تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 24 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 231

نام تاپيک: آموزش و بحث و ‌بررسي مسائل و مشکلات مربوط به Asp.Net

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض گزارشگیری با crystalreport در asp.net

من یک برنامه تحت وب در محیط visual studio 2008 با asp.net و c# دارم . که می خوام با استفاده از کریستال ریپورت گزارشگیری کنم من می خوام که reportsource مربوط به گزارش را با استفاده از stored procedure از جدول استخراج کنم و سپس این نتیجه را به عنوان reportsource به گزارش bind کنم کد من این است :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در page_load این کد رو دارم :
    کد:
    وقتی کد رو اجرا می کنم روی سطر
    کد:
    error زیر را نشان می دهد:

The type or namespace name 'CrystalReportDemo' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

در حالی که من یک ریپورت به این اسم در پروژه ام دارم . کسی می تونه کمکم کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salam
    baraye vasle yek button be yek db che dastory va kontoroly estefade mishavad?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salam

baraye etesale yek button be db (sql server )che dastori va che kontoroli lazem as
    (forme dastor ra da asp.net mikham)t

در آغاز فعالیت nanad2f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من تازه اومدم تواین تا÷یک
    خوشحالم که جایی هست که میتونم سوالامو ب÷رسم
    من کد گالری عکس سایتم رو وقتی داخل table می زارم کار نمی کنه اصلا توصفحه ای که table باشه این عمل نمی کنه
    نمی دونم چی کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام،
    من با V.S 2008 ( با V Web Developer) سایتی طراحی کردم. دسترسی به یکی از صفحات که در پوشه Admin قرار داره فقط برای یوزر admin امکان داره. وقتی صفحه رو در کامپیوتر خودم اجرا میکنم ، یوزر و پسورد میخواد و بعد صفحه رو نشون میده. اما وقتی سایت رو به سرور منتقل میکنم، بعد از نشون دادن صفحه یوزر و پسورد، بجای صفحه مورد نظز پیام خطا در ایجاد ارتباط با SQL Server میاد. اگر صفحه رو در جایی غیر از پوشه Admin قرار بدم، مشکلی براش بوجود نمیاد. حالا نمیدونم مساله از کجاست. آیا فایل ASPNETDB.MDF که در پوشه App_data قرار داره، باید به نحو خاصی ( بعنوان یک دیتابیس ) آپلود بشه و همین جوری تشخیص داده نمیشه؟
    لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام،
    من با V.S 2008 ( با V Web Developer) سایتی طراحی کردم. دسترسی به یکی از صفحات که در پوشه Admin قرار داره فقط برای یوزر admin امکان داره. وقتی صفحه رو در کامپیوتر خودم اجرا میکنم ، یوزر و پسورد میخواد و بعد صفحه رو نشون میده. اما وقتی سایت رو به سرور منتقل میکنم، بعد از نشون دادن صفحه یوزر و پسورد، بجای صفحه مورد نظز پیام خطا در ایجاد ارتباط با SQL Server میاد. اگر صفحه رو در جایی غیر از پوشه Admin قرار بدم، مشکلی براش بوجود نمیاد. حالا نمیدونم مساله از کجاست. آیا فایل ASPNETDB.MDF که در پوشه App_data قرار داره، باید به نحو خاصی ( بعنوان یک دیتابیس ) آپلود بشه و همین جوری تشخیص داده نمیشه؟
    لطفا کمک کنید
    در سرور بعد از باز کردن sql server در root راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید بعد در قسمت security گزینه Sql Server and Windows Authentication Mode را انتخاب کنید .

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد آمار کاربران سايت در ASP.NET دو روش وجود داره:
    ۱- استفاده از سايتهای آمارگيری رايگان مثل: Nedstat يا Sitemitter و . . .
    ۲- به روش برنامه‌نویسی و بررسی از داخل برنامه
    همگیتون روش اول رو میدونید چجوری استفاده میشه و میشه گفت برای کاربران سایت از اعتبار بالایی هم برخوردار هستش
    شاید کسی باشه که بخواد خودش امار سایتش رو داشته باشه به خاطر همین من سورس این برنامه ساده رو نوشتم تا اگه
    کسی از دوستان به اون احتیاج پیدا کرد بتونه استفاده کنه در ضمن فایلی هم آپلود کردم که همین برنامه توش نوشته شده

مشخصات برنامه نویسی:
    =====
    IDE=VISUAL STUDIO.NET
    PLATFORM=.NET FRAMEWORK 2.+
    PLATFORM LANGUAGE=VB.NET

=====

ابتدا یک سایت جدید ایجاد میکنیم از Add Item یک Global Application Class اضافه میکنیم
    سپس وارد آن میشویم و کد های زیر را وارد میکنیم:

کد:

حالا بر روی Default.aspx دو عدد Label میگذاریم یکی با نام Counter و دیگری بدون نام(با نام
    پیش فرض) حالا در Page_Load همین صفحه کد زیر را وارد میکنیم:

کد:

دانلود فایل مربوط به این برنامه از طریق لینک زیر:

کد:
    نوشته شده توسط حامد(Ship Storm)
    پیروز و موفق باشید
    Last edited by Ship Storm; 08-09-2008 at 14:26.

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در سرور بعد از باز کردن sql server در root راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید بعد در قسمت security گزینه Sql Server and Windows Authentication Mode را انتخاب کنید .
    ببخشید که توضیحاتم کامل نبود: من سایتم رو به یک وب هاست با کنترل پنل Plesk 8.6 آپلود میکنم. حالا چطور؟
    یه سوال دیگه اینکه: چطور در Visual Studio 2008 فایل دیتابیس sql رو میشه compact کرد؟

خیلی ممنون!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

13

salam
    baraye vasle yek button be yek db che dastory va kontoroly estefade mishavad?
    salam

baraye etesale yek button be db (sql server )che dastori va che kontoroli lazem as
    (forme dastor ra da asp.net mikham)t
    این بستگی به تعداد فیلدهایی که در دیتا بیس دارید داره من یک نمونه از این برنامه رو در اختیارتون قرار میدم تا ببینید چطوره و مراحلش چجوریه در ضمن در پست بعدی میتونید آموزش کامل ایجاد دیتا بیس به زبان VB رو در ASP.NET مشاهده کنید:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

13

سلام دوستان
    در مورد دیتا بیس در ASP.NET سوالی شده بود که من وظیفه دونستم یک آموزش ساده و کارآمد رو براتون اینجا ارئه کنم.

مشخصات برنامه نویسی:
    =====
    IDE=VISUAL STUDIO.NET
    PLATFORM=.NET FRAMEWORK 2.+
    PLATFORM LANGUAGE=VB.NET

=====

ابتدا یک سایت جدید ایجاد میکنیم از Add Item صفحاتی با این ام ها به پروژه اضافه میکنیم:

1-Application
    2-Problem
    3-Confirm
    4-Admin

حالا درون صفحه Application یک پیغام مینویسیم مثلا Welcome To My Web Site
    در صفحه Confirm یک پیغام مبنی بر ثبت اطلاعات کاربر بر روی صفحه مینویسیم و در صفحه Problem نیز پیغامی مبنی بر عدم ثبت اطلاعات کاربر.
    حالا از Add Item یک Database اضافه کرده و نامش را به dashdatabase.mdf تغییر میدهیم و درون ستون Table کلیک راست کرده و Add New Table را میزنیم حالا اطلاعاتی را که میخواهیم ثبت شود را درون فیلد ها تعریف میکنیم.
    در این مثال ما به طور مثال این اطلاعات را میخواهیم:

Idemail از نوع int و primary Key
    Email از نوع varchar(100)
    Ip از نوع char(15)
    Dates از نوع smalldatetime

حال جدولمان را با نام Emailsubmit ذخیره میکنیم.

حالا درون فرم Application یک Button و یک Textbox قرار داده و برای دقت بیشتر میتوانیم از validation ها در اینجا استفاده کنیم تا چیزی به جز آدرس ایمیل وارد نشود.
    حال روی Button دوبار کلیک کرده و وارد کدنویسی آن میشویم و دستورات زیر را مینویسیم:

کد:
    نکته: در خط چهارم این دستورات یک جایی نوشته شده :

کد:
    این تکه کد رو ما از کجا آوردیم؟ خوب برای اینکار شما باید وارد صفحه Admin خود شوید و حالا جدولمان را که نامش Emailsubmit بود میکشیم و در این صفحه رها میکنیم حالا وارد بخش Surce همین صفحه میشویم و با کمی دقت کد مربوطه رو پیدا میکنیم که شما در پاییم میتونید مکان این کد رو مشاهده کنید:

بعد از بسته شدن تگ :

کد:
    یکجایی نوشته :

کد:
    خوب حالا همه کارها تموم شده و فقط مونده یه 2 تا کار کوچیک و آسون
    روی Table کلیک راست میکنیم و Open Table Definition رو میزنیم و فیلد Idemail را انتخاب میکنیم و از جدول Column Peoprties که در زیر آن ظاهر شده است گزینه Identity Specification را روی Yes میگذاریم و سپس روی + کوچیک سمت چپ آن کلیک میکنیم و Is identity را نیز روی Yes میگذاریم.

دانلود فایل مربوط به این برنامه از طریق لینک زیر:

کد:
    نوشته شده توسط حامد(Ship Storm)
    پیروز و موفق باشید

12. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •