1. دوستمون جواب داد
2.اگه سورس بازیتو به من بدی من برات درستش می کنم
3..4.چاره کار تو هوش مصنوعی فکر کنم بدونم چه چیزیو احتیاج داری تو سورسی که به من میدی برات یک نمونه کامل قابل درک درست می کنم ( تو میخای راکت دشمن به سمت توپ بره ولی بعض مو قع ها گول بخوره باید یک هوش ابتدایی براش نوشت )
رمز فایل سورستون را برام پیام شخصی بفرستید منم قول میدم ازش استفاده نکنم
تاحالا مربوط به آقای sam&snake
و حالا آقای حمید جوووون.
باید یک آبجکت جدید بسازی با اسپرایت تیر (عکس تیر معمولآ یه دایره کوچیکه ) توش ایونت بر خورد با دشمن را بسازی بعد تو این ایونت اکشن destory instanse از سر منوی دوم (main1 ) انتخواب کن توش نقطه self را به other تقیر بده بعد ok ابجکت را بزن برو آبجکت تفنگ را باز کن تو ایونت مربوطه (key_releas_space یک نمونه بود ) اکشن creat moveing بزار بعد تیک releativ ا حتمآ بزار بعد از منوی کرکره ای object (بالای ایکس ) تیرو انتخواب کن نقطه روی self می مونه و فایل را ok کن تموم شد
2.اگر فزض کنیم savar نام آبجکت تفنگ , sarbaz نام ابجکت سرباز است به صورت زیر کار می کنیم
تو آبجکتی که باید سوار بشه یک (tofang) یک ایونت استپ میگزاریم توش این کد را می نویسیم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه تو جای دلخواهت قرار بگیره جلوی دات ایکس و دات اگرگ (وای) یه عددی را جمع کن
اما اگه یه آموزش کامل از اینکه چجوری اگه روت به جلو بود تیرت رو به جلو اگه رو به عقب بودی تیرت رو به عقب بره بحث دیگه ای داره