تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 21 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 209

نام تاپيک: UEFA Euro 2008

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من واقعا نميدونم شما چرا به نسخه پي سي فيفا ايراد ميگيريد بابا به پي سي , پي سي گفتن به كنسول هم كنسول تازه وقتي كيفيت رو رو هاي ميذاريد كه فوق العاده ميشه ديگه چي ميخواين. فوتباله ديگه به گيم پلي توجه كنيد به واقع گرايي در حركات فردي بازيكنان به دقت بازي اينقدر به گرافيك گير نديد الحمدلله همه شما بازيهاي گرافيكي خوبي بازي كردين فكر نكنم هيچ كدوم از ما عقده گرافيك داشته باشيم. من كه ميپرستم فيفا رو
    حرفه شما درسته گيمپلي بلزي خيلي خيلي پيشرفت داشته تو 08 و حتي يورو 2008 ولي گرافيكش رو كه ميبيني نسبت به نسخه هاي قبلي تفاوت چنداني نداشته مثلا چمن فيفا08 بهتره يا چمن 2005؟؟؟؟!!!!!
    معمولا بازيها هر ساله پيشرفت هاي زيادي ميكنن ولي اين فيفا ميلي متري پيشرفت ميكنه...
    اما بايد منتظر فيفا 09 بود چون من كه خيلي بهش اميدوارم!!!!!!

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

من واقعا نميدونم شما چرا به نسخه پي سي فيفا ايراد ميگيريد بابا به پي سي , پي سي گفتن به كنسول هم كنسول تازه وقتي كيفيت رو رو هاي ميذاريد كه فوق العاده ميشه ديگه چي ميخواين. فوتباله ديگه به گيم پلي توجه كنيد به واقع گرايي در حركات فردي بازيكنان به دقت بازي اينقدر به گرافيك گير نديد الحمدلله همه شما بازيهاي گرافيكي خوبي بازي كردين فكر نكنم هيچ كدوم از ما عقده گرافيك داشته باشيم. من كه ميپرستم فيفا رو
    دوست عزیز.من به گرافیکه fifa اشکال نمی گیرم.گرافیکه این بازی خوبه و برای یک بازی فوتبال خیلی هم لازم نیست بهتر از این باشه.اتفاقاٌ مشکل من همون واقع گراییه.شما یه نگاهی به پرو 2008 بنداز ببین حرکات داور،کمک داور،خوشحالی بازیکنان بعد از گل،مراسم اهدای جام چه قدر طبیعیه بعد اونو مقایسه کن با Euro 2008.انگار تو euro و fifa داور و کمک داور وجود نداره.من 4 سال پیش از EA انتظار نداشتم که این مسایل رو به خوبی رعایت کنه اما حالا وقتی به PES 2008 نگاه می کنم این انتظار رو دارم.به هر حال امیدوارم که fifa 2009 در همه ی جنبه ها بتونه موفق باشه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من حر دفاعيه اي كه از اين بازي كردم رو پس ميگرم فكر ميكنم به عنوان افتضاح ترين گيم سال انتخاب شه البته اگه در حدي باشه كه بخوان بهش نظر بندازن. واقعا مزخرف بود امروز بعداز چند هفته كه از انتشار اين بازي ميگذره تهيه كردم اين بازي رو به عبارتي 1000 تومن رو ريختم دور گيم پلي بازي دقيقا همون 08 هست با اين تفاوت كه شبيه فيفا 2001 شده و شرايط پنالتي و دوربين به بدترين نحو ممكن طراحي شده واقعا اين بازي مورد دار هست Story بازي كه همون كمپينگ هست يه باگ بزرگ داره چون فرقي به حالش نميكنه كه مثلا ديفيكالتي رو رو آماتور بذاري يا بيگينر چون كاملا قره قاطيه بعضي از بازيها آسون و بعضي سخت هستن در كل خواسته به ما PC Game بازها بگه بيخيال بشيد!
    تر زده تو ذوق همه من نميدونم چي تو كله اين EA گذشته كه اقدام به ساخت اين بازي شرم آور كرده. برادرانه ميگم هركي نخريده اين بازي رو پولش رو هدر نده منتظر 09 باشيد البته اميدوارم اون ديگه مثه يورو 08 گند نزنه!

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

دوستان به نظر بنده Euro 2008 بازی فوق العاده ای هستش دوستان که میگن بازی مزخرفیه حتما از اول PES بازی کردن من که از سال 95 تا حالا FIFA بازی کردم باور کنید یه بار PES بازی کردم حالم به هم خورد در حالی که به نظر خیلی از دوستان PES بهترینه .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من هم كه fifa از pes بهتره . شايد pes گرافيكه بهتري داشته باشه ولي هيچوقت مثله fifa بازي هاي جانبي يا حالت منيجر مود نداره كه به آدم حال بده .

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان به نظر بنده Euro 2008 بازی فوق العاده ای هستش دوستان که میگن بازی مزخرفیه حتما از اول PES بازی کردن من که از سال 95 تا حالا FIFA بازی کردم باور کنید یه بار PES بازی کردم حالم به هم خورد در حالی که به نظر خیلی از دوستان PES بهترینه .
    به نظر من هم كه fifa از pes بهتره . شايد pes گرافيكه بهتري داشته باشه ولي هيچوقت مثله fifa بازي هاي جانبي يا حالت منيجر مود نداره كه به آدم حال بده
    منم با نظر شما موافقم و خودم اولين بازي كه باكامپيوتر كردم فيفا 98 بود كه خيلي باحال بود ....
    ولي شما اگه دقت كنين انگار اينجور به نظر ميرسه كه فيفا از نظر گيم پلي خيلي خوب شده ولي بايد گرافيك رو هم مد نظر داشت بالاخره هركس يه توقهي از بازيه مورد علاقش داره ...
    شماهمونجور كه توقع دارين تيم مورد علاقتون هر سال پيشرفت كنه انتظار پيشرفت براي فيفا توقع زيادي نيست.

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من از fifa 96 به این ور همه ی fifa ها رو بازی کردم.اولین باری هم که pes بازی کردم 3 سال پیش بود(یعنی اول fifa بازی کردم بعد pes).
    چند تا از اشکالات موجود در euro 2008 از نگاه من:
    1)حرکات غیر طبیعی داور.چنانچه خطایی روی بازیکن حریف مرتکب شوید(و بالعکس) داور به جای اینکه به سمت شما حرکت کند در جای خود باقی می ماند اما بعد نشان می دهد که داور پیش شماست و به شما کارت نشان داده!
    2)کمک داور در این بازی وجود دارد اما انگار که وجود ندارد چرا که نه هنگام خطا،نه هنگام آفساید و ... پرچم نمی زند.
    3)صحنه ی خوشحالی بازیکنان بعد از گل همچنان کوتاه است.
    در ضمن این که این بازی خوب نیست رو فقط من نمی گم.اگه تو سایت های بازی بگردی می بینی که این بازی از دیدگاه user ها نمره ی خوبی نیاورده(نسخه ی pc اش منظورمه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    راستیتش بازی یورو 2008 و فیفا08 که هیچ حرفی جلوی pes2008 نمیتونن بزنن دقیقآ برعکس نسخه نکست فیفا که از نظر من بهترین بازی سال هستش ولی نسخه کامپیوترش خیلی خیلی گنده و گرافیکش هیچ فرقی با یورو2004 نداره شاید گیم پلیش تغییر کرده باشه و یا زمین چمنش یه ذره سبز تر باشه ویا اینکه چهره مبریا رو نشون بده ولی هیچ وقت به پای ساکر نمیرسه منکه از وردلد کاپ98 فیفا رو شروع کردم اون زمان یه روز نمیتونیستم که بازیش نکنم ولی حال باور کنید در ماه یه دقیقه هم حال بازی نه فیفا و نه یورو رو ندارم بر عکس فیفا 08 نسخه نکست که به خدا اگه 10 ساعتم پای بازی باشی باز هم جذاب هستش و یه چیز تازه داره بر عکس ساکر که ممکنه گرافیک خوب داشته باشه ولی جذاب نیست اما خوب فیفا و یورو مال کامپیوتر نه گرافیک داره نه جذابه و کلآ یه بازی مضحک به تمام معنا هستش و امیدوارم و باز هم میگم خیلی خیلی امیدوارم که فیفا09 نکست باشه ولی باور کنید که از این ea هیچ چی بعید نیست دیدی گفت ایشالا سال دیگه نکستش میکنیم....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستاني كه فكر ميكنن من PES باز هستم اشتباه نكنن من يكي از فيفا خورهاي زمين و زمان هستم كه درست مثل خيلي از شما فيفا رو از ميكرو و سگا شروع كردم يعني فيفا 95 و جزو اونايي هستم كه معتقدم PES زمين بياد آسمون بره به گرد همين يورو 2008 فيفا هم نميرسه منظور من از پست قبليم اين بود كه بعد اين همه چشم انتظاري و هيجان قبل از انتشار بازي يورو وقتي آدم با همچين چيزي مواجه ميشه يه لحظه مغزش Eror ميده منم از حرصم اومدم و اون پست رو زدم البته يكمي هم كه بعد بازي كردم به نظر به اون بديا هم كه گفتم نيست ولي اگه تعصب رو بزاريم كنار فوق العاده سطح گيم پايين و آدم باورش نميشه كه اين گيم محصول سال 2008 باشه.متاسفانه به نظر ميرسه كه EA گيم هاي ساخت آگوست رو بيشتر مورد توجه قرار ميده (فيفا 06 و 07 و 08 و...) ولي گيم هاي يفا و ورلدكاپ رو خوب درست نميكنه نمونه اش همين ورلدكاپ 2006 و يوفا شامپيون 2006-2007 بود و بازي يورو 2008 مهر تاييد بر حرف منه اميد ميره 09 چچيز خوي باشه.
    من از PES متنفرم از همه ورژنهاش...تا ابد...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من استيكر بوك يورو رو رو كامل كردم و همه موارد رو آنلاك كردم اگه فكر ميكنيد با چيز سورپرايز كننده روبرو خواهيد شد بيخيال بشيد چون همش مزخرفه هركي ميخواد بگه براش بفرستم سيو رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •