دوستان من مشكلم حل نشد اين سيوي كه سروش جان گذاشتن فقط مرحله اولش را باز ميكنه كسي سيو گيم كامل تر نداره هوس جان شما بازي را تا هرجايي رفتي سيوش را بزار اينجا ممنون ميشم ازت.
دوستان من مشكلم حل نشد اين سيوي كه سروش جان گذاشتن فقط مرحله اولش را باز ميكنه كسي سيو گيم كامل تر نداره هوس جان شما بازي را تا هرجايي رفتي سيوش را بزار اينجا ممنون ميشم ازت.
من کاملش رو دارم فقط بلد نیستم چطوری اپلود کنم اگه بلدی بگو تا برات سیو گیم ها رو اپ کنم
من یه رم یک دیگم گذلشتم ولی بازم نشد رو مدیوم روان بازی کرد - به نظر شما رو ویستا بهتر نمیشه ؟ کسی امتحان کرده ؟
ram 1gb*2 ddr2
vga 8400 gs 512mb 64bit ddr2
cpu 2.8 celeron
mb-elitgurop662
با کارت گرافیک 8400 و CPU سلرون خوب معلومه که نمیشه!
من هنوز نخريدم بازي كنم
بازي خوبيه ؟
اين پيغام وقتى ظاهر مى شود كه شما قصد بيرون ريزى قسمت هفتم از 8 فايل فشرده را داريد و با يك فوت و دو فوت و پاك كردن DVD درست نمى شود.اگر كسى مثل من بازى را تازه گرفته و به همچنين مشكلى برخورد كرده است كافيست به روش زير عمل كند:
1-مسير بيرون ريزى 8 فايل را به صورت پيش فرض قرار دهيد و آنرا تغيير ندهيد كه آن مسير به صورت پيش فرض C:\Program Files\Vegas 2 يا درايو ويندوز ، است.براى اين بيرون ريزى شما به حجمى كمتر از 5 گيگابايت از درايو ويندوز نياز داريد
2-پس از بيرون ريزى كامل 8 فايل به آدرس مربوطه مراجعه كنيد و فايل autorun.exe را اجرا كنيد و مراحل نصب بازى را ادامه دهيد اكنون شما مى توانيد هر آدرسى براى نصب بازى به آن بدهيد و ديگر مشكلى در نصب بازى براى شما پيش نمى آيد.البته توجه داشته باشيد كه اين دفعه به فضاى حداقل 7 گيگابايتى براى نصب بازى نياز داريد
3-در نهايت مى توانيد براى ذخيره فضاى هاردتان فايل هاى موجود در آدرس اولى يعنى C:\Program Files\Vegas 2 يا درايو ويندوز را پاك كنيد
موفق باشيد!![]()
خوب به نظر شما گرافیکو عوض کنم یا cpu یعنی کدوم واجبتره ؟ شما خودت cpu وvga چیه ؟ با 8500gt بدون عوض کردن cpu میشه ؟
من روی ویستا بازی میکنم عالیه..روون و بدون هیچ مشکلی..این دیگه چه کارتیه که شما داری؟ 64 بیت که خیلی ضعیفه...cpu هم که ضعیفه...
اگه از من میشنوی هم cpu و هم vga..دو هسته ای اینتل ( e6750) بگیر عالیه...کارت هم که 8600 به بالا بگیر و زیر 128 بیت به پایین نگیر...اگر هم کارت گرفتی فقط اسپارکل...فوقالعادست..خوبیش اینه که چیپستش اصله..موفق باشی.
حالا این cpu که گفتی چنده؟ گرافیک 8500gt خوب نیست؟
چرا عزيز واسه چي خوب نيست من با همين گرافيك و رم 2gig وcpu3.6 بازي را تو ويستا با آخرين تنظيمات اجرا كردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)