سلام بنی جان ... چون دورش را سیاه کردم اینطوری شده ... نه اصلا شارپ استفاده نکردم راستی کار نذاشتی ها
سلام بنی جان ... چون دورش را سیاه کردم اینطوری شده ... نه اصلا شارپ استفاده نکردم راستی کار نذاشتی ها
بچه ها یک خبر خوب ... خود سارینا که نگفته ..
من میگم ... قبول شده ...
سلام ... ممنون بنی جان عزیز.... و همین طور گیگل جان
... دوستای گلم امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید
.... و اما دوست خوبی که سوال کردن ..... اگه منظورتون برنامه ایه که برای روتوش عکس استفاده می کنیم برنامه فوتوشاپه .... شاد باشید و پیروز
![]()
منظورم این دوستمونه Giggle Club ... یه عکس میلاد جان گذاشته بود قبلا ... اون خوب بود ... نظر شما چیه ؟
گیگل منظورشون منم....اسمم حسینه
.................................................. ....
موافقم لطفا عکس بعدی رو بذارین..... فقط این یکی خیلی سخت نباشه..
چه 4 شنبه سوري باحالي بووووود جاتون خالي به من كه خيلي خوش گذشت ( يه چشمم كور شد، تو يه دستم نارنجك تركيد قطع شد خودمم نامردي نكردم زدم يه پامو شكوندم
سارينا جان تولدت مبارك .... !!!! تولد چيه بابا مث كه اون نارنجكه كه خورد تو ملاجم مخمو پوكوندمنظورم اين بود كه قبوليت مبارك ... ايشاا... كه هميشه موفق باشي و سال جديد هم سال خيلي توپي داشته باشي
دوستان ( beny و شاهين و حسين و .... ) همگي سال نو مبارك باشه به همتون و ايشاا... كه حالشو ببرين
در ضمن منتظر عكس جديدتون هم هستم.
آهان تا يادم نرفته سارينا جان مث كه قبول شدي روت زيادي تاثير گذاشته ها !!!! بيشتر از اينا از شما انتظار ميره عزيز . به اين عكست نمره ميدم 12خيرشو ببيني
بچه ها ميگم بهتر نيست براي هر عكس برندش رو هم اعلام كنيم ؟ اگه به كار هم نمره بديم ميشه راحت برنده رو معلوم كردا . اعلام برنده تو كار بچه ها تاثير مثبت داره . از ما گفتن بود.
دوستان عزیز فرم ، مخصوصا بچه های این تاپیک سال نو مبارک . سال موفقیت آمیزی داشته باشید .
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به ادرس بالا برید و عکس سیاه سفیدی رو که در چند صفحه قبل بود به این صورت در بیارید ...
وقتتون هم زیاده ...
ولی نمونه کار خوب بذارید نه الکی ..
سلام رامین جان ممنون از تبریکت و همین طور ممنون از اینکه نظر دادیولی خداروشکر معلم نشدی نصف بچه ها مردود می شدن
بنی جان تمرین خوبیه .... فقط کاش یه عکس جدید میذاشتین .... یه عکسی که از روبرو باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)