سلام .
این ارور رو ببین :
![]()
تا قبل از وصل شدن دی اس ال ، با این مشکلی نداشتم ،اما الآن همه اش این ارور رو می ده
مرسی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام .
این ارور رو ببین :
![]()
تا قبل از وصل شدن دی اس ال ، با این مشکلی نداشتم ،اما الآن همه اش این ارور رو می ده
مرسی
از این پیام بر می یاد که پورتی که برای این اتصال ازش استفاده می شه بسته شده . احتمالا یه فایروال رو سیستمت نصب هست که این پورت رو بسته.
ببین تا معلوم نشه بیشترین دانلودت از کدوم سایت بوده هیچ چیز نمیشه گقت!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیریش بشو و از پشتیبانی این موضوع رو بپرس! شایدم اونا اشتباه کردن..
این هم خدمت دوستان
شرمنده ، رو همین پست ادیت می کنم ، فکر کردم که لازم نیست عرض کنم ، من 128 محدود دارم ( آخه 1 گیگ به کجای آدم می رسه خدا وکیلی ، نیگاش کنی ، تموم می شه .... )
من که خودم از سرعتش راضی ام ، بد نیست ، این محدودیت اش اذیت می کنه ، ای کاش با همین سرعت و قمیت ، نا محدود بود ، چی می شد![]()
Last edited by akhoond; 14-08-2008 at 17:10.
الان این چه سرویسی هست؟ خانگی؟
رو همون پست ادیت کردم ، ولی فکر کنم آخر هم دیده نشه ( من تلاش خودم رو برای کوتاه کردن فروم کردم ها ....)
مهدی جان این سرویس 128 با 1 گیگ محدودیت هست ، که در اثر یک نیم نگاه چپ ، در کسری از ثانیه به اتمام خواهد رسید .
جا داره اعتراف کنم که فکر می کردم یک یا دو گیگ در ماه کافی ام باشه ، اما واقعا این طور نیست ، احتمالا ....
یا حق
دقیقا دلیل اینکه من ماه بعد می خوام برم صبانت برای همین هست!(البته من هنوز نامحدود دارم از آسیا)
هر طور محاسبه کردم دیدم کم میاد
ولی وقتی هر چی دانلود دارم بزارم برای شب ( 3 تا 7 صبح) دیگه همه چیز حله
برای کاربردهای معمولی و روزی 4 تا 5 ساعت جستجو در اینترنت ماهی 2 گیگابایت کافیه.
آسیاتک هم خودشو بدجور خراب کرد.
واقعا نمیدونم با این وضعیت بشه ادامه داد یا نه.
جالب اینه که پسر دایی بنده هم از آسیاتک 128 بینهایت داره (بنده محدود دارم) 2 هفته هم قطع بوده!!! فقط خدا کنه 5 شهریور اکانت پسرداییم بسته بشه دیگه به شخصه اصلا به سمت این شرکت نمیرم. آخرین ماهیه که اکانت گرفتم. . .
آره ، ولی برای خرده دانلود ( منظورم برنامه های زیر 100 مگیه ) کم میاد ، اگه بخوای روزی یه برنامه ه dl کنی ، تمومه ....
تازه ، فایر رو که باز می کنم ، بعد از یک ساعت وبگردی ، 20 _ 30 مگ سند و رسیو شده ، چجوری روزی 5 _ 6 hr می شه وبگری کرد ؟
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)