول بازي براي نصب ميخواست وارد شده بود.من اينتر رو زدم(بدون اينكه به كد دست بزنم.)به جاي اينكه بازي رو بياره گفت دوباره بزن.منم دوباره زدم ولي اين گفت دوباره بزن.تا فرداش همش ميگفت دوباره بزن.من چي كار كنم؟!
بابا اون گفته ميتوني اونجوري هم بازي كني!
كنسلش كن!!!
يعني ميخواي آن بازي كني؟
بايد نسخه اصل رو داشته باشي.
بازي رو تو چند سال ساختن اون موقع تو هزار سال نمي توني؟سلام
چقدر کهکشانش بزرگه ادم توش گم میشه!!!!!!!!!!
فکر کنم هزار سال هم بازی کنی سیاره هاش تموم نمیشن!!!!!!!!!!
اسكن كن و اطلاعات رو در بيار و بيا بالا.سلام
حالا من باید چی کار کنمحتما فردا جوابشو ميدم.ابا یکی این رو ریپلای کنه دیگه ، می خواین آبروم رو ببرین جلو دوستم![]()
حتما تموم كرديش....قا این ار ماله من ... از این بیشتر دیگه صفینم پیشرفت نمیکنه
عكس بذار.بيش تر توضيح بده...من بايد چجوري تو قسمت سفينه يه متحد جور كنم؟(گ.شه سم راست تصوير)
شما حتما" بازی رو نکردی که همچین چیزی میگی !!!!!!!
بازی اونقدر انتخاب هایی مختلف داره که اگه بخوای تمام انتخابها رو انجام بدی عمرت کفاف نمیده!!!!!!!!!
اون دوست گرامی که میگن سفینشون پیشرفت نمیکنه
باید بری تو سیاهچاله تا توسط سیاهچاله به قسمت دیگه فضا برسی که هر قسمت هم تعداد 50 تا 60 ستاره و حداقل 90 سیاره داره!!!!!!!!!
من وقتی متوجه شدم دیگه نا امید شدم محیط بازی اونقدر بزرگه که گاهی برای رسیدن به پایگاه و یا کمک به مستعمره که تحت حمله متخاصمین قرار گرفته دچار سردرگمی میشی و اونقدر گیج میزنی که یا سیارک نابود میشه یا حوصله ادم سر میره!!!!!!!
در مورد متحدکردن هم :
باید شما با اون امپراتوری که مد نظرت هست داد و ستد مالی برقرار کنی بعد که از حالت قرمز(ناراحت) خارج شد باهاش در مورد ماموریت یا اتحاد یا دوستی صحبت کنی که بعضی مواقع بخصوص تو قسمت دیگه کهکشان به راحتی قبول نمیکنن
فقط باید مواظب باشید که بیخودی با کسی درگیر نشی که دیگر امپراتوریها علیه شما متحد میشن و اونوقت کار مشکل میشه!
اونجا که شما یک سفینه خراب پیدا کردید :
در واقع اولین ماموریت شماست با اسکن یک چیزی در اطراف اون سفینه هست که باید به داخل سفینه خودتون انتقالش بدید که بعدا" با اون میتونیبد امکانات سفینه خودتون رو افزایش بدید
ميشه بگي چطوري از سياه چاله عبور كنم نميشهمن وقتی متوجه شدم دیگه نا امید شدم محیط بازی اونقدر بزرگه که گاهی برای رسیدن به پایگاه و یا کمک به مستعمره که تحت حمله متخاصمین قرار گرفته دچار سردرگمی میشی و اونقدر گیج میزنی که یا سیارک نابود میشه یا حوصله ادم سر میره!!!!!!!
عكس اواتورت مال كدوم كارتون هست
كره زمين رو كسي پيدا كرده
حالا گرفتم چي شد...من بايد چجوري تو قسمت سفينه يه متحد جور كنم؟(گ.شه سم راست تصوير)
ببين بهش اگه بهش زياد پول بدي باهات آبي ميشه....
دادوستد نميخواد....يه بار بهش زياد بده بعدش راحت باش....
شما كجا بودي وقتي كه منو و مسعود جواب سوالات رو ميداديم؟؟(به اين مسئله دامنه نزنين كه ممكنه عواقب بدي داشته باشه)شما حتما" بازی رو نکردی که همچین چیزی میگی !!!!!!!
بازی اونقدر انتخاب هایی مختلف داره که اگه بخوای تمام انتخابها رو انجام بدی عمرت کفاف نمیده!!!!!!!!!
از جواب دادن دوباره پرهيز كنيد.در واقع اولین ماموریت شماست با اسکن یک چیزی در اطراف اون سفینه هست که باید به داخل سفینه خودتون انتقالش بدید که بعدا" با اون میتونیبد امکانات سفینه خودتون رو افزایش بدید
اولش بايد خود سفينه رو اسكن كنه.بعدش يادمه دورش يه چيزايي هست....
اسكن رو با اون چيزي كه مثل دوربين هستش بكن.
نه هنوز خیلی چیزا هست که واسه صفینم نگرفتم اما دیگه از اینجا به بعد حالت Free پیدا میکنه بازی و دیگه انگیزه ای برای ادامه دادنش ندارم
همونجور که Gap عزیز گفت با پول میشه باهاشون رفیق شد ولی ...
اگه ازش عملیات بگیری و انجام بدی هم بهت پول میده هم باهات خوب میشه !
وقتیم درخواست دوستی بدی باهاشوت اکثراً یه عملیات بهت میدن که با انجام دادنش باهات دوست میشن ...
وقتیم با بقیه میجنگی و ستاره هاشونو میگیری بقیه با دیدن قدرتت خودشون بهت درخواست دوستی میدن ...
=================================================
راستی دوستان من توی یه سیاره مه میرفتم .. وقتی میخواست لود شه که بره تو سیاره میزد بیرون !!! ماله دشمنم بود آخر مجبور شدم بیخیاله اون سیارش بشم ... کسی همچین مشکلی داشته ؟!!
Last edited by bagher_mo68; 27-09-2008 at 14:41.
نه اگه گفته بود اينجوري هم ميشه بازي كرد كه ميفهميدم!!كنسلش كه ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته!بعد ميرم دوباره بازش كنم دوباره همونو ميگه!ميخوام آف بازي كنم!اصلا به من نميگه كه ميخواي آن بازي كني يا آف!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)