آقا چيكار كنيم تا سپاهيان ما گندم مصرف نكنن يا كم مصرف كنن؟
اگه من اونها رو به غارت يك دهكده كه 50 ساعت دور تر از منه بفرستم در حين رفتن و برگشتنشون از گندمم استفاده نميشه ؟يا ميشه؟
2-بهترين راهكار براي افزايش دادن ميزان تجربه قهرمان چيه؟آيا مسافت تا دهكده غارت شونده تاثير داره؟آيا نتيجه جنگ تاثير داره ؟اگه من سربازهام رو به جنگ يه دهكده ضعيف و بدون سپاه بفرستم تاثيرش با جنيدن با يك دهكده قوي برابره؟
نمیشه کاری کرد تا سپاهیان کمتر گندم مصرف کنن.من شنیدم در اخر بازی وقتی Wonder Of The World v رو میسازی مصرف گندم سپاهیان نصف میشه.
نه در زمان حمله هیچ فرقی نمیکنه.اگه تو برگشت تعدادیشون مرده باشن چرا کم میشه.
بهترین راهکار حمله به دهکده های متروکه دارای حیوانات نسبتا ضعیف و البته زیاد هست ولی بعضی از حیوانات خیلی قوین و حمله به اونها میتونه قهرمانت رو بکشه.یکی دیگشم اینه که به دهکده های ضعیف یا نسبتا قوی حمله کنی.اگه طرف قوی بود بهتره از منجنیق برای فلج کردنش استفاده کنی.
بله تاثیر داره.اگه زیاد باشه اون شخص میفهمه که دارین بهش حمله میکنه و نیروی دفاعی میسازه یا به شما حمله میکنه.
حمله به دهدکه های ضعیف اصلا به درد نمیخوره ولی اگه به یک دهکده قوی حمله کنی تجربیات قهرمانت خیلی زیاد میشه.البته این کار خطرات زیادی داره ممکنه طرف منجنیق داشته باشه و به شما حمله کنه و شما رو نابود کنه یا اگه تو یک اتحاد قوی باشه به هم اتحادیهاش بگه که به شما حمله کنن.اونوقت دیگه نابودیت حتمیه.
اگه میخوای قدرت حیوانات رو ببینی به اینجا مراجعه کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر