اول بازی وقتی می خوای در روباز کنی ومیگه کلید eرابزن چرا با زدن کلید eکمی در رابازمیکنه وکامل باز نمیشه
اول بازی وقتی می خوای در روباز کنی ومیگه کلید eرابزن چرا با زدن کلید eکمی در رابازمیکنه وکامل باز نمیشه
عجب بازی مضخرفیه بابا اه اه نه گرافیک داره نه گیم پلی همه اش 2 تا اسلحه اس که هیچ فرقی با هم ندارن یه تیرکمان نفرینی که به درد اسباب بازی می خوره شدیدا ایراد داره بازی. یه جا رسیدم گفت تیر کمون پیدا کن منم رفتم پیدا کردم بعد اون دمو که یادش میاد با تیرکمون آهو شکار می کنه و ... بعد ادامه دادم رفتم توی اون کمپ دشمنا که اونجا شهید شدم بعد وقتی لود شد بازی توی همون کمپ بودم ولی آبجکتیو می گفت برو تیر کمون پیدا کن در حالیکه قبلا پیدا کرده بودم و حالا هم دستمه خلاصه این همه راه رو برگشتم رفتم پیش اون تیر کمون ولی معلومه که بر نمیداره چون قبلا برداشتم و الانم هست تو دستم ولی آبجکتیو همه اش میگه تیر کمون پیدا کن آپدیت هم نمیشه در واقع هوشمند نیست و نمیفهمه که قبلا پیدا کردم و الانم دستمه مثل کریسیس هم نیست آدم سیو قبلی تر رو لود کنه به خاطر یه همچین چیز احمقانه ای باس دوباره بازی کنم؟ اصلا اینکارو نمی کنم نه گرافیک داره نه گیم پلی من نمیدونم چیه این بازی 15 گیگ هست
Last edited by Spaniuly; 27-01-2009 at 00:32.
اه بابا این چه وضعشه یه جا گیر کردم همون جایی که بعد پیدا کردن تیرکمون میرن تو یه جنگل که روی گیاهان راه میریم اصلا راه خروج رو پیدا نمیکنم حتی با ترینر هم نمیتونم اونجا رو رد کنم کسی اونجارو رد کرده؟
راستی گفتم ترینر رفقا اگه ترینر آخرین مدل لازم دارید من از توی گیم کپی دانلود کردم گفتم اپلود کنم روی پرشین گیگ که از لینک مستقیم راحت گیر بیارید کامله کامل هست ترینر فی خالدون بازی رو هک میکنه اینم لینکش
ویرایش...این تاپیک چرا اینقدر سوت و کوره خوب اونجارو رد کردم وای به حال LCD ندارها بازی فوق العاده تاریک و از لحاظ گرافیکی نا امید کننده ولی خوب چه میشه کرد عشق اول شخص نمیذاره دست برداریم الان با ترینر دارم تخته گاز میرم تا بازی تموم بشه البته فقط جهت آشنایی با راه ها هست وگرنه هیچ کشت و کشتاری در کار نیست فقط می خوام فیلمنامه بازی رو در بیارم بعد یه دست بدون ترینر تموم کنم حداقل این باعث میشه کسانی که مثه من اغفال میشن میرن می خرن بازی رو می تونم راهنمایی کنم تو تاپیککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 27-01-2009 at 01:23.
یواش یواش اینجوری که تو داری انتقاد می کنی که فردا پس فردا کسی جرت نمی کنه بازی بسازه رفیق.
بازی تویه جنگل و زیر زمین خب باید تاریک باشه. این اولین توراکه بعد سالها امده حالا شما..........
شما انگار اصلا بازي اول شخص غير از توروك بازي نكردي اينطوري كشته مردش شديد يه بازي كه سايت گيم اسپات كه هميشه با ارفاق نمره ميده 6 داده بقيه سايت ها هم 5 اينا دادن بهتر از اين نميتونه باشه بازي رو همون اولش ديدم فهميدم كه يه بازي ضعيف هست متاسفانه شركت سازنده اش هيچي تو چنته نداره موضوع و سناريوش جالب هست ولي خود گيم سال آخر ضد حاله نه گرافيك نه حالات طبيعي بينهايت تا هم باگ گرافيكي داره
من میگم یه شرکت که یه کار رو یه داستان جدید رو میره سراغش نباید از همون شماره اول انتظارات زیاد داشت.
بازی اول شخص هم نمیدونم چیه اما دارم دوباره cod: wow رو بازی میکنم.
تازه مگه left 4 daed گرافیک داشت که امتیاز گرفته.
ولي اون Turok كه روي Nintendo 64 بازي كردم يه چيز ديگه بود تو زمان خودش !!!
آخه اين بازي اصلا هيچ حرفي واسه گفتن نداره نه گرافيك داره نه گيم پلي داره نه اسلحه هاي درست حسابي داره از مشكلات و باگ هاي گرافيكيش هم كه هرچي بگي كم گفتي. تازه كارش بد بايد گفت بده ديگه انتظار داري مثه برنامه كودك به برنده و بازنده ها جايزه بديم هر شركتي خوب عمل كنهسربلنده هر شركت هم ضعيف عمل كنه ازش انتقاد نميشه تازه انتقاد من كه به گوششون نميرسه بالاترين افت همون نمره هاي كمي هست كه گرفته اين انتقادها باعث ميشه دفعه بد كه مي خواد گيم بسازه بيشتر سعي كنه انتقاد باعث پيشرفت ميشه وگرنه اگه مثل شما بخواييم به همه بازي ها 10 بديم كه نميشه اصلا صنعت گيم پيشرفت نميكنه
همه ی شرکتها که از اول بزرگ نبودن قدم به قدم پیشرفتن.
این یه عکس از توراک قدیم:
[![]()
Last edited by Turok-71; 16-03-2009 at 22:27.
من نميدونم سازنده توروك چه شركتي هست ولي شما انگار بد جوري خاطرش رو ميخواياصلا برام قابل هضم نيست يه نفر خود بازي رو ول كنه از سازنده اش طرفداري كنه و سنگش رو به سينه بزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)